Crematie in Amsterdam

Met ruim 25 jaar ervaring is Uitvaartverzorging Myosotis een begrip in Amsterdam.
De periode tussen een overlijden en crematie is op allerlei manieren heftig. Er is ruimte nodig om stil te staan bij het overlijden van uw dierbare en tegelijkertijd moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Er komt vaak veel op u af. Ons team in Amsterdam staat voor u klaar om u hierbij te ondersteunen, te adviseren en te ontzorgen.

Naast het regelen van praktische zaken, helpen wij bij het maken van keuzes. Wij vinden het belangrijk een crematie in Amsterdam te verzorgen die persoonlijk en uniek is. Voor iedere wens, ieder geloof en ieder budget. Bij Uitvaartverzorging Myosotis is veel mogelijk.

Neem contact op

Diensten voor een persoonlijke crematie in Amsterdam

De crematie in Amsterdam kan naar wens ingevuld worden. Wilt u de overledene niet in een rouwauto maar op de fiets laten vervoeren? Ook de afscheidsdienst of herdenking kunnen wij vormgeven hoe u maar wilt. Technomuziek in plaats van klassiek? Ook dat kan. Onze medewerker doet er alles aan om het afscheid persoonlijk en uniek voor de overledene en nabestaanden te laten zijn.

Ook onderwerpen als opbaren, verzorgen, de kleding van de overledene, de uitvaartkist, locatie en de rouwkaart komen in het regelgesprek aan bod. Zijn er religieuze wensen of rituelen die uitgevoerd wensen te worden? Wij bespreken de mogelijkheden en bieden u inspiratie. Onze uitvaartbegeleiders hebben veel ervaring, een groot netwerk en weten ook de bijzondere afscheidsplekken in de omgeving van Amsterdam te vinden. Wij geven u ook direct een beeld van de kosten. Was de overledene verzekerd? Dan laten wij zien of u ongedekte kosten kunt verwachten op basis van de besproken wensen. Ten slotte zetten wij alle wensen en afspraken voor uw crematie in Amsterdam op een rij, dit kan een houvast bieden voor de dagen die volgen.

Zelf uw crematie in Amsterdam regelen?

Wilt u zelf de crematie in Amsterdam regelen? Dat kan uiteraard ook. De uitvaartbegeleider van Myosotis kan een aanwezige, begeleidende rol invullen, maar ook een faciliterende rol waarbij hij of zij op de achtergrond zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Net wat u wilt. Wij bespreken met u welke zorgen u aan ons wilt over laten en wat u liever zelf doet.

Regelgesprek bij Myosotis

Crematie in Amsterdam

Myosotis heeft de beschikking over een eigen uitvaartcentrum in Amsterdam: De Nieuwe Ooster. Dit centrum is gekoppeld aan een crematorium. Myosotis is overigens niet enkel verbonden aan haar eigen uitvaartcentra, het is ook mogelijk om de crematie op een andere plek in Amsterdam door ons te laten verzorgen. Tevens is het mogelijk om ons uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster in Amsterdam te bezoeken, u kunt dan contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Neem gerust contact op

Bereken eenvoudig wat een crematie in Amsterdam kost

Wat kost een crematie in Amsterdam? Het is waarschijnlijk geen vraag die u dagelijks bezighoudt. Begrijpelijk. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat het prettig is om te weten welke kosten een crematie in Amsterdam met zich meebrengt. Zo kunt u een passende uitvaartverzekering afsluiten of zorgen voor voldoende spaargeld. Met onze uitvaartcalculator berekent u eenvoudig de kosten van uw crematie in Amsterdam.

Ook wanneer uw overleden dierbare niet verzekerd is, kunt u de crematie in Amsterdam via Myosotis laten verzorgen. Graag nemen wij de wensen en mogelijkheden rondom de crematie met u door. Onze crematie calculator geeft u alvast inzicht in de te verwachte kosten.

Crematie calculator

Start berekenen