Ons team

Bij Myosotis doen we alles zelf, er wordt dus niets uitbesteed. We maken geen gebruik van een callcenter, maar onze medewerkers zelf verzorgen alle contactmomenten. Het telefonisch melden van een overlijden komt 's avonds en 's nachts zelfs persoonlijk bij Bob of Charles binnen. Overdag bent u altijd in goede handen bij onze medewerkers van de coördinatie: Marga en Willem. Wij vinden het belangrijk vanaf het eerste moment persoonlijk contact te hebben met de nabestaanden en hen op deze manier direct te kunnen begeleiden, ondersteunen en ontzorgen.

Bob en Charles worden ondersteund door een team van ervaren, kundige en betrokken uitvaartvaartverzorgers en -medewerkers. Stuk voor stuk mensen die met passie en vol overgave helpen het afscheid zo mooi en gedenkwaardig mogelijk te maken.

Onze uitvaartverzorgers regelen en begeleiden de uitvaart. Zij zijn het aanspreekpunt voor de nabestaanden en zullen dan ook altijd in de korte tijd tussen een overlijden en de uitvaart intensief en persoonlijk contact met hen hebben. Naast het verzorgen van de feitelijke uitvaart, zijn er veel zaken die op de achtergrond geregeld moeten worden. De uitvaartmedewerkers ondersteunen de uitvaartverzorgers hierbij. Zij assisteren bij zaken als de aangifte van overlijden bij de gemeente, de laatste zorg bieden aan de overledene, het regelen van het papierwerk en het ondersteunen bij familie- en condoleancebezoeken en natuurlijk bij de uitvaart zelf.

Direct contact

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op via:

020 - 453 71 16 info@uitvaartverzorgingmyosotis.nlOverlijden melden?