Dit register is aangemaakt door Marcel Portengen op 05 mei 2024 en blijft zichtbaar tot 05 augustus 2024

Nico Portengen

28 september 1943 te Weesp 02 mei 2024 te Weesp

Vader, schoonvader, opa en echte Weesper Nico is er niet meer.

Zijn laatste jaren zat hij in de Hogeweyk wat voor hem als klein Weesp en een beetje thuis voelde.

We zullen hem missen.
Marcel, Anouk, Tesse, Mette en MoosđŸŸ

Via deze weg willen wij de familie en vrienden condoleren met dit verlies. We wensen jullie veel sterkte om met dit verlies om te gaan
Dirk , ria en yvette van der neut

Op 06 mei 2024 om 08:36 uur getekend door: Yvette Van der Neut

Lieve familie Portengen. Gecondoleerd met het verlies van jullie (groot)(schoon) vader. Sterkte met het verwerken van dit gemis.

Geronimo, Joyce en Julia

Op 07 mei 2024 om 16:07 uur getekend door: Geronimo deWit

Nico had niet alleen zijn wortels in Weesp, mÀar ook zijn tentakels. Als een echte octopus was/wist die van alles en bleef op de hoogte, hielp hij veel organisaties in Weesp, voetbal, theater, kreatievelingen en gasten die zijn stad bezochten. Vaste supporter langs de lijn of het parcour. Zijn aanwezigheid gaf kleur aan de sport/activiteit, we zuilen hem missen. Hij mag nu uitrusten van een lang en aktief leven. Met die vredige gedachte mogen zijn familie en vrienden zich tevreden voelen, met een Weesper die we lang in het hart zullen bewaren.
Albert

Op 07 mei 2024 om 18:13 uur getekend door: Albert van Elst

Beste familie Portengen, gecondoleerd met dit verlies, Nico een aardige en altijd groetende man is niet meer. De laatste jaren weinig gezien maar dat had nu ik het lees te maken met zijn verblijf in Hogeweij. Goede herinneringen aan hem en ook soms een kort gesprek met hem over van alles en nog wat. Wat mij opviel was zijn vrolijke aard en vriendelijke omgang met de ander tijdens een ontmoeting op straat. Veel sterkte bij het verwerken van dit verlies

Op 08 mei 2024 om 09:08 uur getekend door: Paul Eilkes

Beste Marcel en Anouk en kinderen, gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon-) vader en opa. We kwamen elkaar heel vaak tegen op weg naar het station. Altijd elkaar gedag zeggen, altijd even een praatje en altijd was hij goedlachs. Jammer dat zijn laatste jaren qua gezondheid moeilijk waren. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Hartelijke groeten, Loes en Gerard.

Op 08 mei 2024 om 09:32 uur getekend door: Loes en Gerard Dorenbos

Lieve Marcel, Anouk, Tesse en Mette gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies

Mario rijnsburger, Angelique, Jesse, stacy en Joy

Op 08 mei 2024 om 10:26 uur getekend door: Mario en angelique

Beste Marcel, Anouk, Tesse en Mette,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa !
Heel veel sterkte.

Annemieke van Nuland

Op 08 mei 2024 om 10:30 uur getekend door: Annemieke van Nuland

Verdrietig dat Nico is overleden. Ik kende Nico al vanaf mijn vroege jeugd. Altijd een kort praatje met elkaar. Ook later tijdens zijn vrijwilligerswerk bij het theater. Hij was een lieve en aardige man. Ook tijdens zijn tijd in de Hogeweyk kwam ik hem met regelmaat tegen bij mijn bezoek aan mijn moeder. Ik wens de familie alle sterkte en liefde bij het verlies van deze markante Weesper.

John Flierman

Op 08 mei 2024 om 11:30 uur getekend door: John Flierman

Wetende dat het minder goed ging,schrik ik hier toch van.Een altijd goedgehumeurde en vriendelijke man,met een joviaal "ha neef" als we elkaar tegenkwamen.Gecondoleerd Marcel en familie.
R.I.P. Nico.

Op 08 mei 2024 om 11:47 uur getekend door: Henk Portengen

Nico, onze oude buurman en een echt Weesper icoon. Als we hem waar dan ook tegenkwamen (en dat kon overal in Weesp zijn) dan was het altijd: hé moppie!

Wat verdrietig dat hij er niet meer is. Familie gecondoleerd en veel sterkte.

Renate & Maud Houtekamer

Op 08 mei 2024 om 16:52 uur getekend door: Renate Houtekamer

Wat een lieve man was Nico. Altijd vriendelijk, altijd hartelijk groetend als je hem ergens in de stad tegenkwam en altijd met die lieve lach op zijn gezicht. Zo zal ik me hem herinneren. Veel sterkte met dit verlies voor jullie, Marcel, Anouk en kinderen!

Op 08 mei 2024 om 17:29 uur getekend door: Marc Verstift

Heel veel sterkte en gecondoleerd.

Dirk, Marianne, Dirk en Sarah van Hoek

Op 08 mei 2024 om 18:34 uur getekend door: Marianne van Hoek

Lieve familie, veel sterkte gewenst met dit verlies, lieve groetjes Willem en Tineke lok

Op 08 mei 2024 om 19:38 uur getekend door: Tineke

Ik miste hem al heel wat jaren en begrijp nu waar hij toch nog heel wat fijne jaren is geweest. Een echte Weesper, een fijne vriendelijke man. Gecondoleerd en sterkte.

Op 08 mei 2024 om 20:35 uur getekend door: mariska w

Marcel en familie,

Gecondoleerd en sterkte om dit verlies een plaats te geven.

Met vr gr fam Schreurs

Op 08 mei 2024 om 20:40 uur getekend door: Jeannette en Marcel Schreurs

Beste familie Portengen, gecondoleerd met dit verlies. Het is alweer lang geleden dat Nico en ik (bijna) buren waren, kende hem van daarvoor ook al, maar ik kwam hem nog regelmatig tegen in Weesp. Altijd een groet en vaak ook een praatje. Had hem al een tijd niet gezien en vroeg me regelmatig af hoe het met hem ging. Wist uiteraard wel dat het minder met hem ging en begrijp nu dat hij al een tijd in Hogeweijk verbleef. Veel sterkte in de komende periode.

Op 09 mei 2024 om 05:14 uur getekend door: Marcel Dhoolaeghe

Lieve Marcel, Anouk, Tesse en Mette,

Gecondoleerd met het overlijden van Nico. Hopelijk helpen de mooie herinneringen bij het verwerken van het verlies. We wensen jullie heel veel sterkte.

Kus

Jan, Thea, Marc, Luc, Daphne en Leonie

Op 09 mei 2024 om 05:18 uur getekend door: Leonie van Leeuwen

Beste familie Portengen,
Helaas zien wij de overlijdensadvertentie van Nico in het Weespernieuws staan. Dat is schrikken. Tijdens koningsdag nog over hem gehad met Marcel. Nico kennen we van de Duphar tijd. Hij was een gezellige man die altijd tijd had voor een praatje. Hij hoorde bij Weesp. We gaan hem missen.
Gecondoleerd en veel sterkte gewenst.

Carla en Colette

Op 09 mei 2024 om 08:29 uur getekend door: Colette Couwenhoven

Lieve familie,
Gecondoleerd met het verlies van Nico.
Wij zullen hem missen in de passage van de Hogeweyk. Altijd een groet en een praatje.
Sterkte, Ed en Hellen Ruarus-Heijnis

Op 09 mei 2024 om 17:22 uur getekend door: Ed en Hellen Ruarus

Beste familie,

Gecondoleerd met het overlijden van Nico. Nico heb ik leren kennen tijdens mijn werk als vrijwilliger bij de City of Wesopa. Altijd vrolijk en goedlachs (al kon hij ook wel mopperen hoor). Jammer dat hij de laatste tijd zo achteruit ging; bij mijn laatste bezoek in Hogewijck herkende hij mij niet meer. Ik neem in gedachten afscheid van hem met zijn geliefde borrel: een vieuxtje. Rust zacht Nico. Een ware Weesper is heengegaan.

Arie Bervoets

Op 10 mei 2024 om 10:58 uur getekend door: Arie Bervoets

Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van Nico, ik heb vele jaren en vele keren samen met Nico en Jan Proosdij, de oude tribune en het toneel opgebouwd in de City of Wesopa, en altijd was het weer een feestje met een hoop humor. Nico stond altijd klaar voor de City en het was fijn om met hem te werken. Het was ook jammer om te merken dat het ophalen van herinneringen steeds moeilijker werd. Nico rust in vrede.

Bernard Bierwolf

Op 11 mei 2024 om 20:22 uur getekend door: Bernard Bierwolf

Beste Marcel en verdere familie. Gecondoleerd met het overlijden van je papa. Hij begroette me altijd met: HĂš nicht. Niet meer dus. Ik wens jullie veel sterkte toe.
Liefs Jannie en Ton.

Op 13 mei 2024 om 16:01 uur getekend door: Jannie van Gemert

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst