Dit register is aangemaakt door Joris Dekker op 15 februari 2021 en blijft zichtbaar tot 15 mei 2021

Pieter Dekker

25 september 1960 te Sliedrecht 11 februari 2021 te Muiderberg

Het gaat niet om de jaren in het leven,
maar om het leven in de jaren!

Een betere echtgenoot en vader hadden wij ons niet kunnen wensen; hij had lief, voerde strijd en genoot van z’n belangrijkste mensen!

Veel te vroeg heeft hij ons moeten verlaten, maar de onuitwisbare herinneringen aan hem zullen ons eeuwig bijblijven. We zullen hem missen.

Lieve Broer en Zwager. Jij was uniek. Je hebt gestreden en wat zijn we trots op je. We vergeten je nooit , beloofd!!!

Op 15 februari 2021 om 07:50 uur getekend door: Coby de Vries Dekker

Lieve Sylvia Joris en Joep. Veel sterkte met het verwerken en het een plekje geven van het verlies van Pieter / Papa. Ric en Coby

Op 15 februari 2021 om 08:06 uur getekend door: Ric en Coby

Lieve Sylvia, Joris, Joep en familie. Wat is het leven toch oneerlijk woorden schieten te kort, wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht met dit grote verlies. Gecondoleerd, Lieve groet Henk en Herma.

Op 15 februari 2021 om 08:42 uur getekend door: Herma en Henk

Veel sterkte in deze beroerde tijd

Op 15 februari 2021 om 10:22 uur getekend door: Fam.J.Bune

Lieve Sylvia Joris en Joep, Twee keer in een jaar tijd staat de wereld stil.. Maar wat jullie in die tussentijd gedaan hebben is om met een glimlach om op terug te kijken.. Heel veel sterkte en kracht om het grote verlies te verwerken. 🙏

Op 15 februari 2021 om 10:51 uur getekend door: Leo en Elisabeth Engels

Beste Sylvia, Joris en Joep, Ik ben een collega van Piet bij Wijma en heb regelmatig contact met hem gehad. Wij werkten samen op gebied van FSC certificering van ons hout. Piet was een fijne en immer optimistische collega met goed gevoel voor humor. Veel respect voor de moedige wijze waarop hij het gevecht is aangegaan met zijn ziekte. Wij missen hem. Ik wens jullie heel veel sterkte toe om dit grote verlies te kunnen verwerken.

Op 15 februari 2021 om 11:36 uur getekend door: Gijsbert Burgman

Ontzettend veel sterkte gewenst in deze verdrietige periode. Gecondoleerd namens de familie Diepeveen.

Op 15 februari 2021 om 14:43 uur getekend door: Olav Diepeveen

Gecondoleerd met jullie verlies, ik wens jullie alle sterkte in deze zware tijd.

Op 15 februari 2021 om 14:55 uur getekend door: Niels Veldhuisen

Beste Joris en familie Gecondoleerd met dit verlies. Veel te vroeg is je echtgenoot en vader heengegaan. Natuurlijk overheerst nu het verdriet en gemis. Koester de mooie herinneringen. Joris het partijtje tennis wat je nog speelde met je vader toen hij al ziek was! En zo zullen er vele momenten zijn. Maar het zijn allemaal mooie woorden maar het blijft oneerlijk. Een strijd die hij niet kon winnen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe.

Op 15 februari 2021 om 20:12 uur getekend door: Kees Koopmanschap

Gecondoleerd met jullie grote verlies, Veel sterkte toegewenst voor de hele familie.

Op 15 februari 2021 om 23:15 uur getekend door: Tin Nguyen

Lieve Sylvia, Joris en Joep. Wat onvoorstelbaar verdrietig. En wat is het snel gegaan. Ik wens jullie heel veel kracht om dit zware verlies een plekje te geven. Al klinkt het waarschijnlijk net zo onmogelijk als het is. Een hele dikke knuffel van Noralie.

Op 16 februari 2021 om 06:28 uur getekend door: Noralie

Best familie, Gecondoleerd met het verlies van Piet. Sterkte in de tijd die voor jullie ligt. Gertjan, collega Wijma

Op 16 februari 2021 om 06:52 uur getekend door: Gertjan Schuurman

Lieve lieve Sylvia, Joris & Joep, Heel veel kracht en alle liefde voor jullie. ❤️ Wat kan ik zeggen, woorden zijn er niet om te beschrijven hoe dit voelt. Ik zal Pieter nooit maar ook nooit vergeten. Zijn grappen en grollen, rare uitspraken en hulp die ik van hem heb mogen krijgen in het verleden. De woorden noem ons geen oom en tante want dan voelen we ons zo oud of kijk eens bij Blondy zit er een knopje onder haar staart daar moet je even op drukken, echte Pieter dingen. Dank je wel. Pieter zijn laatste woorden naar mij, herinner me zoals je me kent, en dat ik zijn favoriete nichtje ben ( hij had er maar 1) zal ik koesteren. Dank je wel voor ons mooie laatste uitje, jochie en ik hebben van je genoten Gaan je missen. Liefs Rammetje en Rogier

Op 16 februari 2021 om 09:54 uur getekend door: Ramona & Rogier

Beste familie Dekker, Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb 31 jaar met Piet samengewerkt bij Wijma. Als hij informatie over FSC leveranciers uit Frankrijk moest hebben, hadden we contact. En dat ging altijd erg harmonieus. Verder hadden we meerdere raakvlakken. We zijn allebei kinderen van Indië veteranen, en hebben dezelfde ervaringen gehad met onze vaders. Het deed me goed om met Piet hierover te praten. Ook waren we in militaire dienst allebei wachtmeester geweest en zo spraken we elkaar ook vaak met een brede smile aan, als we mekaar in de gang tegenkwamen. Ik heb een enorme bewondering voor de moed waarmee hij met zijn ziekte is omgegaan. We missen hem. Heel veel sterkte gewenst met dit verlies.

Op 16 februari 2021 om 12:22 uur getekend door: Ruud Veenwijk

veel sterkte gewenst

Op 16 februari 2021 om 16:13 uur getekend door: richard welie

Beste Silvia Joris en Joep, gecondoleerd met dit enorme verlies. Toen Piet mij vertelde dat hij ziek was, was hij meer bezig met jullie toekomst dan met hemzelf. Ook ik heb hoop gehad voor hem op een goede afloop of tenminste op nog enkele jaren respijt. Het heeft niet zo mogen zijn. Ik wens jullie veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. Wim Hup collega van Piet.

Op 16 februari 2021 om 18:41 uur getekend door: Wim Hup

Lieve Sil, Joris en Joep. Het is gewoon niet te geloven zo veel te jong in precies een week waarvan jullie samen altijd zo konden genieten van volop ijs en lekker schaatsen, het is niet te bevatten dat Pieter er niet meer is. Ik kan je al van kleins af aan en weet dat je de kracht heb om dit te doorstaan ( al weet je nu misschien even niet hoe) maar mocht Je die kracht even niet hebben dan ben je altijd welkom om samen tijdens een flinke wandeling het over de leuke dingen te hebben die we door de jaren heen hebben gedeeld. Heel veel liefs Hanno en Irma

Op 17 februari 2021 om 09:21 uur getekend door: Hanno en Irma

Beste Joep, gecondoleerd, heel veel sterkte voor jou en je familie.

Op 17 februari 2021 om 10:01 uur getekend door: Arnaud toe Water

Beste familie (Joep) Sterkte met de verwerking van dit grote verlies.

Op 17 februari 2021 om 12:04 uur getekend door: Erik Schaap

Lieve Sylvia en familie , Gecondoleerd met het grote verlies van Piet en heel veel sterkte gewenst. Gert-jan

Op 17 februari 2021 om 15:02 uur getekend door: Gert-jan

Lieve Sylvia, Joris en Joep. Heel veel sterkte met het moeten missen van Pieter, je man en jullie vader. Zo verdrietig en oneerlijk dat jullie zo jong afscheid moeten nemen van elkaar. Pieter stond nog zo midden in het leven en genoot van jullie. Ik vind het mooi om te zien hoe jullie als gezin met elkaar omgaan, altijd sportief met elkaar in de weer of op pad met de fiets, motor of camper. Veel liefs, Renze en Linda

Op 17 februari 2021 om 19:04 uur getekend door: Renze en Linda Vlaming

Sylvia, Joris en Joep heeft veel sterkte en kracht toegewenst na dit veel te vroege overlijden van je man en jullie vader Pieter. Dirk Bianca en Shannon van der Meer.

Op 17 februari 2021 om 19:06 uur getekend door: Fam Bianca en Dirk van der Meer

Beste Sylvia, Joris en Joep, Heel veel sterkte met het verwerken van jullie verlies. Het leven is soms oneerlijk en onrechtvaardig. Onthoud de mooie momenten! Willem Riemersma.

Op 17 februari 2021 om 20:16 uur getekend door: Willem Riemersma

Beste Sylvia, Joris en Joep, gecondoleerd met het verlies van jullie echtgenoot en vader. Heel veel sterkte de komende tijd.

Op 17 februari 2021 om 20:32 uur getekend door: Jelle Riemersma

Beste Sylvia, Joris en Joep, en familie gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en vriend! Heel veel sterkte aankomende tijd.

Op 18 februari 2021 om 07:33 uur getekend door: Wesley & Angelique

Beste famillie, Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te verwerken.

Op 18 februari 2021 om 08:45 uur getekend door: Gijs en Truus van den Akker

Lieve familie, Van Coby hoorden wij dat Pieter, na een moeilijk jaar, is overleden. Wij zijn hier erg van geschrokken. We denken aan jullie en wensen jullie veel sterkte, vandaag maar ook in de komende tijd, nu jullie zonder hem verder moeten. Wat zullen jullie hem missen Arend en Grady van Wijhe

Op 18 februari 2021 om 08:53 uur getekend door: Grady

Lieve Sylvia Joris en Joep Woorden schieten tekort dat jullie Pieter nu al moeten missen. Pieter stond samen met jullie nog midden in het sportieve leven en dan overkomt Pieter deze vreselijke ziekte. Het was een oneerlijk strijd. Wij herinneren Pieter als een heel sportief persoon die veel te jong is heengegaan. Wij wensen jullie heel veel sterkte en hopen dat jullie de kracht vinden om het grote verlies een plekje te kunnen geven. Piet en Carolien

Op 18 februari 2021 om 09:55 uur getekend door: Carolien de Bruin

Gecondoleerd! Vreselijk om te horen dat Pieter is overleden. We wensen jullie heel veel sterkte tijdens het afscheid maar zeker ook voor daarna. Liefs, fam. Cicuttini-van Ommen.

Op 18 februari 2021 om 10:48 uur getekend door: Rianne Cicuttini-van Ommen

Sylvia, Joris en Joep, dat was even flink schrikken toen we via tante Grady te horen kregen dat Pieter was overleden. Te vroeg, te jong. Gelukkig zijn er de herinneringen, maar veel liever had je nog veel meer nieuwe herinneringen gemaakt. Althans, zo ervaar ik het zelf, nu na bijna een jaar, nog steeds. Helaas hebben we daar zelf geen grip op. Alhoewel het nog wel een tijd zal duren voordat het grootste verdriet weg is, wensen wij jullie heel veel sterkte en kracht bij het verwerken en een plekje geven van dit grote verlies. Rik van Ommen & de kinderen (van Bert & Jeany)

Op 18 februari 2021 om 12:32 uur getekend door: Rik van Ommen

Lieve Sylvia, Joris en Joep, Mijn bewondering voor jullie en jullie man en vader hoe jullie met deze rot ziekte zijn omgegaan. Ik wens jullie heel veel sterkte en ben in gedachten bij jullie. Hele dikke knuffel Majori.

Op 18 februari 2021 om 12:43 uur getekend door: Majori Bonhof Zweers

Lieve Silvia,Joris en Joep, Gecondoleerd met jullie grote verlies. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe. Dikke knuffel, Peter&Marja

Op 18 februari 2021 om 13:31 uur getekend door: Peter&Marja Maree

Beste Joris, Sylvia en Joep, Gecondoleerd met het grote verlies van jullie vader / echtgenoot. Veel sterkte toegewenst gezamenlijk de komende tijd. Hopelijk kunnen jullie veel kracht halen uit het ophalen van de mooie en liefdevolle herinneringen.

Op 18 februari 2021 om 14:31 uur getekend door: Danny Verheul

Wat een gemis en wat een verdriet. Veel liefs, Sandra Bonting

Op 18 februari 2021 om 16:28 uur getekend door: Sandra Bonting

Lieve Sylvia, Joris en Joep, Heel erg veel sterkte en gecondoleerd! Woorden schieten te kort. De warme en liefdevolle verhalen leven voort.. Liefs!!

Op 18 februari 2021 om 17:25 uur getekend door: Annelieke

Beste Sylvia, Joris, Joep en verdere familie, gecondoleerd met het overlijden van man, vader en broer/zwager/oom. Heel veel sterkte. Groeten van Harry en Tineke Kuipers

Op 19 februari 2021 om 09:13 uur getekend door: Harry en Tineke Kuipers

Lieve Sylvia, Joris en Joep, namens ons en onze kinderen heel veel sterkte, steun en geduld bij het verwerken van dit grote verlies. Woorden schieten tekort om jullie te helpen om de gevoelens van deze tijd te kunnen doorstaan. Een luisterend oor kunnen wij jullie altijd bieden.

Op 19 februari 2021 om 10:08 uur getekend door: Ed & Alie van Harmelen

Het leven is niet altijd eerlijk... Koester de mooie herinneringen, Heel veel sterkte met dit zware verlies. Mariska Fabian Kevin en Dylan.

Op 19 februari 2021 om 14:24 uur getekend door: Mariska, Fabian, Kevin en Dylan

Lieve Sylvia, ik krijg net via Ed de rouwkaart. Ik had geen idee. Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik heb net m’n zusje verloren, niet dat zulke zaken zich laten vergelijken, maar ik denk dat ik iets begrijp van de heftigheid voor jou en de kinderen. Heel veel sterkte de komende tijd. Liefs Maarten

Op 19 februari 2021 om 19:21 uur getekend door: Maarten Oldenhof

Heel veel sterkte gewenst voor de komende maanden. Gecondoleerd met dit verlies.

Op 21 februari 2021 om 18:53 uur getekend door: Davey du Maine

Those we love don’t go away. They walk beside us every day. Unseen, unheard but always near. Still loved, still missed and still very dear. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Op 22 februari 2021 om 20:32 uur getekend door: Jill Verlaan

Lieve Sylvia, Joris en Joep. Gecondoleerd en ik wens jullie veel sterkte met het verlies van Pieter.

Op 23 februari 2021 om 07:27 uur getekend door: Merel van Harmelen

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst