Dit register is aangemaakt door Johan Soetens op 03 juni 2022 en blijft zichtbaar tot 03 september 2022

Connie Soetens

02 februari 1928 te Amsterdam 02 juni 2022 te Amsterdam

De late dood is goed
van ’t leven hier verzadigd
sterf ik straks begenadigd
als die de dag begroet.

Na een lang en kleurrijk leven, waarin zij voor velen van betekenis is geweest, is rustig uit dit leven weggegleden mijn zuster, schoonzuster, onze tante en oudtante

“Melodie…. En als het woord in mij verstart, blijft zij nog zingen in mijn hart”
in 1990 geschreven door Connie.
Ik hoop dat zij de melodie bleef horen, ook in het laatste jaar toen het woord echt verstarde.
Connie was bijzonder in meerdere opzichten. Ik houd goede herinneringen aan onze autoritjes zondags naar en van de Ekklesia in De Nieuwe Liefde en De Rode Hoed. En aan de ongelooflijk mooie foto’s, veel meer dan afbeeldingen.
Johan, Joan, kinderen en kleinkinderen, het is goed dat het leven van Connie, dat ze zoals het laatste jaar niet had gewild, nu is beëindigd. Mooie herinneringen aan eerdere, vele jaren blijven nog lange tijd onder ons.
Met oprechte groeten,
Mieke Damave

Op 04 juni 2022 om 10:40 uur getekend door: Mieke Damave

Connie heb ik regelmatig ontmoet aan de koffietafel in de Rode Hoed voorafgaande aan de dienst van de Ekklesia. En we wisselden kerstwensen uit, zij met foto's en ik met tekst. Ze bracht regelmatig haar laatste foto's van bloemen mee ter inzage. Ze was altijd zeer betrokken in wat ze deed en ze bleef zoeken naar inspiratie.
Haar leven was de moeite waard want ze was een goed mens. Dank aan God voor deze ontmoeting.
De afscheidsdienst werd een waardig afscheid maar de goede herinnering blijft aan een veelkleurig mens.
Henk Haen

Op 08 juni 2022 om 10:01 uur getekend door: Henk Haen

In de jaren 80 was ik lid van een werkgroep van Amnesty International in Amsterdam. Daar maakte ik kennis met Connie. Een heel bijzondere vrouw. Ik woonde bij haar in de buurt en daarom haalde ik haar maandelijks op van haar flat aan Langswater om naar de werkgroep te gaan. Zij werd voor mij een voorbeeld van hoe groots en onbaatzuchtig betrokkenheid bij anderen en maatschappelijke onderwerpen kon zijn. Eerlijk, doortastend en onverzettelijjk. Haar tomeloze inzet voor Greg Summers, een in Amerika ter dood veroordeelde, staat me nog helder voor de geest.
Ger Vork

Op 01 juli 2022 om 18:45 uur getekend door: G.A.J. Vork

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst