Dit register is aangemaakt door Martha Naarden - Oskam op 19 juni 2024 en blijft zichtbaar tot 19 september 2024

Rob Naarden

07 september 1954 te Amsterdam 18 juni 2024 te Hilversum

Als ze me missen, dan ben ik vissen

Wij hadden je zo graag nog veel langer bij ons gehouden, maar wij koesteren de ontelbare mooie herinneringen.

Wij houden van je en gaan je missen.

Goede vaart, liefs en kus op je neus.

Alleen maar goede herinneringen. Altijd bereid om dingen te bespreken, altijd positief over mijn werkzaamheden.
Sterkte met het verlies van Rob.

Op 20 juni 2024 om 09:19 uur getekend door: Janny Boot

Heel veel sterkte gewenst voor vrouw, kinderen en verdere familie in het verwerken van dit verdriet. Wat een enorme schok.

Op 20 juni 2024 om 09:36 uur getekend door: Peter Truijens

Gecondoleerd met het overlijden van Rob. Ik heb goede herinneringen aan hem als directeur van OOG. Wat een groot gemis moet het voor jullie als familie zijn, veel sterkte gewenst.

Op 20 juni 2024 om 11:41 uur getekend door: Marieke van der Ros

Ook ik ken Rob als directeur van OOG, maar vooral ook als enorm vriendelijk mens. Zijn nuchtere ironie zal ik niet snel vergeten.
Heel veel sterkte met dit veel te vroege verlies. Ik had hem - en jullie samen - nog veel uurtjes 'vissen' toegewenst.

Op 20 juni 2024 om 12:16 uur getekend door: Jeannet Buurman

Old soldiers never die, they just fade away!
Meer dan 30 jaar -on and off- mogen genieten van onze contacten en projecten -tot in Zeeland aan toe- en bovenal je wijsheid en je (onze) humor! Koester de gedachten van Stopera tot ‘t laatste biertje bij brouwerij ‘t IJ.
Sterkte en kracht voor je familie ❤️

Op 20 juni 2024 om 12:21 uur getekend door: Mark Scheffer

Dank voor alle mooie gesprekken die we over het onderwijs hebben gehad! Een onderwijsman in haar hart en nieren.
Iedereen veel sterkte bij dit enorme verlies!

Op 20 juni 2024 om 16:19 uur getekend door: Emmy Lugthart

Zo veel herinneringen. Van de mooie speeches die je tijdens de zomeruitjes en kerstbijeenkomsten hield; zo creatief. Van onze vele gesprekken. Van de borrels. Te veel om op te noemen.
Altijd goedlachs en een luisterend oor.
Veel dank Rob....

Op 20 juni 2024 om 16:20 uur getekend door: Aart Jan Huizing

Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
We gaan een goed mens missen die altijd openstond voor een gesprek en waardering uitsprak. Ook zijn goede grappige speechen blijven een mooie herinnering.

Op 20 juni 2024 om 16:56 uur getekend door: Marianne Janssen-Tiggers

Lieve familie van Rob, gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en man. Hij heeft mij veel geleerd over onderwijs, over kinderopvang. Over meer mannen in het onderwijs… Echt nodig… maar vooral mij helpen in mijn werk, en een geloof in mijn kunnen. Ik wens jullie veel sterkte met dit verlies.

Op 20 juni 2024 om 18:22 uur getekend door: Hennie Groot Haar

Integer, ironie en in en in een onderwijs -(financiën, beleid en management) man. Sterkte !!

Op 20 juni 2024 om 19:08 uur getekend door: Aart Nolen

Familie Naarden, gecondoleerd met het verlies van jullie lieve Rob!
Veel liefde, kracht en sterkte voor jullie!

Op 20 juni 2024 om 19:15 uur getekend door: Anita Jager

Lieve Martha, Bo, Nikki en Jan,
Rob sprak altijd met zoveel liefde en trots over jullie: over hoe jullie elkaar ontmoetten, Martha, en jullie begintijd in het onderwijs bijvoorbeeld. Met ogen vol liefde, respect en waardering. ‘Kijk nou, wat Bo allemaal doet in het museum. In de kunst!’. Stralende ogen. En Nikki die startte als leerkracht en haarscherp zaken observeerde, waarover hij vertelde en waar we als onderwijsdino’s dan enorm van genoten.
Trotse echtgenoot, vader en schoonvader. Onderwijsman. Sparringpartner. De hese schaterlach dichtbij. De honderden gesprekken in de afgelopen bijna 25 jaar. Mijn mentor. Mijn baas. ‘Ik leer je niet zwemmen. Ik denk dat je het kunt. Je springt en dan drijf je of je verzuipt, maar ik leer je niet zwemmen..’ Het zetje in mijn vaak onzekere rug. Ik zwom en hij leerde me vervolgens variaties in slagen.
Rob had altijd mijn rug.
Mijn collega. Afgelopen twee verkennend welke opdrachten we zzp-ënd nog samen konden doen. En veel meer dan een collega. Een diepe vriendschap. Dankbaar ben ik voor al die gesprekken, voor zijn levende voorbeeld zijn van een zorgzame, lieve man. Dankbaar voor altijd zijn belangstelling voor mijn kinderen, mijn gezondheid, mijn leven, en voor de lucht die hij blies in soms pittige situaties. Nergens spijt van, behalve van mijn lichtzinnige overtuiging dat hij ‘natuurlijk deze operatie op 4 juni goed zou doorstaan’. We verzetten onze terrasafspraak ervoor.
Zo verschrikkelijk verdrietig en nog niet te bevatten dat hij er nu niet meer is. Hij had nog heel veel goede jaren moeten hebben met Martha en de meiden, en alle anderen van wie hij hield. En jullie met hem. Veel liefs, Simone

Op 21 juni 2024 om 07:25 uur getekend door: Simone van Dijk

Veel sterkte met dit enorme verlies..ik denk met een lach op mijn gezicht terug aan zijn mooie en humoristische verhalen, kritische blik en kennis en kunde rondom onderwijs.

Op 21 juni 2024 om 11:04 uur getekend door: Mascha Stolwijk

Lieve familie van Rob, gecondoleerd met dit verlies. Ik heb veel vaker met Rob mogen samenwerken en heb Rob gekend als een integere man met hart voor het onderwijs, humoristisch en altijd vrolijk!
Heel veel sterkte toegewenst!

Op 21 juni 2024 om 11:39 uur getekend door: Fatima El Faraji

Lieve familie van Rob,

Ik wens jullie heel veel kracht bij dit grote verlies. Rob was ruim 20 jaar mijn ‘baas’. Hij was een aardige en vooral oprecht persoon. Een ‘grote’ man die niet graag op de voorgrond stond maar tijdens feestjes behoorlijk geestig kon speechen. Ik heb fijne herinneringen aan Rob.
Heel veel sterkte…

Op 21 juni 2024 om 12:53 uur getekend door: Inge Dieters

Een warm, betrokken en bevlogen mens. Ik heb in verschillende functies met hem mogen samenwerken en dit altijd met plezier gedaan. Ik wens de dierbaren veel sterkte met het dragen van dit verlies.

Op 21 juni 2024 om 15:27 uur getekend door: Remco Prast

Wat een vroeg verlies :(
Te vroeg
Fijn samengewerkt, dat herinner ik mij. Die stem en die pijp. Buiten gebeurde het :)

Op 21 juni 2024 om 15:54 uur getekend door: Sander

Rob heeft ons samenwerkingsverband enorm goed geholpen en had lol met de eigenwijsheid van onze ambities. En wij met hem. Wat een verlies, sterkte voor de familie.

Op 21 juni 2024 om 15:58 uur getekend door: Maroes Albers

Kort met elkaar samengewerkt maar een warme indruk achter gelaten. Sterkte met dit verlies

Op 21 juni 2024 om 16:04 uur getekend door: Eva Schmidt-Cnossen

Als jong broekie, destijds nog niet zo lang woonachtig in Amsterdam, ging ik bij OOG op de PSA werken en leerde ik Rob kennen. Hij nam altijd de tijd voor je, was altijd vrolijk en altijd oprecht! Een mooie tijd waar ik goede herinneringen aan heb. Ik wens de familie heel veel sterkte met dit verlies.

Op 21 juni 2024 om 16:10 uur getekend door: Jeroen Bardoel

Zo fijn met Rob samengewerkt. Verheugde zich samen met mij op moeilijke klussen. Het brutale, ondeugende jongetje was nog volop aanwezig in deze onderwijsprofessionals die alles wist van HR. Deze herinneringen blijven…..

Op 21 juni 2024 om 16:16 uur getekend door: René Peeters

Lieve familie van Rob,
Ook ik ken Rob van zijn periode bij OOG.
Wat een schok moet dit voor jullie zijn, veel kracht en sterkte voor de komende tijd en laat de mooie herinneringen overwinnen.

Op 21 juni 2024 om 17:15 uur getekend door: Robert Smid

Altijd fijn met Rob samengewerkt op diverse vlakken waarbij ik klussen samen met Oog deed. Veel sterkte gewenst de komende tijd. Met vriendelijke groeten,
Chiel Vinke

Op 21 juni 2024 om 17:30 uur getekend door: Chiel Vinke

Heel veel sterkte aan vrouw en kinderen van Rob met dit verlies.

Op 21 juni 2024 om 18:57 uur getekend door: Hassan el Hachhouchi

Gecondoleerd met het verlies van Rob. Hij was lang de steun en toeverlaat voor ons bestuur van openbaar onderwijs in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen. Zijn nuchterheid, vakkundigheid en ook zijn relativeringsvermogen heb ik altijd zeer gewaardeerd!

Op 21 juni 2024 om 20:52 uur getekend door: Adriaan Slurink

Wat verdrietig om te lezen dat Rob is heen gegaan. Ik heb heel fijn met hem samen gewerkt in de jaren dat ik in Amsterdam werkzaam was. Deskundig, humoristisch en recht door zee. Sterkte, lieve familie.

Op 21 juni 2024 om 21:01 uur getekend door: Diane Middelkoop

Alle nabestaanden gecondoleerd met het overlijden van Rob. Ik heb jaren met Rob heel prettig samengewerkt . Wat was hij een vakkundige meedenker.
Ik wens jullie veel sterkte toe en weet dat hij bij velen goede herinneringen heeft achtergelaten.

Op 21 juni 2024 om 21:12 uur getekend door: Joke Middelbeek

Wat schrik ik van dit bericht!! Heel veel sterkte gewenst om het overlijden van Rob te verwerken. Ik herinner me Rob als een fijne en betrouwbare man die ik op meerdere momenten in mijn arbeidzame leven heb mogen ontmoeten. Nogmaals heel veel sterkte💐

Op 22 juni 2024 om 09:49 uur getekend door: Rien van Wijngaarden

Rob heeft als mijn leraar op de basisschool een belangrijke rol gespeeld. Ik heb hem dat gelukkig een jaar geleden kunnen laten weten. Het bericht over zijn overlijden maakt me verdrietig.

Mijn condoleances aan de nabestaanden. Rob heeft mij gezien, mij gelezen en op weg geholpen, daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

Veel sterkte met het dragen van dit verlies

Groet,
Peter Buitenhuis

Op 22 juni 2024 om 13:29 uur getekend door: Peter Buitenhuis

Stil van...

Op 22 juni 2024 om 14:38 uur getekend door: Nelie Röfekamp

Heel veel sterkte voor de familie. Rob is een begrip in het amsterdamse onderwijs. Ik heb veel van hem geleerd en ben dankbaar voor zijn steun in al die jaren.

Op 23 juni 2024 om 08:43 uur getekend door: Joop Overmars

Ooit noemde iemand Rob en mij het linkse smaldeel van OOG.
Een herinnering om te koesteren.
Zo ongelooflijk jammer dat we elkaar niet meer hebben gesproken en niet meer kunnen spreken.
Iedereen heel veel sterkte gewenst met dit verlies.
Liefs van Miep.

Op 23 juni 2024 om 16:19 uur getekend door: Miep Dam

Veel sterkte met dit verlies. Ik heb met hem mogen samenwerken. Wat een strategisch vermogen bezat Rob maar bovenal was hij een warm mens.

Op 23 juni 2024 om 18:40 uur getekend door: Frank Weusthof

Een goed en integer mens. Een adviseur met het hart op de goede plek. Hij zal erg gemist worden. Ik wens de familie heel veel sterkte.

Op 23 juni 2024 om 18:47 uur getekend door: Monica van der Hoff-Israel

Rob heb ik mogen kennen als een uiterst integere bestuurder en collega onderhandelaar. Veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Op 23 juni 2024 om 20:40 uur getekend door: Cor Duinmaijer

Lieve familie,
Gecondoleerd met het overlijden van Rob. Wat een verdrietig nieuws! Heel veel sterkte toegewenst.

Op 24 juni 2024 om 05:49 uur getekend door: Ellen Nieuwenhoff

Gecondoleerd met dit verlies. In een verder verleden heb ik met hem samengewerkt, hij was een fijn mens. Sterkte voor iedereen die hem in zijn hart met zich meedraagt!

Op 24 juni 2024 om 06:30 uur getekend door: Maarten Vissers

Lieve familie van Rob,

Gecondoleerd met dit grote verlies.

Het is 15 jaar geleden dat tijdens het proces van de verzelfstandiging van het openbaar onderwijs in De Ronde Venen ik van Rob heb geleerd om, zo als hij zelf zei, "ook eens buiten de lijntjes te gaan kleuren". Rob stimuleerde dat door te zeggen: "Kom uit je comfort-zone en stel jezelf de vraag: Welke andere vlag zet ik op het dak van de school?". Lang verhaal kort: Het met Rob samen brainstormen en uitwerken leidde vier jaar later voor mijn school tot de toekenning van het predicaat "meest innovatieve basisschool van Nederland op het gebied van techniekonderwijs" door het Bèta-Platform. Door onder meer dit zal Rob altijd in mijn herinnering blijven en denk ik mede daardoor dankbaar terug aan de fijne jarenlange samenwerking met hem.

Ik wens jullie heel veel sterkte in deze verdrietige tijd.
Warme groet.

Op 24 juni 2024 om 14:18 uur getekend door: Jos van der Jagt

De korte momenten van contact waren altijd plezierig met oog voor de mens.
Goede reis Rob.

Op 24 juni 2024 om 15:16 uur getekend door: Caroline Sloep

Beste Martha, lieve Bo en overige familie,

Van harte gecondoleerd. Wij wensen jullie veel sterkte bij dit plotselinge verlies en hopen dat jullie de dierbare herinneringen aan Rob in jullie hart sluiten, zodat hij in jullie voortleeft!

Op 24 juni 2024 om 19:14 uur getekend door: Paul en Marijke de Jongh

Lieve familie,

Wat een vreselijk verdrietig nieuws...hij was de liefste man bij OOG.
Gecondoleerd, veel kracht en sterkte de komende tijd.

Rob zit voor altijd in mijn hart!

Liefs, Monique Kooijman (MOOS)

Op 24 juni 2024 om 20:10 uur getekend door: Monique Kooijman

Dank Rob voor de mooie gesprekken over passend onderwijs en hoe het ècht anders had gekund om dat te managen.
Veel sterkte en kracht voor de familie.

Op 24 juni 2024 om 20:48 uur getekend door: Eric Lieverst

Wat een verlies van een mooi mens. Familie en vrienden, gecondoleerd en heel veel sterkte!

Op 25 juni 2024 om 06:50 uur getekend door: Yvette Wettstein

Vis ze Rob! Daarnaast heel veel sterke voor de familie en vrienden!

Op 25 juni 2024 om 09:17 uur getekend door: Thomas Nobbe

Zo jammer! Want wat hebben we gelachen samen en wat heb je veel voor mij betekend in mijn eerste ‘echte’ baan. Ondanks dat ik 10 jaar geleden naar Rotterdam verhuisde en we elkaar niet meer regelmatig spraken denk ik in lastige situaties nog steeds regelmatig: wat zou Rob hebben gedaan? En daar hou ik ook gewoon niet mee op.
Heel veel sterkte voor iedereen die jou lief heeft.

Op 25 juni 2024 om 09:26 uur getekend door: Margit

Onze deelnemers hebben een laatste groet gemaakt die per post aan u wordt toegezonden. We wilden hier graag de foto ervan plaatsen maar dat blijkt helaas niet mogelijk. We wensen Bo en uw hele familie heel veel sterkte en hopen dat jullie elkaar tot steun zullen kunnen zijn in dit harde verlies.

Deelnemers en Docenten In Rap en RoeR 2024
Productieteam: Caroline in't Veld, Nancy de Groot, Rosan de Ruiter, Marloes van Ommen en Silvia van Londen
Bestuur stichting InnerCircle: Laura Bouwmeester, Engelke Degenhart en Monica Bouman

Op 25 juni 2024 om 12:22 uur getekend door: In Rap en RoeR 2024 deelnemers en docenten

Rob. Bijna 40 jaar hebben we elkaar gekend. In wisselende zettingen (o.a. BSO en OOG) hebben we met elkaar samengewerkt. Veel beleefd samen, maar alleen maar goede herinneringen aan die tijd.
Na je pensioen hadden we met enige regelmaat onze B&B-afspraken, waar ik erg van heb genoten. Onze laatste afspraak, begin juni, moest je helaas afzeggen.. Ik zal je missen, man!
Martha, Bo, Nikki, heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Een leven zonder Rob, het is haast niet voor te stellen..
Liefs, Peter

Op 25 juni 2024 om 14:17 uur getekend door: Peter Lambregts

Heel veel sterkte met dit verlies. Ik kende Rob via werk en heb hem als kundig, vriendelijk ontspannen persoon met humor. Het was fijn om met hem samen te werken. Ik kan me voorstellen dat hij een grote leegte achterlaat.

Op 25 juni 2024 om 17:48 uur getekend door: Merel knaup

Wat een droevig bericht. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Dick Bentvelzen, oud medewerker OOG

Op 26 juni 2024 om 06:46 uur getekend door: Dick Bentvelzen

Gecondoleerd met het overlijden van Rob.
Ik heb veel van Rob mogen leren en informatie mogen krijgen. Meestal online, bedachtzaam en kritisch. Ik denk er met veel warmte en humor aan terug.ik wens jullie veel sterkte. Oud collega van OOG.

Op 26 juni 2024 om 07:06 uur getekend door: Irma Pieper

Veel sterkte met het verlies. Ik heb met Rob gewerkt bij OOG

Op 26 juni 2024 om 08:36 uur getekend door: Jos van Egmond

Hij was groots, maar bleef klein.
De leraar die ik op school had willen hebben.
Mijn mentor.
Het voorbeeld.

Op 26 juni 2024 om 15:08 uur getekend door: Lorenzo

Beste familie,
Ik wens jullie heel veel sterkte bij het omgaan met jullie verlies en het rouwen om Rob.
Ik heb Rob leren kennen toen ik bij OOG werkte. Hij was een geweldige vraagbaak met enorme 'bak' aan kennis in zijn hoofd. Ook erg fijn dat je heel goed met hem kon lachen.
Liefs, Nathalie Bremer

Op 26 juni 2024 om 16:34 uur getekend door: Nathalie Bremer

Ik heb zo fijn met Rob gewerkt aan het toen nog nieuwe OPP. En altijd wanneer ik hem ergens ontmoette, zo’n prettige man om mee te praten .
Sterkte! Het zal een groot gemis zijn .
Marjolein

Op 26 juni 2024 om 19:52 uur getekend door: Marjolein Oldersom

Gecondoleerd met het overlijden van Rob! Ik heb Rob leren kennen in 1999 bij OOG. Ik was toen nog student rechten en ik heb zo veel van Rob geleerd! Zijn kennis van de onderwijsrechtspositie was ongeëvenaard en wat dat betreft was Rob ook eigenlijk een jurist. En zo zette ik onder begeleiding van Rob mijn eerste stappen in het onderwijsrecht. Daar zal ik hem altijd dankbaar voor zijn. Heel veel sterkte voor Martha, Bo en Nikki met dit grote verlies!

Op 27 juni 2024 om 14:37 uur getekend door: Rob Hendrikx

Rob was jarenlang onze controller bij SWV kop van Noord-Holland. Kwam altijd binnen met een lach, zorgde tijdens de overleggen dat iedereen ging lachen en maakte problemen nooit groter dan ze zijn: Een super vriendelijke nuchtere man met heel veel kennis van onderwijs. En dat is uniek.

Ik wens zijn familie en vrienden enorm veel sterkte toe.

Op 28 juni 2024 om 06:13 uur getekend door: Sanne Kruijer

Goecondoleerd met dit grote verlies. Ook voor mij was Rob iemand met wie je fijn kon samenwerken.

Op 28 juni 2024 om 18:19 uur getekend door: Mariet Brouwers

Gecondoleerd met het overlijden van Rob. Ik heb Rob leren kennen in de jaren '90 bij BSO in Amsterdam. Ik heb hele goede herinneringen aan die tijd.
Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe in de komende tijd.

Op 28 juni 2024 om 23:10 uur getekend door: Bram Hakstege

Lieve dierbaren van Rob,

Deze week hoorde ik van het overlijden van Rob. Ik werk niet meer in het onderwijs, dus dan duurt het eventjes voor het bericht doorkomt.

Maar het sloeg in, dat bericht, dat Rob er niet meer is.

Ik heb Rob zo'n 100 jaar geleden leren kennen. Toen ik net begon in het onderwijs.

En heb sindsdien regelmatig en vanuit verschillende posities mogen genieten van zijn immer geruststellende laidback houding gecombineerd met bizar veel kennis.

Rob heeft veel indruk op me gemaakt.

Lieve nabestaanden, ik ken het verlies van een dierbare. Ik weet hoe zeer dat doet. Weet dat jullie niet alleen zijn. Er wordt heel veel aan jullie gedacht. Ook door mensen die dat niet laten weten. Ik hoop dat jullie je omringd kunnen voelen door deze liefdevolle aandacht.

Heel veel sterkte gewenst!
Ineke ten Hertog

Op 06 juli 2024 om 08:50 uur getekend door: Ineke

Vakman vol Amsterdamse humor. Was fijn een tijdje met Rob te mogen werken. Condoleance voor Robs nabestaanden,
Frank Merten,
Oud bestuurder Stichting KBA Nw West

Op 16 juli 2024 om 17:39 uur getekend door: Frank Merten

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst