Dit register is aangemaakt door Rob Soethout op 08 maart 2021 en blijft zichtbaar tot 08 juni 2021

Jos Soethout

11 augustus 1954 te Amsterdam 06 maart 2021 te Amsterdam

" Door muziek werd ik gedragen "

Hemel heeft er een ster bij! Shirley & Jeroen , Dylan & Chiara Richard Misseijer

Op 10 maart 2021 om 12:51 uur getekend door: Shirley Lüneburg-Misseijer

Te kort was het, te heftig was het. Het was bedoeld voor lang, het was bedoeld voor meer rust. Ik vond het fijn dat je op mijn pad kwam. RIP Jos

Op 10 maart 2021 om 18:18 uur getekend door: Mariken Segeren

Ook al zijn onze geliefden er niet Ze leven verder in onze herinneringen Hierdoor leven ze verder in ons bestaan Dit zal nooit verloren gaan Ik wens de familie veel kracht toe

Op 10 maart 2021 om 19:54 uur getekend door: Else van Nieuwland

Ik heb Jos samen met Stannie ontmoet in 1996 tijdens een vakantie in China. Wat hebben wij genoten van deze reis. Gezelligheid troef! We hebben nog jaren contact gehouden. Ik had een speciale band met Jos en noemde hem wel eens mijn broertje. Ik ben blij Jos gekend te hebben en denk met plezier terug aan alle avonturen die we samen beleefd hebben. Het spijt me meer dan ik zeggen kan dat het zo gelopen is. Ik wens de familie en andere mensen die hem lief hadden sterkte toe. Rust zacht lieve Jos. Willy

Op 10 maart 2021 om 20:25 uur getekend door: Willy Schurink

In gedachten hoor en zie ik je spelen Jos........ dankbaar dat ik je heb gekend, ik zal jou nooit vergeten, rust zacht. Ik wens familie en vrienden sterkte en kracht in deze moeilijke periode 🙏 lieve groet Ria

Op 10 maart 2021 om 20:42 uur getekend door: Ria Blits

Wat is het alweer lang geleden dat Jos en ik in dezelfde klas zaten op de Lourdesschool. Als we nu aan Jos denken, moeten we altijd aan de groene Volkswagen kever denken, welke wij toen van hem hebben overgekocht. Nadat deze, door Rinus was opgeknapt, hebben we er nog jaren lang met veel plezier in gereden. Rust zacht Jos.

Op 12 maart 2021 om 09:02 uur getekend door: Rinus en Louise (Beebs) Westerhoven-Misseijer

Bedankt Jos voor alles wat je in betere tijden voor ons hebt gedaan En dankjewel voor jouw muzikaliteit , waarmee ik ben opgegroeid. Ook zal ik niet vergeten dat je vroeger had geregeld dat Monique en ik met je mee mochten naar Losvast en dat we de artiesten mochten ontmoeten door jou .

Op 12 maart 2021 om 20:37 uur getekend door: wendy v.Heuven v.Staereling

Als buren hebben we geregeld mogen meegenieten van het mooie gitaarspel van Jos. We zijn elkaar de laatste jaren af en toe tegengekomen en zagen dat Jos het zwaar had. We gunnen hem nu de ontspanning en muziek in de hemel.

Op 15 maart 2021 om 10:27 uur getekend door: Els & Rob

Jos, jammer dat wij niet allemaal fysiek afscheid van jou kunnen nemen. We blijven wel achter met vele leuke herinneringen aan je. Je bent heel goed geweest voor onze familie en met name voor onze ouders was je er altijd waar nodig. Dankjewel Jos! In gedachten tik ik even op je kist en zeg: Tot ziens, Jos. Sterkte voor de familie en vrienden!

Op 15 maart 2021 om 16:08 uur getekend door: Marcel van Heuven van Staereling

Ik heb je via Frans leren kennen en als je hier kwam was het altijd gezellig. Je had altijd wat te vertellen. RIP Jos!

Op 15 maart 2021 om 21:56 uur getekend door: Ingrid.Tak

Ik heb je via mijn broer Rudy leren kennen. Heb van alle optredens genoten destijds met Delight en Kixx! Jos je was een geweldige gitarist. Die tijden zal ik altijd koesteren. Rust zacht lieve Jos.

Op 17 maart 2021 om 15:44 uur getekend door: Liesbeth Wattimena

Lieve Jos, Wat zal ik je missen. Door jou en Richard heb ik muziek mogen leren kennen en echt beleven. Ik zal nooit vergeten hoe ik in de studio bij Rich op de kempenlaan urenlang luisterde naar hoe je gitaarpartijen inspeelde. Die 12-snarige EKO, daar was ik bij! Mooi dat je die meeneemt. Later, toen ik een tiener was, haalde je me op van mijn eerste schoolfeesten bij de Melkweg en de Escape en had je feilloos door dat ik eigenlijk in de tussentijd stiekem ergens anders was geweest.... Als ik geen gekkigheid opzocht zouden jouw lippen gesloten blijven en mocht ik je gewoon bellen om me ergens anders op te halen en rookte ik mijn laatste stiekeme sigaretje bij jou in de Taxi. Dat hebben ik vaak mogen doen! Toen ik zelf ging zingen kwam je graag kijken en genoot ik van je enthousiasme en konden we die passie meer delen. Ik zal nooit vergeten hoe vereerd ik was dat ik mee mocht doen bij de Reünie van Delight op Shirley haar 40e verjaardag. Wat nu blijkt dat ik dus deelgenoot was van je laatste gig! Jos ik zal je missen en ben dankbaar voor je vriendschap en dankbaar voor de broederschap die je met Richard deelde!! Ik wens je rust, liefde en een prachtige transformatie nu je energie verder gaat op een nieuwe prachtige reis.

Op 18 maart 2021 om 19:52 uur getekend door: Wouter van de Kamp

Vaarwel lieve wapenbroeder , ik denk met weemoed terug aan de goeie momenten en de gein die we hebben gedeeld tijdens studio-opnames en optredens . Eindelijk rust ..

Op 19 maart 2021 om 10:30 uur getekend door: Joris Alberda

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst