Uitvaartcentra van Myosotis

Myosotis heeft de beschikking over twee eigen uitvaartcentra: Uitvaartcentrum Myosotis in Weesp en uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster in Amsterdam. Deze centra zijn allebei gekoppeld aan een begraafplaats en/of crematorium. Lees hieronder meer over deze uitvaartcentra. Het is ook mogelijk om een van deze locaties te bezoeken, u kunt dan contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Myosotis is overigens niet enkel verbonden aan haar eigen uitvaartcentra, het is ook mogelijk om de uitvaart door ons te laten verzorgen en te kiezen voor een ander uitvaartcentrum. Wij verzorgen uitvaarten op elke begraafplaats in Nederland.

Lees meer

UITVAARTCENTRUM IN WEESP

Ons uitvaartcentrum in Weesp ligt op de algemene begraafplaats Carspelhof. Een mooie, groene begraafplaats omgeven door water. Het uitvaartcentrum kan gebruikt worden om de overledene te verzorgen en op te baren, maar kan ook alleen gebruikt worden voor het houden van condoleances of een afscheidsdienst. Door de ligging van het uitvaartcentrum in Weesp kunt u de begrafenis laten aansluiten op de afscheidsdienst of ceremonie. Of andersom. Net wat u wilt.

Lees verder

LIEVER EEN ANDERE LOCATIE?

Myosotis werkt samen met crematoria en begraafplaatsen in heel Nederland. Als nabestaanden maakt u zelf de keuze waar u de begrafenis of crematie plaats wilt laten vinden. Met iedere uitvaartlocatie kunnen wij passende afspraken maken.

Contact opnemen