Update Coronavirus 23 maart 2020

Update Coronavirus en uitvaarten. Voor uw en onze gezondheid regelen wij een uitvaart op dit moment bij voorkeur telefonisch. Wij hebben allerlei mogelijkheden om dit goed met u te doen. Mocht u toch een persoonlijk regelgesprek willen dan kan dit onder strikte voorwaarden. Namelijk met niet meer dan twee personen en 1,5 meter afstand van elkaar. Thuisopbaring is mogelijk. Familiebezoeken in onze uitvaartcentra zijn mogelijk. Onze medewerkers zullen geen handen schudden en 1,5 meter afstand in acht nemen. Uitvaartplechtigheden kunnen worden gehouden met maximaal 30 personen. U bepaalt zelf wie u uitnodigt. Ontvangkamer en catering is niet mogelijk. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de BGNU. De maatregelen zijn ingrijpend, dit begrijpen wij volkomen. Wij zullen er alles aan doen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen, wij zullen u goed begeleiden en ondersteunen. Ook al is een fysieke afstand noodzakelijk, dat geldt niet voor de woorden die wij kunnen uitspreken. Heeft u vragen of wenst u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op. (Het delen van deze informatie stellen wij op prijs).