Dit register is aangemaakt door Mw. T. Biallosterski - ten Hoope op 11 juni 2022 en blijft zichtbaar tot 11 september 2022

Roy Biallosterski

25 april 1965 te Amsterdam 10 juni 2022 te Muiderberg

Roy ken ik al heel lang. Als vriend, als zijn hockey coach, van wintersport vakanties, van de vele uitjes, van café de Mol, als buurman. Altijd veel plezier met hem gehad. Afgelopen maanden ben ik nog een keer bij Roy langs geweest. Hij was al erg achteruit gegaan. Moeilijk om hem zo te zien. Misschien is het wel beter zo.
June, petje af dat je zo voor hem hebt gezorgd. June, Judy, vrienden en familie, ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Roy RIP.

Op 12 juni 2022 om 09:48 uur getekend door: Cor Bos

Lieve June,

Wij wensen jou en Judy met gezin heel veel sterkte met het verlies van Roy.

Liefs Petra, Michael, Sabine met vriend, Marlies en Cynthia Krom

Op 12 juni 2022 om 20:06 uur getekend door: Petra krom

Dag lieve Roy. Opgroeien in Muiderberg was voor ons toen gewoon, maar nu weet ik dat het bijzonder was omdat veel van ons nog steeds een band voelen met de mensen waarmee we zijn opgegroeid. Een band die blijft bestaan, ook al hebben we ze lang niet meer gezien. Jij bent een van die mensen. Je was en blijft een vriend, dat zal nooit veranderen.

June en Judy en andere familieleden, ik wens jullie heel veel sterkte, ik denk aan jullie.

Op 12 juni 2022 om 21:39 uur getekend door: Mariette

Beste familie,

Wens jullie veel sterkte met de verwerking van het heengaan van Roy.

Ik ken Roy van de zorgboerderij. Op de woensdagen haalde ik Roy op in Muiderberg, en bracht hem in de middag weer naar huis.

In de auto, als ik de muziek aanzette, dan zag ik dat Roy vaak met zijn hand op het ritme van de muziek meebewoog. Een van de laatste leuke dingen die ik met Roy deed, was een langere wandeling (hij in zijn rolstoel) met nog 2 andere deelnemers vanaf de zorgboerderij naar het Muiderslot, terwijl het zonnetje scheen. Ik had sterk de indruk dat hij het een leuk uitje vond.

Ik zal hem missen

Sterkte
Pascal

Op 13 juni 2022 om 20:23 uur getekend door: Pascal

Lieve Roy, rust zacht.

Lieve June, Judy, familie, heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Op 14 juni 2022 om 07:23 uur getekend door: Sandra Mantile

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst