Uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster

Op het terrein van Begraafplaats en Crematorium De Nieuwe Ooster ligt het uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster. Al generaties lang staat De Nieuwe Ooster bekend om de sfeervolle omgeving en inrichting. Het moderne uitvaartcentrum biedt alle voorzieningen voor het verzorgen en opbaren van de overledene, familie- en condoleancebezoeken en afscheidsdiensten.

Het uitvaartcentrum beschikt over vier stijlvolle rouwkamers met ontvangstkamers waar de nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. Het is mogelijk de ruimte meer vertrouwd te maken door persoonlijke items neer te zetten of eigen muziek te draaien. Wanneer er veel belangstellenden worden verwacht, is het ook mogelijk om twee ontvangstkamers samen te voegen tot één grote ruimte. Er is altijd een medewerker aanwezig om u bij te staan en voor u de catering, apparatuur en het ontvangst van de belangstellenden voor zijn of haar rekening te nemen.

Vanuit dit uitvaartcentrum is het afscheid goed te combineren met het gebruik van de prachtige monumentale aula gelegen op het terrein van begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster. Of van de begraafplaats of het crematorium zelf. Maar dit is zeker niet verplicht; als nabestaanden maakt u zelf de keuze waar u de uitvaart wilt laten plaatsvinden.

Het is ook mogelijk om een van deze locaties te bezoeken, u kunt dan contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster
Rozenburglaan 7
1097 GA Amsterdam
Telefoon: 020 - 453 71 16

Direct contact

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op via:

020 - 453 71 16 info@uitvaartverzorgingmyosotis.nlOverlijden melden?