Dit register is aangemaakt door Linda van den Heuvel op 22 januari 2021 en blijft zichtbaar tot 22 april 2021

Thijs van den Heuvel

06 mei 1938 te Nieuwer Amstel 22 januari 2021 te Amstelveen

Zeer bedroefd, maar met een onuitwisbare herinnering
aan zijn leven, hebben wij geheel onverwachts afscheid
moeten nemen van mijn geliefde man en mijn vader

Thijs je was een hele prettige collega, ook op de OPAsoos zal ik je missen.

Op 23 januari 2021 om 17:16 uur getekend door: Bob van der Hoogte

Ik heb alleen maar goede herinneringen aan Thys, een zeer vriendelijke collega, nooit een onvertogen woord. Weer een die we missen zullen op de soos.

Op 24 januari 2021 om 11:03 uur getekend door: Gerrit de Boer

Thijs leren kennen als een prettige en betrokken collega. Hij was bijna altijd aanwezig bij de O.P.A. soos in Amstelveen en was daar altijd in voor een gezellig gesprek

Op 24 januari 2021 om 13:21 uur getekend door: Karel van Gaalen

Zowel in zijn arbeidzame leven op de Oosterdokskade, maar zeker op de soos in Amstelveen heb ik Thijs als een rustige en vriendelijke collega gekend. Ik wens zijn vrouw en dochter veel kracht en sterkte met dit verlies.

Op 25 januari 2021 om 09:40 uur getekend door: Ben Wijering

Thijs als oud collega en als vriend zal ik je missen. Alle uurtjes die wij samenwerken op je volkstuin waren zwaar, maar erg gezellig. Tijdens het tuinieren hadden wij het over vele onderwerpen : de tuin, de post maar ook over persoonlijke zaken. Ik zal hier zeker vaak aan terug denken.

Op 25 januari 2021 om 11:43 uur getekend door: Wim Lurks

Meneer van den Heuvel wat heb ik prettig met u samengewerkt op het sorteercentrum brieven Amsterdam. U was een voorbeeld van uitstraling van rust en het kwam altijd goed. Ik wil u bedanken voor de fijne tijd die wij samen hebben gewerkt ik heb veel van u geleerd, dank u wel hiervoor. Ik wens mevrouw van den Heuvel en de dochter van meneer en mevrouw van den Heuvel heel veel sterkte de komende tijd. Nico Hees

Op 25 januari 2021 om 15:01 uur getekend door: Nico Hees

Gecondoleerd met dit verlies zo snel na het heengaan van mijn broer Jan waarmee Thijs mede vanwege de hulp aan weeskinderen in Kenia zo een goede band had. We kennen Thijs als een vriendelijke, rustige en hulpvaardige man die vele jaren als taxichauffeur voor onze moeder zorgde. Moge hij ruste in vrede. En voor Karin en Linda alle sterkte.

Op 26 januari 2021 om 11:17 uur getekend door: Dick en Claudette

Lieve Karin en Linda, Mijn condoleances met het verscheiden van Thijs. "Mijn zesde zoon", zoals mijn moeder vaak zei. Wat fijn dat hij zoveel voor haar betekend heeft. En wat triest dat wij nu afscheid van Thijs moeten nemen. Ik wens jullie veel sterkte. Hartelijke groet, Menno

Op 26 januari 2021 om 11:24 uur getekend door: Menno Visser

Lieve Thijs, voor het eerst als m'n chef, later als m'n coach, mentor en collega was je voor mij een geweldig mens en raadgever om mee samen te mogen werken. Ik heb veel van je geleerd, daar ben ik je dankbaar voor. De vele uitdagingen trad je altijd tegemoet met onverzettelijkheid, gepaard met jouw heerlijke humor, loste je het op. Een voorbeeld voor de mensen die met je hebben gewerkt. Ik ben er trots op dat ik je heb gekend. Sas en ik wensen Karin en Linda heel veel sterkte met dit verlies.

Op 26 januari 2021 om 11:35 uur getekend door: Martin Spoel

Gecondoleerd met het verlies van Thijs. Wij hebben het voorrecht gehad hem te leren kennen via de Stichting weeskinderen Kenia waar hij zich onvermoeibaar voor inzette en waaruit een blijvend contact is ontstaan . Karin en Linda , Ans, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte gewenst in deze onwerkelijke zware tijd .

Op 28 januari 2021 om 10:48 uur getekend door: Ria en Fester Fennema

Beste Karin en Linda, we hebben net via de livestream meegekeken naar het afscheid van jullie man en papa. Linda, wat een liefdevolle woorden voor je papa! Heel mooi. Hij stond inderdaad voor iedereen klaar. Ook voor mijn ouders is hij een fijne buurman geweest. Nogmaals veel sterkte voor jullie. Edwin, Michaella en Vivianne

Op 28 januari 2021 om 10:54 uur getekend door: Michaella Barentsen

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst