Dit register is aangemaakt door Loes Halkema - van Klaarwater op 30 september 2020 en blijft zichtbaar tot 30 december 2020

Marjolijn Halkema

05 februari 1954 te Surabaja 29 september 2020 te Almere

Wij kennen Marjolijn van onze bezoeken aan haar vriendin Marian in Barchem. Het was altijd een genoegen om met Marjolijn te praten en samen te wandelen. We zullen haar blijven herinneren als een zeer vriendelijk en plezierig persoon om mee samen te zijn. We wensen jullie veel sterkte toe.

Op 02 oktober 2020 om 08:18 uur getekend door: Rolf en Marian de Boer

Lang geleden heb ik vele jaren op een erg fijne manier met Marjolijn samengewerkt op het HLA Laboratorium van het CLB in Amsterdam. Na die periode heb ik Marjolijn nog vele keren ontmoet op de HLA-reünies die ik met alle oud collega's bij ons thuis heb georganiseerd. Het is moeilijk om iemand te moeten verliezen. Herinneringen blijven. Ik wens jullie veel sterkte toe.

Op 02 oktober 2020 om 10:35 uur getekend door: Bert en Laura Mesman

Zo lief, zo aardig, zo vriendelijk, zo eigen. Ik heb van alle momenten met Marjolijn genoten. Marjolijn heb ik in mijn hart zitten en daar blijft zij.

Op 02 oktober 2020 om 11:49 uur getekend door: Karin Veenhof

Marjolijn en ik waren een jaartje collega's bij het HLA-lab van het CLB in Amsterdam. Ik heb genoten van haar vrolijke en lieve uitstraling. Het waren altijd gezellige gesprekjes die we hadden. Ondanks dat we elkaar niet zagen en contact hielden via de kerstkaartjes, zie ik Marjolijn zo weer voor me! Ze heeft een onvergetelijke indruk op mij gemaakt met haar leuke lach en haar belangstelling voor anderen. Heel jammer dat jullie haar al moeten missen, en ik wens jullie dan ook veel sterkte toe bij de verwerking van het verlies van Marjolijn.

Op 02 oktober 2020 om 14:45 uur getekend door: Leonie Kienhuis-Katier

Vanmorgen het voor ons geheel onverwachte verdrietige nieuws ontvangen dat Marjolijn is overleden. Wat een verschrikken nieuw. Als oud collega hebben we haar nog regelmatig ontmoet op reünies van het HLA Laboratorium (CLB) maar ook bij haar thuis om van haar fantastische kookkunsten te mogen genieten. Niet te bevatten dat dit vriendelijke en lieve mens er niet meer is. Bewaar de mooie herinneringen. Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte toe.

Op 02 oktober 2020 om 14:49 uur getekend door: Joke en Vincent Lieder

Vandaag 2 okt. onverwachts bericht gekregen dat mijn lieve nicht Marjolijn overleden is , was zo vrolijk en gezellig mens. Onze condolandce gaat uit naar haar lieve familie , heel veel sterkte toegewenst.

Op 02 oktober 2020 om 17:27 uur getekend door: Paul en Johanna van Bronckhorst

Vandaag 2 oktober heel onverwachts bericht gekregen van het overlijden van Marjolijn. We zagen elkaar niet zo vaak, maar het was altijd leuk en gezellig als we haar zagen. Ze was erg gastvrij en we hebben genoten van haar kookkunst. We bewaren een fijne herinnering aan Marjolijn. De familie wensen we veel sterkte toe.

Op 02 oktober 2020 om 20:27 uur getekend door: Lenie en Kees-Jan den Adel

Wat een onverwacht en verdrietig bericht heb ik ontvangen van het overlijden van Marjolijn. Wij waren collega’s op het CLB/Sanquin op het HLA-lab en daarna zagen wij elkaar regelmatig toen wij beiden op andere afdelingen werkten. Na haar vertrek van Sanquin hadden wij nog sporadisch contact, maar altijd gezellig. Een heel lieve, in mensen geïnteresseerde vrouw is er niet meer. De mooie herinneringen blijven. Ik wens de familie sterkte met het verwerken van het verlies van deze lieve vrouw die jullie nu al moeten missen.

Op 03 oktober 2020 om 13:01 uur getekend door: Anneke van der Horst

Ik zal Marjolijn in herinnering houden zoals ze was tijdens onze gesprekken, uitjes en tijdens het bijpraten bij een kopje thee bij haar thuis. Zag haar bij mijn bezoekjes in De Archipel zo snel achteruit gaan, en ben blij dat ik haar kortgeleden nog bezocht heb, contact met haar maken was toen al heel moeilijk, ze zat opgesloten in haar lichaam. Ben blij voor haar dat ze rust heeft gevonden en wens de familie heel veel sterkte! Dag buurvrouw, Salam Sayang!

Op 04 oktober 2020 om 13:00 uur getekend door: Hans en Saskia ter HORST

Als oud-collega van het HLA-lab heb ik een mooie herinnering aan jou Marjolijn. Wat ben je vroeg gegaan. Graag had ik nog 1 reünie met je meegemaakt. Het mag niet zo zijn. Rust in vrede. Hannie

Op 06 oktober 2020 om 21:29 uur getekend door: Hannie Fonk

Lieve familie van Marjolein, Dit bericht is hard binnen gekomen bij ons. Wij hebben Marjolein op een enig moment weer in ons leven mogen ontvangen. Helaas heeft ze de laatste jaren niet meer gedaan met ons jaarlijks familie etentje. Maar we zullen haar hartelijkheid nooit vergeten. Veel sterkte in de komende tijd. Groet van Ton en Reny Schuurmans-Donk.

Op 11 oktober 2020 om 11:29 uur getekend door: Ton en Reny Schuurmans-Donk

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst