Dit register is aangemaakt door Sylvia Lindeboom op 28 december 2020 en blijft zichtbaar tot 28 maart 2021

Leo Nebbeling

02 december 1949 te Ouderkerk aan de Amstel 27 december 2020 te Ouderkerk aan de Amstel

Geheel onverwacht is van ons heengegaan mijn lieve zorgzame man, onze vader, schoonvader en opa

Denkend aan Leo, denk ik aan een lieve verzorgende vriendelijke ex collega en vriend. Leo was iemand, die heel veel in z’n mars had maar daar niet altijd mee ,,te koop,, liep. Als we met ons jaarlijkse brandweer uitje naar Frankrijk waren, was Leo er altijd bij, nooit erg op de voorgrond tredend, maar zei wel altijd de juiste dingen op het juiste moment. We gaan Leo vreselijk missen. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Op 28 december 2020 om 21:58 uur getekend door: Hans Hey

Buitengewoon aardige en hulpvaardige brandweer collega aan wie ik nog vaak met een positief gevoel zal terugdenken. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte om dit verlies te verwerken.

Op 29 december 2020 om 08:56 uur getekend door: Joop Haspels

Denkend aan Leo, denk ik aan een lieve, verzorgende vriendelijke ex collega en vriend. Leo was iemand, die veel in z’n mars had, maar daar niet altijd mee ,,te koop,, liep Als we met ons jaarlijkse brandweer uitje naar Frankrijk waren, was Leo er altijd bij, nooit erg op de voorgrond tredend, maar zei wel altijd de juiste dingen op het juiste moment. We gaan Leo vreselijk missen. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Op 29 december 2020 om 11:01 uur getekend door: Hans Hey

Leo was een fijne en plezierige brandweercollega. Nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken voor het brandweerwerk of voor hulp aan de collega’s. Ik wens de familie sterkte toe.

Op 30 december 2020 om 09:19 uur getekend door: Bertus Voigt

Leo was altijd een fijne collega tijdens mijn jaren bij de Brandweer. Heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken.

Op 30 december 2020 om 15:03 uur getekend door: Anneke van Dijk-Geleijn

De eerste ontmoeting was in snackbar Raadschelders in Amstelveen. Leo op zijn Puch. Later werde de kennismaking hernieuwd toen ik bij de Brandweer Schiphol kwam. in 1973. Een van de markante korpsleden was Leo zeker. Een prachtig en humoristisch mens.

Op 31 december 2020 om 12:58 uur getekend door: Henk van Rekum

Leo was een mooi persoon en een fijne collega. ik wens de familie heel veel sterkte toe.

Op 31 december 2020 om 14:47 uur getekend door: Cor Langeberg

Leo was niet alleen een collega maar ook een maatje voor iedereen die hem kende. De afgelopen 10 jaar reden we samen naar Frankrijk. Het zou dit jaar 50 jaar worden dat we elkaar kennen, helaas niet gelukt. Leo ik zal je missen. Wij wensen de familie veel sterkte toe. Rob en Mieke

Op 02 januari 2021 om 13:59 uur getekend door: Rob en Mieke . Luinge

Oom Leo ken ik altijd als een hele lieve man. Hij was 16 jaar toen zijn eerste neefje werd geboren van de 3. Als enige nichtje ben ik geboren in het huis van opa en oma waar hij natuurlijk zelf ook woonde en op 17 jarige leeftijd ineens een huilende baby in huis had. Daar heb ik met mijn ouders nog 6 jaar ingewoond en zo ging dat toen nog... Een lieve oom die best nog jong was in vergelijking met andere familieleden. Hij was hartelijk, vriendelijk en de laatste jaren soms een mooie brombeer geworden. Maar de aardigheid is altijd gebleven. Dat hij zo veel te jong is overleden, is een groot gemis voor zijn familie. Een schat van een man die altijd bleef zorgen voor zijn vrouw, daarbij zichzelf wegcijferend. Sterkte tante Rika, Patries, Sylvia en de rest van de familie. Rust zacht oom Leo.

Op 02 januari 2021 om 15:56 uur getekend door: Lydia van den Hoek-Bruinsma

Als ik denk aan Leo, denk ik terug aan een gezellige collega waar ik fijn mee heb kunnen werken. Hij was all-round en niemand deed ooit vergeefs een beroep op hem! Wij wensen de familie veel sterkte met het verwerken van het overlijden van Leo. Cor en Ellen van Eijk

Op 03 januari 2021 om 11:06 uur getekend door: Cor en Ellen van Eijk

Leo man, wat zullen we je missen met de jaarlijkse bijeenkomsten in Frankrijk en bij de gezellige samenkomsten in de oude molen of in de sportkantine in Amsterdam. Ik ken je als een geweldige man die nooit wat te zeuren had. Je stond je mannetje waar dat nodig was en je was erbij in de Bijlmer 1992, met de crashtander . Wel een belevenis waar je op terug kon zien. Ik wens je vrouw en familie heel veel sterkte om de toekomst zonder jou verder te moeten gaan.

Op 04 januari 2021 om 19:32 uur getekend door: Ab Stevens

Veel sterkte voor alle nabestaanden

Op 05 januari 2021 om 14:59 uur getekend door: Peter Lobbes

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst