Uitvaartverzorging Myosotis

Met ruim 23 jaar ervaring is Uitvaartverzorging Myosotis een begrip in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere en Weesp. In de verdrietige en tegelijkertijd hectische periode tussen een overlijden en uitvaart staat ons team voor u klaar om u te ondersteunen, te adviseren en te ontlasten. Wij vinden het belangrijk een uitvaart te verzorgen die persoonlijk is, die past bij de overledene en past bij de situatie. Voor iedere wens, ieder geloof en iedere portemonnee kunnen wij het afscheid verzorgen. Een grootse uitvaart waarbij het leven gevierd wordt of juist een sombere plechtigheid.
Bij Myosotis is veel mogelijk.

Vergeet mij niet

Myosotis werd in 1997 opgericht en betekent ‘vergeet mij niet’. Het onderstreept meteen de missie van het bedrijf: de overledene op een zo goed en persoonlijk mogelijke manier herinneren en zorgen dat deze herinneringen bewaard blijven voor de nabestaanden.

Lees verder over onze geschiedenis

Vestigingen

Het kantoor van Uitvaartverzorging Myosotis is gevestigd in de Stationsstraat in Amstelveen. Vanuit deze plek in het historische deel van Amstelveen worden alle uitvaarten gecoördineerd en komen de uitvaartverzorgers en –medewerkers samen om uitvaarten te organiseren. Op deze locatie kunt u terecht voor het bespreken van uw uitvaartwensen, het stellen van uw vragen of voor advies. U bent ook zonder afspraak welkom. Ons kantoor is 7 dagen in de week geopend van 10:00 tot 16:30 uur.

Wij hebben ook eigen uitvaartcentra in Amsterdam en Weesp. Een uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid om overledenen op te baren, condoleancebezoeken te ontvangen en om afscheidsdiensten te organiseren.

Lees verder over onze uitvaartcentra

Vragen of meer informatie?

Neem gerust eens contact met ons op of kom bij ons langs.
U bent elke dag welkom van 10.00 tot 16.30 uur op ons kantoor en informatiecentrum in Amstelveen.

Contact opnemen

""Myosotis is persoonlijk en weet de juiste aandacht te geven in een moeilijke tijd ...""

"Ondanks een emotioneel afscheid wist Myosotis ons het juiste gevoel te geven ..."

"Myosotis nam de tijd en zorgde voor een discrete persoonlijke sfeer, waardoor iedereen zich op hun gemak voelde"