Dit register is aangemaakt door Jamie op 01 september 2020 en blijft zichtbaar tot 01 december 2020

Pete Pronk

19 mei 1954 te Peel Co Brampton 27 augustus 2020 te Nederhorst den Berg

Je zat nog vol plannen voor jaren, genoot van het leven
vol met humor en zo ineens zijn wij jou kwijt!

Be reasonable
Do it my way

Pee, zo eigenzinnig als je was, zoveel hield ik van jou. Cee

Dag Carla, bij deze willen we je condoleren met het verlies van Pete, die we kennen als een spontane en vriendelijke man. We wensen je veel sterkte en als we iets voor je kunnen betekenen dan doen we dat graag.

Op 03 september 2020 om 08:40 uur getekend door: Petra Colijn & Ton van der Walle

Mijn condoleances. Pete was uniek, echt, hartelijk, warm, vrolijk, gezellig, lekker gek en oh wat kon hij genieten van het leven. Ik heb zelden iemand ontmoet die zo oprecht geïnteresseerd was in de mensen om hem heen. Ik kan niet geloven dat hij er niet meer is, wat een ongelooflijk verlies.

Op 03 september 2020 om 12:41 uur getekend door: Petra lage Venterink (AWT)

Lieve Carla, (En natuurlijk alle andere familie en vrienden...) Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik wil je heel veel sterkte wensen met dit veel en veel te vroeg gekomen verlies! Liefs, Walter

Op 08 september 2020 om 09:43 uur getekend door: Walter de Reus

Pete, je hebt met je bruisende levensenergie, een stukje van de wereld ingekleurd; nu regent het regenbogen... Het is gek dat we je niet meer tegen kunnen komen bij de muziek en gezelligheid.. Lieve Carla, gecondoleerd en sterkte de komende tijd.

Op 09 september 2020 om 05:53 uur getekend door: Christel Puik

Lieve Carla, wat schrikken wij van dit vreselijke bericht. Wij hebben het pas nog over hem gehad al een tijdje niet gezien. Maar ook dat was Piet. Zoveel leuke en goede herinneringen aan Piet erg veel gelachen en ook gehuild.Hij was eigenzinnig maar de humor maakte alles goed. Carla wij wensen je heel veel sterkte met dit grote verlies liefs van Els en Ton uit Kortenhoef.

Op 10 september 2020 om 10:36 uur getekend door: Ton en Els van Drunen

Pete man, je bent gegaan zoals je was. Een mooi leven achter je, geleefd op jou manier. Jammer dat we niet hebben kunnen bijpraten. Carla sterkte met het verlies.

Op 10 september 2020 om 18:41 uur getekend door: Piet Gons

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst