Myosotis uitvaartzorg in Amsterdam

Met ruim 25 jaar ervaring is uitvaartzorg Myosotis een begrip in de regio Amsterdam.
In de verdrietige en tegelijkertijd hectische periode tussen een overlijden en uitvaart staat ons team voor u klaar om u te ondersteunen, te adviseren en te ontzorgen. Wij vinden het belangrijk uitvaartzorg aan te bieden die persoonlijk is en een uitvaart te verzorgen die past bij de overledene en de situatie. Voor iedere wens, ieder geloof en iedere portemonnee kunnen wij het afscheid verzorgen. Een grootse uitvaart waarbij het leven gevierd wordt of juist een sombere plechtigheid.
Bij uitvaartzorg Myosotis in Amsterdam is veel mogelijk.

Neem contact op

'Vergeet mij niet' uitvaartzorg Amsterdam

Myosotis uitvaartzorg werd in 1997 opgericht en betekent ‘vergeet mij niet’. Het onderstreept meteen de missie van het bedrijf: de overledene op een zo goed en persoonlijk mogelijke manier herinneren en zorgen dat deze herinneringen bewaard blijven voor de nabestaanden.

Lees verder over onze geschiedenis

LIEVER EEN ANDER uitvaartcentrum in Amsterdam?

Uitvaartzorg Myosotis werkt samen met crematoria en begraafplaatsen in heel Nederland. Als nabestaanden maakt u zelf de keuze waar u de begrafenis of crematie plaats wilt laten vinden. Met ieder uitvaartcentrum kunnen wij passende afspraken maken.

Contact opnemen