Myosotis Uitvaartverzorger Amsterdam

Met ruim 25 jaar ervaring is Uitvaartverzorging Myosotis een begrip in de regio Amsterdam.
In de verdrietige en tegelijkertijd hectische periode tussen een overlijden en staan onze medewerkers voor u klaar om u te ondersteunen, te adviseren en te ontzorgen. Wij vinden het belangrijk een uitvaart te verzorgen die persoonlijk is, die past bij de overledene en past bij de situatie. Voor iedere wens, ieder geloof en iedere portemonnee kunnen wij het afscheid verzorgen. Een grootse uitvaart waarbij het leven gevierd wordt of juist een sombere plechtigheid.
Bij Myosotis is veel mogelijk.

Neem contact met ons op

'Vergeet mij niet' uitvaartverzorger Amsterdam

Myosotis uitvaartverzorging werd in 1997 opgericht en betekent ‘vergeet mij niet’. Het onderstreept meteen de missie van het bedrijf: de overledene op een zo goed en persoonlijk mogelijke manier herinneren en zorgen dat deze herinneringen bewaard blijven voor de nabestaanden.

Lees verder over onze geschiedenis

Uitvaartverzorger in Amsterdam en omstreken

Het kantoor van Uitvaartverzorging Myosotis is gevestigd in de Stationsstraat in Amstelveen. Vanuit deze plek in het historische deel van Amstelveen worden alle uitvaarten gecoördineerd en komen de uitvaartverzorgers en –medewerkers samen om uitvaarten te organiseren. Op deze locatie kunt u terecht voor het bespreken van uw uitvaartwensen, het stellen van uw vragen of voor advies.

Wij hebben ook eigen uitvaartcentra in Amsterdam. Een uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid om overledenen op te baren, condoleancebezoeken te ontvangen en om afscheidsdiensten te organiseren.

Lees verder over onze uitvaartcentra

Vragen aan onze uitvaartverzorgers in Amsterdam?

Neem gerust eens contact met ons op of kom bij ons langs.

Contact opnemen