Dit register is aangemaakt door Claudia van der Horst-Mulder op 22 januari 2021 en blijft zichtbaar tot 22 april 2021

Remco van der Horst

23 september 1971 te Weesp 20 januari 2021 te Weesp

Ik wil de zon zijn
Die je tranen droogt

Na een strijd van vijf jaar tegen zijn ziekte, waarbij Remco altijd positief
en strijdlustig is geweest en er altijd ruimte was voor humor, is hij op woensdag rustig ingeslapen

Vroeger heel veel met remco gelachen en een mooi tijd gehad . Laatste jaren beide een eigen leven gehad. Wens de familie heel veel sterkte met dit grote verlies

Op 22 januari 2021 om 17:26 uur getekend door: Gerard.tijssen

Beste Remco, Ik wist niet wat ik hoorde! Ik ken je nog van vroeger, als vriend en als JUBAL-maatje. We zijn samen (en nog twee anderen) op vakantie geweest naar Texel. Wat hebben we een lol gehad! We zijn elkaar uit het oog verloren, maar niet uit het hart. We waren namelijk nog vrienden op Facebook. De wereld is een grappenmaker verloren! Het gaat je boven goed, makker!

Op 22 januari 2021 om 17:38 uur getekend door: Jeroen de Bruijn

Lieve Claudia, dhr en mw vd Horsr, Marsja familie en vrienden van Remco, Je wist dat de dag zou komen, en dan ineens is die dag er.... Zo verdrietig en oneerlijk! De hemel heeft er een goede grappenmaker bij. Achter iedere traan van verdriet, Schuilt een glimlach vpl mooie herinneringen. Rust zacht lieve Remco BEDANKT voor de herinneringen. XXxx

Op 22 januari 2021 om 19:59 uur getekend door: Frank en Monique Kaale

Lieve rem, bijna 4 jaar geleden heb ik jou leren kennen via de collega’s van klap. Kijk zeiden ze: hij is ook een Weesper! En daar was onze klik. 1 keer in de zoveel tijd gingen we met ons groepje lekker lunchen in Volendam of in Weesp. Je humor! Wat kon ik daar van genieten. Wat ga ik je missen rem! Ik wens je vrouw en je familie alle sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. Dikke kus sabrina

Op 23 januari 2021 om 08:31 uur getekend door: Sabrina

Lieve Remco, we hebben jaren samen gewerkt, nog een tijdje aan 1 blok gezeten, en ontzettend gelachen. Ondanks je ziekte had je altijd belangstelling voor een ander. Die combinatie van humor en oprechte belangstelling maakte jou tot een unieke persoonlijkheid, die door heel veel mensen gemist gaat worden. De lunches met ons groepje waren altijd gezellig. Je wilde nog zo graag verder, maakte je zorgen om Claudia als zij alleen verder zou moeten. Je hebt echt alles aangegrepen om jullie leven samen te verlengen. Je hebt gestreden man, nu mag je rusten en is de hemel een zonnetje rijker Ik ga je missen. Ik wens Claudia en de overige family heel veel sterkte toe. Liefs, Esther.

Op 23 januari 2021 om 08:49 uur getekend door: Esther

Lieve Claudia, Ik weet hoe hard Remco geknokt heeft om zo lang mogelijk bij jou te blijven. Hij was een geweldige lieve gozer, met wie wij als zíjn lunch maatjes en ex collega's enorm mee gelachen hebben. Ik wens jou en de familie heel veel sterkte toe.

Op 23 januari 2021 om 09:29 uur getekend door: Erica van Beelen

Lieve Remco, Wat was je een ontzettend leuke collega en een fijn mens. Wat had je een heerlijke humor. Ik denk met veel plezier terug aan de gezellige momenten met collega's en oud collega's als we met elkaar gingen lunchen. Helaas konden we dit de laatste maanden niet meer doen. Je was ook altijd zeer geïnteresseerd hoe het ging met mijn schoonzus die in hetzelfde schuitje als jij zat... Altijd weer een appje met positieve berichten. We gaan je ontzettend missen! Ik wens Claudia, je familie en naaste vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Hartelijke groet, Marco.

Op 23 januari 2021 om 09:57 uur getekend door: Marco

Ik kan me alleen maar bij de vorige schrijvers aansluiten. We gaan je missen Remco. Onze oud-collega en lunchmaatje. De laatste keer dat we je zagen ging het nog redelijk met je. Onze laatste lunchafspraak kon helaas niet doorgaan doordat de horeca weer dicht moest. Rust zacht lieverd, je hebt gevochten als een tijger maar van deze ziekte kon je gewoonweg winnen. Claudia en familie, heel veel sterkte!

Op 23 januari 2021 om 12:55 uur getekend door: Marsha

Ook ik sluit mij aan bij de vorige schrijvers. Niet alleen op het werk, maar ook bij de Lunches genoten van je aanwezigheid en je humor. Een diepe buiging voor al je Kracht, Strijdlust en Positivitijd. Claudia en familie heel veel sterkte de komende tijd.

Op 23 januari 2021 om 14:28 uur getekend door: Peter vd Berghe

De dag die je wist dat zou komen, maar waarvan je hoopte dat het nog héél lang zou duren. Je was een super fijne kerel en heb net als de anderen bewondering voor jouw strijdlust in de afgelopen jaren. Blij dat we ook ná Klap nog contact hebben gehouden en regelmatig in Weesp samen zijn gekomen. De familie en vrienden van Remco, en in het bijzonder Claudia, wens ik heel veel sterkte met dit verlies.

Op 23 januari 2021 om 15:33 uur getekend door: Tom

Lieve Remco. Jouw overlijden is voor ons emotioneel. Maar gelukkig herinneringen, heel veel. Rust zacht vriend, na de afgelopen periode heb je dit verdient.

Op 24 januari 2021 om 17:06 uur getekend door: Monique,ryan,Rikus.

Allereerst iedereen Gecondoleerd. :-( Remco we hebben met ons groupje, toen we jong waren, heel wat mooie tijden gehad. we zullen vast houden aan die mooie herinneringen. We zien elkaar weer. :-)

Op 25 januari 2021 om 04:13 uur getekend door: Johan ter Beek

Lieve neef, De dag die je wist dat die zou komen maar hoopte dat het nog even ging duren. Je hebt gevochten om deze ziekte te verslaan tot het laatste moment. We zagen elkaar niet veel maar als we elkaar zagen was het gezellig met een biertje meestal in de kroeg, en hadden we de grooste lol. Je hebt nu rust en je hoef niet meer te vechten. We gaan je missen! Denk aan jullie lieve familie. Kus Caroline

Op 25 januari 2021 om 09:54 uur getekend door: Caroline

Lieve Remco. Altijd wanneer jij er bij was. was het altijd reuze gezellig. Je was altijd vrolijk , in voor een grap. Ondanks alles keek je altijd naar de toekomst. Voor je levenshouding die je had, kan ik alleen maar een diepe bewondering hebben. Ik zal je missen. Lieve Remco, rust zacht.

Op 25 januari 2021 om 10:02 uur getekend door: Han.

Heel veel sterkte met dit erorme verlies. Roel en Bea.

Op 25 januari 2021 om 10:13 uur getekend door: Roel en Bea Corbach

Lieve Remco, het voelt zo onwerkelijk. We gaan je missen vriend. Samen zoveel mooie dingen beleefd, gelachen en mooie herinneringen gemaakt. Je hebt gestreden en alles geprobeerd maar helaas toch de wedstrijd verloren. Ondanks alles behield je gelukkig je humor. Bedankt voor alles en rust zacht vriend.

Op 25 januari 2021 om 19:10 uur getekend door: Niels, Sylvia, Rick en Rachel, Lieke

Lieve Remco, grote teddy beer, Helaas heb je niet meer van een Ajax wedstrijd met je vader kunnen genieten. Wat had ik jullie dit gegund. Ik zal jouw humor, lach en positiviteit nooit vergeten. Ik wens jouw lieve vrouw Claudia en ouders heel veel sterkte toe de komende tijd. Till we meet again..........Nausikaa

Op 26 januari 2021 om 15:11 uur getekend door: Nausikaa Jansen

Lieve Remco, aan jouw heb ik mooie herinneringen zoals de reis met Jubal naar Tsjechië. De sfeer die jij wist te maken met je spontane humor was echt bijzonder. Ik wenst Claudia en je familie veel kracht en sterkte toe.

Op 26 januari 2021 om 21:34 uur getekend door: Roel Witteveen

Beste familie, Gecondoleerd! Wat schrik ik van dit bericht! Ik heb vroeger kortstondig met Remco in de jeugd van The Victory gevoetbald en zijn ouders zijn altijd dierbare vrienden van mijn ouders geweest. Veel te jong overleden, wat een droevig nieuws! Ik wens jullie allen heel veel sterkte en kracht! Lieve groeten uit Heerlen. Jeroen Schilder

Op 27 januari 2021 om 11:17 uur getekend door: Jeroen Schilder

Lieve lieve Remco, Ik weet niet wat ik lees. Ik wil Claudia en de familie condoleren met dit grote verlies van deze kanjer. Jaren hebben we elkaar niet meer gezien, ieder ons eigen leven. Wel kan ik zeggen dat ik aan het begin stond van jullie liefde voor elkaar in de tijd bij Wesopa. Ik had jullie zoveel moois gegund samen. Lieve Claudia heel veel sterkte. Dikke kus van mij.

Op 27 januari 2021 om 12:18 uur getekend door: Astrid Hartog

Lieve Claudia, Helmi, Andre, Masja en overige familieleden heel veel sterkte met het verlies van Remco. Ik zag af en toe leuke foto's tegenkomen op de app van zijn moeder Helmi. Ik ken Remco ook uit de tijd dat we in hetzelfde flatgebouw aan de Heemraadweg woonden. Gecondoleerd.

Op 27 januari 2021 om 15:29 uur getekend door: Annie Bakker

Beste Claudia en ouders van Remco, mijn condoleances in verband met het overlijden van Remco. Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe in deze toch al zware tijden. Veel steun aan elkaar hebben jullie zeker nodig. Groet van Leo Steur en Marijke Smit

Op 27 januari 2021 om 18:23 uur getekend door: Leo Steur

Claudia, Familie vd Horst, Vandaag hoorde ik pas van het overlijden van jullie geliefde Remco. Zijn strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte heeft hij alsnog op veel te vroege leeftijd verloren. Ondanks zijn ziekte was hij, als ik hem tegenkwam, opgewekt, vrolijk en grappig. Zo was hij, en zo zal ik hem altijd blijven herrineren. Ik wens jullie alle sterkte toe, met het verlies van jullie Remco. Hein Faber

Op 27 januari 2021 om 20:27 uur getekend door: Hein Faber

Gecondoleerd met jullie verlies, ik kende Remco nog vroeger van school en the victory voetbal en hij was altijd een hele aardige jongeman. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Op 27 januari 2021 om 20:29 uur getekend door: Olav

Heel veel sterkte met dit groote verlies , We hebben mooie dingen mee gemaakt bij Jubal . muzikaal en gezellig dat zal voor mij de herinnering zijn .

Op 27 januari 2021 om 22:03 uur getekend door: Ton de Graaf

Bij deze wil ik Claudia en de familie condoleren met het overlijden van Remco. Het is lang geleden dat ik Remco voor het laatst heb gezien en gesproken. Ik herinner me Remco als een zeer vrolijke slagwerker bij Wesopa/The New Corps Cadets. Heel veel sterkte met het verwerken van het enorme verlies en … Remco, rust zacht.

Op 28 januari 2021 om 15:53 uur getekend door: Tony van Bragt

Beste fam. v.d. Horst en Claudia, Van Harte gecondoleerd met het grote verlies van Remco.Wij kennen hem nog van Jubal en jullie waren onze buren op de Bastionweg.Hij heeft zijn strijd moedig gestreden en nu heeft hij zijn rust gevonden. We wensen jullie nu en de komende tijd veel sterkte en een lieve groet van ons en onze kinderen. Arend en Tineke Patrick en Jacqueline Heemskerk Zonnelaan 16 3712 XH Huis ter Heide

Op 28 januari 2021 om 17:59 uur getekend door: Arend en Tineke Heemskerk

Claudia, fam. vd Horst. Sterkte met dit verlies en de komende tijd. Ik herinner me Remco als een vrolijk en gezellig persoon. Altijd veel gelachen in de tijd bij Jubal met de repetitie avonden, concoursen en de reis naar Tsjechië. Altijd op een mooie manier aanwezig.

Op 28 januari 2021 om 20:17 uur getekend door: Sander Arendse

Lieve Remco, Helaas ben je veel te kort onder ons geweest. Je was de altijd vrolijke jongeman op het werk. Onze gesprekken en grappen over Ajax en PSV zal ik missen! Ik wens jouw vrouw Claudia, jouw ouders en alle mensen die dit verlies moeten dragen, heel veel sterkte toe de komende tijd. Jurgen van Veenendaal

Op 29 januari 2021 om 12:52 uur getekend door: Jurgen van Veenendaal

Beste André en Helmi en Masja en zijn vrouw Claudia. Allereerst gecondoleerd . Het is verschrikkelijk om jullie zoon en broer en man te verliezen. Zo hoort het niet te gaan, je kind eerst een vrolijke leuke man ,dat nog in de bloei van zijn leven staat. Weg genomen door de ziekte ,toch was Remco erg sterk en ging er voor ,de hoop was er , Was gelukkig nog 5 jaar heb ik horen zeggen ,maar de angst blijft telkens als je de uitslag moest horen. Hopen en geloven en liefde van iedereen ,die jou kende Remco,deed jou goed. Wij wensen de Fam veel sterkte toe, Stef en Els.

Op 29 januari 2021 om 13:07 uur getekend door: Stef en Els Pronk-Jager

Lieve Claudia. Gecondoleerd met het verlies van Remco. We wensen je heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke dagen. We denken aan je. Groeten , Kitty Bottenheft en Ger

Op 29 januari 2021 om 13:37 uur getekend door: Kitty en Ger

Wij zullen je altijd in onze gedachte blijven houden (kanjer)

Op 29 januari 2021 om 14:22 uur getekend door: Jaap en Matty de Vries

We zullen je altijd in onze gedachten houden kanjer

Op 29 januari 2021 om 14:26 uur getekend door: J de vries

Beste Claudia, Als oud basisschool klasgenootje van Remco op de toen nog H. Laurentiusschool wens ik jou, je schoonouders en Masja veel sterkte om dit enorme verlies te dragen. Veel te jong, dat weten we allemaal. Heel veel sterkte in de ongelooflijk moeilijke tijd die nog komen gaat. Hoop dat jullie op de mooie herinneringen kunnen terugkijken met een grote glimlach. Hou jullie haaks. Met groet, Mariska Buitendijk-Pronk

Op 29 januari 2021 om 17:36 uur getekend door: Mariska Buitendijk-Pronk

Beste Claudia, Als oud klasgenootje van Remco op de basisschool de H. Laurentiusschool wil ik ook graag mijn condoleance overbrengen aan jou, je schoonouders en Masja. Wat een ongelooflijk verlies, veel te jong; dat weten we allemaal. Heel veel sterkte met elkaar om dit grote verlies te dragen en laten we hopen dat jullie ook op de mooie herinneringen kunnen terugkijken met een glimlach. Het gaat jullie goed. Met groet, Mariska Buitendijk-Pronk

Op 29 januari 2021 om 17:41 uur getekend door: Mariska Buitendijk

Beste Claudia, Als uit klasgenoot van de basischool de H. Laurentiusschool wil ik graag een condoleance achterlaten. Voor jou, je schoonouders en Masja. Wat een gemis; veel te jong, dat weet iedereen. Laten jullie met elkaar de kracht vinden om door te gaan, laat alle mooie en liefdevolle momenten in jullie herinnering staan. Het ga jullie goed. Met groet, Mariska Buitendijk-Pronk

Op 29 januari 2021 om 17:57 uur getekend door: Mariska Buitendijk

Gecondoleerd allemaal met het verlies van Remco. Wij wensen jullie ontzettend veel sterkte in deze zeer moeilijke tijd. We denken aan jullie. Groeten van Kitty en Ger

Op 29 januari 2021 om 20:05 uur getekend door: Kitty Bottenheft en Ger Brakel

Lieve Remmie, Voor mij was je de altijd grappige, en positief in het leven staande collega. Waar jij was werd er gelachen. Het gekibbel tussen jou en Peter, zal mij altijd bij blijven. Heel vaak moest je de tranen van je bril afvegen, omdat je niet bijkwam van het lachen. De “coach van het jaar” contest was een wekelijks discussiepunt. Mijn tip om Jozy Altidore te wisselen, heb je mij nooit vergeven :-). Wij hebben altijd de hoop gehad dat je het zou redden. Met een glimlach zullen wij aan je blijven denken. Claudia en familie, heel veel sterkte toegewenst. Liefs Michelle en Sydney

Op 29 januari 2021 om 21:05 uur getekend door: Michelle en Sydney Romeo

Beste Claudia, Hij was zeker strijdbaar en positief, heb jullie vaak mogen spreken. Toen over jullie reis, en over hoe hij omging met zijn ziekte. Nu zijn laatste reis begonnen. Hij zal gemist worden, sterkte. Ada en Liliana d-Reizen

Op 30 januari 2021 om 14:26 uur getekend door: Ada van Worcum / D-Reizen

Wat een groot verdriet om jullie zoon en broer nu al te moeten missen. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Op 30 januari 2021 om 18:36 uur getekend door: Ans Keurs

Ik ben enorm geschrokken van dit bericht. Ik ken Remco van de LEAO en kon het goed met hem vinden. Familie en vrienden, veel sterkte met dit enorme verlies.

Op 30 januari 2021 om 20:55 uur getekend door: Raymond Vonk

lieve Remco je zult altijd in mijn hart zijn, niet slechts voor heel even. niet zo kort als in dit leven, je hebt veel te weinig tijd gekregen!

Op 02 februari 2021 om 07:24 uur getekend door: Leo Kok

Lieve lieve Rem wat een schok dat je er toch opeens niet meer bent. Met veel plezier kijk ik terug op onze tijd samen, onze vriendschap. Wat hebben we veel gelachen samen. Helaas zijn onze laatste afspraken niet doorgegaan en heb ik geen goed afscheid van je kunnen nemen. Ik wens je familie heel veel sterkte toe. Uit het oog is niet uit m’n hart lieve Rem.. tot ooit. Kus Linda

Op 05 februari 2021 om 22:16 uur getekend door: Linda

Remco, ik herinner jou als een lieve, rustige fijne collega met humor en intresse voor de ander. Heel spijtig te moeten horen dat je niet meer in ons midden bent maar hoop dat je rust hebt. Ik wens Claudia en de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Liefs Annelieke

Op 05 februari 2021 om 23:01 uur getekend door: Annelieke

Claudia en familie, Gecondoleerd en heel veel sterkte! Danny, Alice, Justin, Sandy, Benjamin Fokkens

Op 07 februari 2021 om 10:02 uur getekend door: Alice

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst