Dit register is aangemaakt door Familie Wajon op 15 september 2023 en blijft zichtbaar tot 15 december 2023

Ray Wajon

17 mei 1953 te Amsterdam 13 september 2023 te Amsterdam

Met intense droefheid delen wij mede dat mijn lieve man en onze lieve vader is overleden. Wij gaan hem ontzettend missen.

Lieve Nel en kinderen, helaas kan ik niet komen omdat ik nog niet mobiel ben. Wij wensen jullie veel sterkte voor vrijdag.
Mia & Theo Bakker

Op 21 september 2023 om 14:51 uur getekend door: Mia & Theo Bakker-Hukpens

Lieve familie,

Heel spijtig en verdrietig hoe dit zo snel en in korte tijd heeft kunnen gebeuren… de afgelopen maanden heb ik van de zijlijn mogen aanschouwen hoe jullie de gezondheidssituatie van Ray zo aangenaam mogelijk hebben gemaakt voor hem. Met vallen en opstaan en de hoop op wat stabiliteit en verbetering. Helaas heeft jullie vier-eenheid nu abrupt en definitief een andere vorm gekregen.

Ray heb ik langer dan 15 jaar mogen kennen en als ik reflecteer op de afgelopen jaren dan kan ik alleen maar denken aan hele mooie, leuke en grappige momenten! De steun voor mijn familie in mijn eigen ziekte-periode, nog even snel een lesje inparkeren NA het behalen van mijn rijbewijs, de reddende-anwb-Ray op zondagochtend (om 8 uur) met startkabels omdat de auto niet startte en ….’nog even snel samen een wijntje’ om het begin van onze vakantie te vieren voordat hij ons zou afzetten op Schiphol naar onze vakantie naar Bonaire.

Ik wens jullie morgen veel sterkte bij de uitvaart en de moeilijke tijd die nog komen gaat. Ray heeft ons wel lichamelijk verlaten maar de warme herinneringen aan hem houden wij voor altijd bij ons in gedachten.

Op 21 september 2023 om 19:10 uur getekend door: Priya

Lieve Nel, Metty en Tom, we wensen jullie heel veel sterkte. Ray zal jullie harten altijd blijven vullen met liefde. Heel veel liefs, Indra, Tico en kids.

Op 21 september 2023 om 19:27 uur getekend door: Indra en Tico

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst