Dit register is aangemaakt door Paul Olieslagers op 17 augustus 2020 en blijft zichtbaar tot 17 november 2020

Henk Olieslagers

18 maart 1932 te Bergen op Zoom 17 augustus 2020 te Amstelveen

Na een mooi en actief leven, is overleden onze lieve vader,
schoonvader, opa en vriend

Herinner hem,
in stralende zon,
hoe hij was, toen
hij alles nog kon.

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van de vader van onze voorzitter Paul. We kenden hem niet persoonlijk, behalve dan door de liefdevolle verhalen van zijn zoon af en toe en dus weten we hoe hij gemist zal worden. We wensen de familie veel sterkte! Namens het bestuur van het Genootschap Oud Zandvoort, H. van der Leden- de Groot, secretariaat GOZ

Op 20 augustus 2020 om 09:14 uur getekend door: Bestuur Genootschap Oud Zandvoort

Henk, jarenlang als collega en als voorzitter van de KNDO meegemaakt. Hij was voor mij een voorbeeld van iemand die recht op zijn doel afging en moeilijke beslissingen niet schuwde. Het was een fijne ervaring om met hem te hebben kunnen werken voor de drgistenbranche. Wens de familie sterkte met dit verlies.

Op 20 augustus 2020 om 13:54 uur getekend door: Frans de Gruiter

Henk was van 1986 tot 1996 bestuurslid van de Koninklijke Nederlandse Drogisten Organisatie, de statutaire voorganger van de Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond, alwaar hij van 1990 t/m 1996 de functie van voorzitter bekleedde. Tijdens het 100-jarig jubileum van de brancheorganisatie in 1994 werd Henk geridderd door toenmalig burgemeester van Utrecht Ivo Opstelten. Hij heeft veel voor de drogisterijbranche betekend. Wij herinneren hem als een bestuurder in hart en nieren, deskundig, enthousiast en aimabel. Voor mij persoonlijk was Henk mijn leermeester waar ik terecht kon voor de mooiste anekdotes en goede raad. Wij wensen Paul, Loes en de familie sterkte met dit verlies.

Op 21 augustus 2020 om 12:08 uur getekend door: Bestuur KNDB, Nicole Hoetjes

Lieve Paul , Loes , Wim en familie. Van harte gecondoleerd met het overlijden van “mijn Oom Henk” . Van de week was ik jarig en hebben we samen met Mama, Mark en Sieg en ook Ton herinneringen opgehaald. Want die zijn er gelukkig genoeg. Helaas kan ik as maandag niet bij de crematieplechtigheid aanwezig zijn. Juist deze week hebben wij een midweekje Zeeland geboekt en rijden daar maandagochtend naartoe. Ik hoop dat jullie met elkaar op een mooie en fijne manier afscheid van hem kunnen nemen. Ik zal zeker in gedachten bij jullie zijn. Veel sterkte en hopelijk een keer tot gauw. Liefs, Ellen Olieslagers

Op 22 augustus 2020 om 11:33 uur getekend door: Ellen Olieslagers

Beste Loes, Paul, familie, vrienden en kennissen, Gecondoleerd met het verlies van "Ome" Henk. Voor mij zal hij altijd als 2de vader in herrinering blijven, altijd vriendelijk en altijd voor iedereen klaarstaand. Helaas redden wij het niet om bij de plechtigheid aanwezig te zijn. Wij wensen iedereen veel sterkte met dit verlies. We zullen zeker in gedachte bij jullie zijn. André, Danielle, Deanna, Mike Eerbeek.

Op 23 augustus 2020 om 08:58 uur getekend door: André

Beste Loes en Paul, gecondoleerd met het verlies van jullie vader. Wat een mooie en warmhartige man was hij. Soms verdrietig, maar meestal met een prachtige lach en pretoogjes. En zo zal ik hem herinneren, lachend en zittend aan de grote tafel of gezellig met z’n allen beneden in het café. Ik hoop dat vele mooie herinneringen jullie helpen om het verlies straks een plekje te geven. Veel sterkte voor jullie en voor allen bij wie Henk een plekje in het hart heeft veroverd. Veel liefs, Manon (dochter van Joke, woning 14)

Op 30 augustus 2020 om 19:01 uur getekend door: Manon Velgersdijk-van Rijn

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst