Dit register is aangemaakt door Tonina Salm op 26 april 2021 en blijft zichtbaar tot 26 juli 2021

Julie Antoinette Salm-de Visser

23 maart 1929 te Batavia 24 april 2021 te Weesp

Na een vol en bijzonder leven van bijna een eeuw is overleden onze lieve moeder, schoonmoeder en oma

We hopen dat Julie in alle rust afscheid van jullie en van het leven heeft kunnen nemen. Nu is Julie weer samen met Harry, wij hebben zoveel goede herinneringen aan hen. Sterkte voor de familie!

Op 28 april 2021 om 14:30 uur getekend door: Charlotte van Zummeren + Ineke Ruiter

We hebben veel goede herinneringen aan Harry en Julie. We hopen dat Julie in alle rust en vrede afscheid van haar familie en het leven heeft kunnen nemen. Nu is ze weer samen met Harry. Sterkte voor de familie, we denken aan jullie.

Op 28 april 2021 om 14:32 uur getekend door: Charlotte van Zummeren

Lieve familie, Gecondoleerd met jullie lieve moeder,schoonmoeder en oma, sterkte, we denken aan jullie, hier een gedicht van Iris Le Rutte, Toen met de zekerheid van alleen vragen,zwijgen we omdat elk afscheid altijd voor eeuwig is. Mijn handen kijken naar het woordje nu,druppel die langzaam valt Liefs van Hidde&Nicoline

Op 30 april 2021 om 10:17 uur getekend door: Hidde Maas en Nicoline van Goudoever

Lieve Jaap, Tonina, en Harriet, We leven met jullie mee om dit verlies van jullie moeder te dragen Sterkte de komende tijd. Albert & Christi

Op 01 mei 2021 om 10:56 uur getekend door: Albert Thiadens

Met dank aan de familie dat ik er digitaal bij mocht zijn! De gulle lach van jullie lieve moeder herinner ik mij nog zo goed. Stefan.

Op 01 mei 2021 om 12:35 uur getekend door: Stefan Hosman

Julie hebben een bijzondere uitvaartdienst verzorgd met mooie herinneringen aan onze altijd keurig geklede tante Julie. Een prima overzichtsverhaal van Harriet en een moedig verhaal van Jaap. En leuk om al die familiefoto's te zien. Jullie ouders waren altijd zeer bevriend met mijn ouders, meermaals gezamenlijk op vakantie en oom Harry heeft zowel de ombouw van het huis in Monnickendam als ook van het chalet in Zwitserland gepland en begeleid. Met tante Julie verlaat ons deze generatie. Goede herinneringen blijven.

Op 01 mei 2021 om 12:45 uur getekend door: Hein Nanninga

Lieve familie. Mooi afscheid van een mooie, elegante, charmante, gastvrije en nog zo veel meer, vrouw. Fijn dat ik erbij mocht zijn. Veel goede herinneringen aan de meer dan twintig jaren in ons flatgebouw. Veel sterkte.

Op 01 mei 2021 om 13:02 uur getekend door: Marianne van Tongeren

Lieve Tonina, Harriet en Jaap, Dank voor de mooie uitvaartdienst, het riep veel dierbare herinneringen bij mij op. Ik zal me jullie moeder altijd blijven herinneren als een toonbeeld van verfijning en hartelijkheid. Liefs Flip Jan

Op 02 mei 2021 om 09:44 uur getekend door: Flip Jan van Oenen

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst