Uitvaartcentra

Myosotis heeft de beschikking over twee eigen uitvaartcentra: uitvaartcentrum Weesp en uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster aan de Rozenburglaan in Amsterdam. Beide centra zijn gekoppeld aan een begraafplaats en/of crematorium.

De keuze voor een uitvaartcentrum en begraafplaats of crematorium is overigens geheel aan de nabestaanden; alles hierin is mogelijk. Bijvoorbeeld de afscheidsdienst bij De Nieuwe Ooster en de begrafenis op begraafplaats Carspelhof in Weesp. Myosotis is overigens niet enkel verbonden aan haar eigen uitvaartcentra, het is ook mogelijk om de uitvaart door ons te laten verzorgen en te kiezen voor een ander uitvaartcentrum. Wij werken veel met crematoria in de regio’s Amsterdam en Utrecht, maar ook hier geldt dat de keuze helemaal aan de nabestaanden is. Net zoals voor begraafplaatsen; we verzorgen uitvaarten op elke begraafplaats in Nederland.

Uitvaartcentrum

In een uitvaartcentrum kunnen nabestaanden afscheid nemen van de overledene. Het centrum biedt de mogelijkheid om de overledene de laatste zorg te bieden en op te baren tot het moment van de uitvaart. Onze uitvaartcentra hebben intieme rouwkamers met familiekamers en een of meerdere aula’s. Deze aula’s zijn geschikt voor de afscheidsceremonie of –dienst en kunnen voor een groot deel naar wens worden ingericht. Geluidsinstallatie en een beeldscherm zijn altijd aanwezig in onze aula’s. In al onze uitvaartcentra hebben we bijzondere aandacht besteed aan de warme, rustige en intieme inrichting, zodat het afscheid nemen altijd plaatsvindt in een prettige omgeving.

Familiekamer

De rouwkamers hebben ook een familiekamer, deze ruimte kunt u een persoonlijk tintje geven door spullen te plaatsen of op te hangen die herinneren aan de overledene. Ook kunt u hier muziek draaien en kunnen wij koffie en thee voor u klaarzetten. Liever iets anders te drinken? Natuurlijk kan dat. In het uitvaartcentrum is altijd een medewerker van Myosotis aanwezig om gasten op te vangen en eventuele vragen te beantwoorden. De rouwkamer is afgeschermd van de familieruimte. Op deze manier kunnen ook naasten die de overledene liever niet zien, in deze kamer afscheid nemen.

Direct contact

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op via:

020 - 453 71 16 info@uitvaartverzorgingmyosotis.nlOverlijden melden?