Dit register is aangemaakt door Freek Schravesande op 13 juli 2020 en blijft zichtbaar tot 13 oktober 2020

José Wevers

27 juni 1951 te Wessem 12 juli 2020 te Amsterdam

Alors sans avoir rien que la force d’aimer
Nous aurons dans nos mains le monde entier
Jacques Brel

Beste Freek en Janna. Gecondoleerd bij het overlijden van José. Ik wens jullie veel sterkte.

Op 15 juli 2020 om 11:02 uur getekend door: Piet Boeree

Freek, Janna en familie gecondoleerd met het verlies van José. Ik denk met veel warmte aan haar terug en kan me nog niet voorstellen dat ze er niet meer is. Ik wens jullie veel sterkte toe.

Op 16 juli 2020 om 08:00 uur getekend door: Henny Op Heij

Beste Freek en Janna, Wat ben ik geschrokken van dit bericht. Ik heb jaren met Jose mogen werken als vertrouwenspersoon bij het AKJ. We hebben nog met z'n allen genoten van haar afscheid in het café in Amsterdam. Voor mij was Jose en heel fijne maar ook stille collega. Het was altijd weer leuk om te zien dat ze weer met iets "nieuws" naar kantoor kwam. Ik zei dan.. zo Jose wat hip! Bleek het iets te zijn van heel lang geleden, wat ze er nu weer erbij had gehaald. Ja zei ze dan ik ben vintage... We hebben ook jaren onze verjaardagen samen op kantoor mogen vieren, omdat we op dezelfde dag jarig waren. Ik wens jullie en de kinderen heel veel sterkte in deze periode.

Op 16 juli 2020 om 11:25 uur getekend door: Audrey Molhoop

Beste Freek en Janna, als oud-collega van Jose bij het AKJ condoleer ik jullie met haar overlijden. Veel sterkte toegewenst!

Op 16 juli 2020 om 12:36 uur getekend door: Annemieke Kerst

Wat een triest nieuws. Heel veel sterkte met dit verlies. José was een bijzonder mens en ik vond het heel fijn om met haar samen te werken. Sterkte.

Op 16 juli 2020 om 14:39 uur getekend door: Yvonne Boon

Beste Freek en Janna, Onze deelname bij het overlijden van José, als moeder, schoonmoeder en oma. Ik heb goeder herinneringen aan haar uit het verleden en ook aan het recente gesprek dat ik met haar had bij de verjaardag van Saskia. Veel sterkte gewenst bij de uitvaart, de verwerking en het weer oppakken van normaler leven. Met hartelijke groet, ook namens Ted, Hans Schravesande

Op 16 juli 2020 om 14:44 uur getekend door: Hans Schravesande

Beste Freek, Janna en familie, Wat een verdrietig bericht te horen dat José er niet meer is... Ze was een hele fijne en wijze collega bij het AKJ. Ik bewonderde haar eigenheid en kracht. Gecondoleerd en veel sterke voor jullie!

Op 16 juli 2020 om 16:51 uur getekend door: Ingrid Verver

Beste familie van José, wat een schok te horen dat José er niet meer is. Niet voor te stellen. Gecondoleerd en heel veel sterkte met het gemis. Als oud collega van José vond ik het altijd fijn om haar tegen te komen bij een scholing of een AKJ dag of wat dan ook. Dan dacht ik, o gelukkig, José is er ook. Vertrouwd. En nu is ze er niet meer. Van harte heel veel sterkte gewenst.

Op 16 juli 2020 om 17:32 uur getekend door: Netty van der Velde

Herinnering aan José Wij waren buren José op de 4e en ik op de 3e etage maar kwamen elkaar niet vaak tegen José was nog volop aan het werk dus dan gaat dat zo , Ik heb haar leren kennen in het winkeltje “Ondertussen” waar Ada op Zaterdag aanwezig was en wij wel eens aanwaaiden , daar hebben ze mij gelummeld om eens aanwezig te zijn bij de BC en ben blijven hangen, José was een rustig persoon en erg op zich zelf maar wel geïnteresseerd in alles wat er in de wereld gebeurde dat kwam op de BC vergadering wel eens ter sprake en ze was ook goed in het uitzoeken van war is ons recht als huurders , Je kon niet wachten tot je met pensioen zou gaan Maar helaas heb je er niet lang vanmorgen genieten het ene had je nog niet gehad en krabbelde je weer op kwam er weer een teleurstellingheel heftig en die stijd heb je helaas verloren . Rust Zacht Lieve José Heel veel sterkte voor Freek , Janna en de kids

Op 17 juli 2020 om 09:46 uur getekend door: Koby Bosman

Beste familie van José, José is jarenlang een fijne collega geweest. Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst!

Op 17 juli 2020 om 11:15 uur getekend door: Mark Kranenburg

Beste familie, via via bereikte mij het verdrietige bericht dat mijn gewaardeerde oud-collega Jose is overleden. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van deze lieve vrouw.

Op 18 juli 2020 om 08:49 uur getekend door: Mascha de Vries

Lieve Freek, Janna en familie On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux. (Enkel met het hart kun je echt zien. Het wezenlijke is onzichtbaar voor het oog) Le Petit Prince

Op 19 juli 2020 om 15:33 uur getekend door: Ans Verheijen

Beste Freek, Janna en kinderen, beste Ton, Ellie, Annemie, Onze deelname bij het overlijden van je moeder, grootmoeder, zus. Wat een lief en zachtaardig mens is heengegaan. We zaten samen in het bestuur van de Stichting Tovertoom, we kenden haar als "zus van", en, veel belangrijker, we ontmoetten telkens weer die zachtaardige en besliste vrouw. We houden José in herinnering. Gerard Alberts, Marja Willekens

Op 19 juli 2020 om 18:52 uur getekend door: Gerard Alberts

Beste Freek, Janna en familie, wat schrok ik van het bericht van het overlijden van José! Als oud collega heb ik vanaf mei 2006 altijd heel fijn met haar mogen werken. José was een bijzondere zachtaardige vrouw. Altijd een lief woord en medeleven zo ken ik José. Als vertrouwenspersoon was zij heel kundig en bewonderde ik haar. Het is triest dat ze maar zo kort van haar pensioen heeft kunnen genieten. Ik wens jullie allen heel veel sterkte en kracht toe! Een bijzondere vrouw is heen gegaan, José rust zacht.

Op 20 juli 2020 om 07:31 uur getekend door: Ria van Dam

Beste familie, Jose is een oud collega van mij bij het AKJ, zij in Amsterdam, ik in Limburg. En daar was ook het raakpunt: Limburg. Want daar kwam ook zij vandaan. Altijd even informeren naar de lange reis die wij vanuit Limburg af moesten leggen om aan te sluiten. Het moment dat zij het AKJ ging verlaten en ik waarschijnlijk een van de oudste werkers van het AKJ werd. Wat zonde dat dat ze zo kort van haar pensioen heeft mogen genieten. heel veel sterkte met het verlies van Jose. warme groet van Jose peters

Op 21 juli 2020 om 07:14 uur getekend door: jose peters

Wat een verdrietig bericht bereikte mij vanuit het AKJ. Destijds was mijn sollicitatiegesprek bij José en meteen voelde ik: wat een fijne en kundige vrouw. Ik lees veel herkenning in de andere omschrijvingen van José als zachtaardig, stil en zeer betrokken. Gewoon super een FIJN mens, dat zie je ook zo mooi op de foto terug. Ook herken ik het uitkijken naar haar pensioen en niet te vergeten: hoe trots zij foto’s van haar kleinkinderen kon laten zien, dan bleek het toch wel leuk zo een moderne smart-phone 😊... Veel sterkte..

Op 21 juli 2020 om 10:53 uur getekend door: Eva Fabius

Beste Freek en familie, wat een ontzettend verdrietig bericht. Ze heeft helaas niet lang mogen genieten van haar wel verdiende pensioen nadat we het afscheid van haar ‘werkend leven’ samen vierden. En ik gunde haar dat zo, eindelijk tijd voor alle leuke en mooie dingen. Ik heb lang met haar gewerkt en haar leren kennen als een lieve vrouw die haar mannetje zeker stond. Ook haar gevoel voor humor kon ik erg waarderen. Ik wens jullie heel veel sterkte, wat zal het een gemis zijn. Loes Aalbers

Op 21 juli 2020 om 20:45 uur getekend door: Loes Aalbers

Beste Familie van José, Wat een verdrietig bericht ontving ik over jullie José. Wat een fijne collega was ze! Ze daagde me uit met haar kennis en heb erg met haar gelachen. Ik heb leuke herinneringen aan haar, ook al ben ik al jaren weg bij het AKJ. De laatste keer dat ik haar zag was op haar afscheid van het AKJ. Vrolijk en goedlachs! Ik had haar nog zo vele jaren van de door haar zo gewenst werkvrije jaren gegund. Lieve José...... Veel sterkte gewenst, beste familie, bij het dragen van dit groot verlies.

Op 21 juli 2020 om 20:51 uur getekend door: Raghild Zwart

Beste familie van José, Gecondoleerd en veel sterkte gewenst. Als oud-collega herinner ik José als een rustige, kundige vertrouwenspersoon met een warme belangstelling voor anderen. Wat verdrietig dat jullie haar nu al moeten missen.

Op 21 juli 2020 om 21:19 uur getekend door: Dagmar Mekenkamp

Beste familie, Te jong, maar blijkbaar heeft ze de corona niet kunnen weerstaan. Het is voor mij redelijk lang geleden dat ik haar heb meegemaakt als toenmalig directeur van het AKJ. In haar werk was ze bescheiden, geen kraaier, maar een bedachtzame, toegewijde en trouwe medewerkster. Wat ze op haar hart had, kwam er ook uit. Met een gezellige ervaring kijk ik terug op haar afscheid, samen met Loes Aalbers in Amsterdam. Heel veel sterkte, met een lach en een traan, met het verwerken van het verlies.

Op 23 juli 2020 om 15:41 uur getekend door: Kees Veringmeier

Beste Freek en familie, wat een onverwacht en droevig bericht dat José er niet meer is...Jarenlang waren wij collega’s bij het AKJ; een zeer kundige vertrouwenspersoon, integer, bescheiden maar fel als het moest...als teammanager heb ik haar altijd gestimuleerd meer haar eigen ding te gaan doen: mediation was haar op het lijf geschreven en kon ze onvoldoende toepassen als vertrouwenspersoon. Nadat zij met pensioen ging heb ik zelf kort daarna ook het AKJ verlaten en heb ik geen contact meer met haar gehad helaas. . Maar als ik aan het AKJ dacht, was José daar altijd. Ze heeft me nog ingewerkt en mij de juiste attitude meegegeven. Als trotse oma herinner ik me haar ook: zo jammer dat zij die rol niet langer heeft kunnen spelen. Ik wens jullie veel kracht met het leren leven met het verlies van jullie moeder en oma, een bijzondere vrouw.

Op 24 juli 2020 om 08:32 uur getekend door: Michèle Mathezing

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst