Dit register is aangemaakt door Iris Felen-Hoekstra op 25 september 2020 en blijft zichtbaar tot 25 december 2020

Jan Felen

15 augustus 1954 te Utrecht 24 september 2020 te Amsterdam

Ik hoop niets
Ik vrees niets
Ik ben vrij

-Nikos Kazantzakis

Onze allerliefste, onvervangbare, trouwe, zorgzame, geliefde alleskunner.

Je laat ons met hartzeer achter.

Iris Felen-Hoekstra
Tetske

Woensdag 30 september nemen we in besloten kring afscheid van Jan.

Ongelooflijk gevoel voor humor. Liefdevol. Creatief. Loyaal. Ik zou nog zoveel meer woorden kunnen toevoegen. Wat rest is het voorrecht om Jan gekend te hebben en te mogen genieten van al deze prachtige eigenschappen van hem. Verdrietig dat het Jan en zijn geliefden niet is gegund om samen nog ouder te worden. Jan.... als er toch nog een plek is waar je op ons neerkijkt: we houden van je en wees nog maar eens mild cynisch over alles. Iris en Tetske: ik wens jullie alle sterkte en liefde. Liefdevolle groet, Anne

Op 28 september 2020 om 21:58 uur getekend door: Anne van Schepen

Jan, jij was voor mij een collega waar ik altijd op kon rekenen. Een dikke 30 jaar werkten wij samen. Je bedacht in no time een presentatievorm die klonk als een klok. Uiterst servicegericht en punctueel en zeer scherp op een feilloze uitvoering. Alles omlijst met jouw nimmer aflatende gevoel voor humor en schitterende uitdrukkingen op z’n Utrechts. Met jouw prachtige presentaties stonden we nooit voor ‘Jan Boterletter’ om maar even 1 van jouw uitdrukkingen te gebruiken. Je zit voor altijd in mijn herinnering en ik weet zeker dat dit ook zo is bij vele van mijn VVN-collega’s en de vrijwilligers in het land.

Op 28 september 2020 om 22:04 uur getekend door: Rob Stomphorst

Op weg naar de einder, die steeds weer verschuift... Voor elke herinnering een bloem en een bijzondere voor ALLE vriendschap! Goeie reis, kameraad en sterkte meiden op momenten dat jullie het nodig hebben... Ton

Op 29 september 2020 om 02:35 uur getekend door: Ton Pruissen

Ik "ken" Jan alleen van de verhalen van Iris. Verhalen waarin de liefde voor Jan uit alles bleek. Met ongelooflijk veel kracht heb ik Iris de afgelopen jaren zien acteren. Naast Jan, voor Jan en Tetske om gezamenlijk uit het leven te halen wat er in zat. Ik heb heel veel bewondering voor hoe Iris haar werk in ons team en de zorg voor en om Jan combineerde. Ik wens Iris en Tetske en alle andere naasten heel veel sterkte en kracht om afscheid te kunnen nemen en de liefde en mooie herinneringen te koesteren. Liefs, Saskia

Op 29 september 2020 om 08:48 uur getekend door: Saskia Papenhuijzen

Heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Koester de mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt.

Op 29 september 2020 om 09:35 uur getekend door: Cecile Collast

Heel veel sterkte gewenst bij het verlies van uw man en vader. Jan was een pracht mens hij stond altijd voor ons klaar en regelde altijd het onmogelijke. We koesteren de mooie dingen die ik met Jan mee heb mogen maken. Groet Martijn Oosterveld

Op 29 september 2020 om 12:53 uur getekend door: Martijn Oosterveld

Heel veel sterkte. Ik zal nooit vergeten hoe lief, behulpzaam en attent Jan altijd was. Liefs Leonie smeets

Op 29 september 2020 om 16:39 uur getekend door: Leonie Smeets

Jan, onze (Veilig Verkeer Nederland) creatieve vormgever! Een paar woorden waren voldoende voor je om met een schitterend en passend ontwerp te komen. En binnen no-time. Jan, je was een plezierige collega om mee samen te werken. Een voorrecht je gekend te hebben. Ik wens Iris en Tetske veel sterkte. Warme groet, Alphons

Op 29 september 2020 om 17:06 uur getekend door: Alphons Knuppel

Ons welgemeende medeleven met het heengaan van Jan, lieve , creatieve echtgenoot en vader! Wij wensen jullie heel veel sterkte voor de toekomst, om de leegte te vullen, die hij bij jullie en velebandeten achterlaat! Wij koesteren de dingen , die hij voor ons gemaakt heeft! En de herinneringen , die we aan hem hebben. Heel veel liefs, Paul en Trees

Op 29 september 2020 om 17:37 uur getekend door: Paul en Trees Bol

Voor elke traan een kus. Heel veel sterkte gewenst en koester de mooie herinneringen . Liefs, Marianne

Op 29 september 2020 om 17:40 uur getekend door: Marianne Dingjan

Lieve lieve Jan, Altijd stond je met je humor klaar. Kundig, handig en gevat. Je broertje kon met klussen op je rekenen...handig gebruikmakend van de werkplaats. Veel historische kennis waarmee je ons op mooie plekjes bracht op Open Monumenten Dag. En als ik met de fiets in de buurt was maakte jij een omeletje. Vele JdW-tjes, gezellige zaterdagmiddagen. Je laat mooie herinneringen achter en een leegte voor ons allen. Heel veel kracht en sterkte voor Iris en Tetske. In onze gedachten ben jij erbij, lieve Jan.

Op 29 september 2020 om 17:52 uur getekend door: Gemma

Heel veel sterkte de komende tijd met dit groot verlies. Jan was een collega die we nooit zullen vergeten.

Op 30 september 2020 om 05:05 uur getekend door: Greta Toren-Kluiter

Lieve Janneman, Wat ga ik je missen. Onze gezellige gesprekken, sarcastische opmerkingen, grappen en grollen en vooral onze bijzondere vriendschap zal ik nooit vergeten. Ik wens Iris en Tetske heel veel sterkte met het verlies van hun vader en echtgenoot. Ik denk aan jullie.

Op 30 september 2020 om 07:25 uur getekend door: Pamela Winterwerp

Gecondoleerd met dit grote verlies. Jan was een hele fijne collega. Regelmatig had ik zijn hulp nodig voor het bedenken of ontwikkelen van weggevers oid. De roze Bob sleutelhanger met het 'diamantje' kwam uit de koker van Jan. Het was een enorm succes maar het ministerie was not-amused. We hebben er samen smakelijk om gelachten! Dank Jan. Het was mooi.

Op 30 september 2020 om 08:07 uur getekend door: Jelly Douma

Ik hoop dat jullie kracht kunnen vinden in de mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Voor mij blijft Jan een fijne collega waar ik jaren mee heb gewerkt. Sterkte!

Op 30 september 2020 om 10:59 uur getekend door: Minka

Drie woorden waren genoeg voor Jan om het in beeld om te zetten; zo creatief! en omlijst met een heerlijke droge humor. Veel creaties hebben het licht gezien, een licht dat nu helaas gedoofd is. Ik denk met waardering en een glimlach terug aan Jan. Voor Iris en Tetske veel sterkte om het gemis van deze bijzonder man en vader een plekje te geven.

Op 30 september 2020 om 13:22 uur getekend door: Carola

Altijd positief, dat is was mij bijblijft. Een mooie herinnering en voorbeeld voor ons allen.

Op 30 september 2020 om 15:36 uur getekend door: Ivo

In 2017 waren Jan en ik samen 50 jaar in dienst bij VVN, Jan ietsjes langer dan ik. Ik denk met een glimlach terug aan zijn humor, zijn betrokkenheid en aan het feit dat Jan aan een half woord genoeg had om te weten wat je wilde met een ontwerp. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote gemis.

Op 30 september 2020 om 17:44 uur getekend door: Cindy Esseling

Ik wil de familie heel veel sterkte wensen met dit verlies. Hoewel ik Jan maar heel kort heb meegemaakt, weet ik wel dat het een heel warm mens was. Op een personeelsuitje van VVN heb ik samen met de hem de lunch gebruikt en liet hij niets blijken van zijn ziekte. Ook heeft hij in no-time mooi grafisch werk verricht voor een VVN-activiteit; je merkte in alles dat hij daar hij veel voldoening uit haalde. We verliezen met hem een mooi en lief mens !

Op 01 oktober 2020 om 06:59 uur getekend door: Cees van Duuren

Lieve Iris en Tetske, koester de mooie momenten en dierbare herinneringen! Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit oo zo zware verlies! Dikke kussen van ons allevier XXX

Op 01 oktober 2020 om 09:25 uur getekend door: Frank, Katinka, Ramon en Tessa Verbeek

Ik denk terug aan Jan en Tetske en een etentje met een aantal collega's van VVN, ik zat samen met mijn man Jan tegenover jullie, we hebben die avond veel gepraat en lol gehad, ik heb er goede herinneringen aan en zo zijn er meer te noemen; dat Jan toch bij een afscheid van een collega was in t café aan de overkant, terwijl hij erg ziek was; heel bijzonder. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe en koester de mooie herinneringen.

Op 02 oktober 2020 om 08:40 uur getekend door: Elise van 't Loo

Ik weet nog heel goed, jaren geleden, dan Jan samen met Hennie ons kantoor aan de Paterswoldseweg in Groningen heeft verfraaid. Een prachtige balie met achterwand voor mij. De balie bleek al gauw de vrijwilligershangplek te worden. Ook tijdens personeelsfeestjes altijd tijd voor een praatje. Een ontzettend lief, creatief, attent en humorvol mens is helaas te vroeg van ons heengegaan. Voor Iris en Tetske heel veel stekte met het verwerken van dit enorm verlies.

Op 02 oktober 2020 om 13:50 uur getekend door: Detty Wezeman

Iris en Teske, gecondoleerd met het overlijden van Jan. We hebben veel gelachen met Jan tijdens onze motor weekenden. Stond altijd klaar om onze zoon (Michael) te helpen met zijn vele vragen. Vaak was niets hem te veel. Goede reis mijn vriend.

Op 05 oktober 2020 om 07:51 uur getekend door: Christiaan Steur

Een mooie herinnering aan een fijne collega. Sterkte met het verwerken van dit verlies!

Op 06 oktober 2020 om 12:39 uur getekend door: Betty Mul

Beste Iris en Tetske, Met de post heb ik de kaart ontvangen van Jans overlijden. Ik vind het heel naar voor jullie dat je op deze leeftijd al je vader of man verliest. Ik wens jullie toe dat jullie een nieuw leven kunnen opbouwen. Heel veel sterkte hoor! Liefs Go ( Ivo heeft het voor mij ingetypt)

Op 13 oktober 2020 om 18:50 uur getekend door: Margot Weekenborg-Louman

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst