Dit register is aangemaakt door Dhr. J.A. Eijpe op 01 juli 2020 en blijft zichtbaar tot 01 oktober 2020

Johannes Anthonius Maria Eijpe

16 september 1952 te Hilversum 30 juni 2020 te Hilversum

Er zijn vragen gesteld in ‘t leven
waar de antwoorden zo moeilijk zijn
Ze hoeven nu niet meer te worden gegeven
voorbij is ‘t zoeken, gestopt is de pijn
Je gebeden zijn verhoord
Hij kwam je halen, in ons leef je voort

Na een kortstondige ziekte is zacht en kalm van ons heengegaan onze zoon, vader en opa

Beste familie en vrienden, Those we love don't go away, They walk beside us every day. Unseen, unheard but always near, Still loved and very dear. Wij zullen Jos erg missen. Hij was een zeer gewaarde collega, betrokken en bracht veel gezelligheid in ons team. Altijd in voor een praatje en met veel droge humor. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst. Michelle Domela Nieuwenhuis & alle collega's van Kringloopcentrum Huizen.

Op 02 juli 2020 om 10:11 uur getekend door: Michelle Domela Nieuwenhuis

Beste familie & vrienden, Gecondoleerd met het verlies van Jos Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Als teamgenoot ga ik hem heel erg missen

Op 02 juli 2020 om 13:26 uur getekend door: Nicole Kuijpers

Beste familie & vrienden, Gecondoleerd met het verlies van Jos. Blijvend zal de herinnering zijn aan zijn humor, zijn opgewekte karakter. Sommige zijn het meer dan waard te mogen leren kennen, Jos is er zeker een van. Heel veel sterkte gewenst.

Op 02 juli 2020 om 14:31 uur getekend door: Fred van Voorthuijzen

Lieve jos Zo snel moet ik afscheid van je nemen veel te vlug.wat was je een fantastische collega,hebben met zijn tweeen vaak de boel op stelten gezet op donderdag in de kringloop.ik koester de herinneringen . Bon voyage

Op 02 juli 2020 om 15:11 uur getekend door: Ciska krant

Beste familie en vrienden, Sterkte allemaal met het verlies. Ik zal Jos erg missen. Hij heeft me geholpen om me thuis te laten voelen in Huizen. Ik voelde me gezien en gewaardeerd en daar heb ik van genoten. Ik zal zeker aan hem blijven denken. Met veel liefde, Mieke (vriendin Jurrien)

Op 02 juli 2020 om 18:23 uur getekend door: Mieke van Tricht

Lieve Jos, Wat vreselijk wat er is gebeurd.... We hadden nog zoveel gesprekken met je willen voeren. Nog zoveel gezelligheid met je willen meemaken. Helaas gaat dat niet meer. We gaan je missen en blijven van je houden!

Op 02 juli 2020 om 19:15 uur getekend door: Patricia, Roy & Lina Bekhuis

Beste familie Gecondoleerd met het overlijden en verlies van Jos Ik wens jullie heel veel sterkte de komende periode omtrent het verlies van Jos en dat jullie dit een plek in het leven kan geven Rien van Thienen

Op 02 juli 2020 om 19:54 uur getekend door: Rien van Thienen

Beste familie & vrienden. Gecondoleerd met het verlies van Jos. Een man die door zijn hulpvaardigheid het wel eens moeilijk had. Toch blijf ik hem herdenken als vrolijke en lieve man met wie ik veel gelachen heb en wens jullie veel sterkte.

Op 02 juli 2020 om 19:56 uur getekend door: Harry Nagel

Beste familie Gecondoleerd met het verlies en overlijden van Jos Ik wens jullie veel sterkte de komende periode om dit verlies te verwerken en het een plek te kunnen geven

Op 02 juli 2020 om 20:02 uur getekend door: Rien van Thienen

Beste familie,gecondoleerd met jullie verlies,hoewel wij allebei tafeltennnisers waren op een laag nivo hebben wij nooit tegen elkaargespeeld,dat hebben wel gedaan Aan de klaverjas tafel, daar heb ik Jos leren kennen als fijne sportieve man.

Op 02 juli 2020 om 21:55 uur getekend door: Bertjongerden

Familie en vrienden, Gecondoleerd met het verlies van Jos. Heel veel sterkte toegewenst de komende tijd. Jeroen & Denise & Klaas

Op 03 juli 2020 om 08:46 uur getekend door: Klaas, Jeroen & Denise

Gecondoleerd. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie zoon, vader en opa! Wij zullen hem missen.

Op 03 juli 2020 om 16:15 uur getekend door: Dennis, Melanie, Loyd en Avay

Beste familie. Mijn oprechte medeleven met het overlijden van Jos. Als voorzitter van ttv Bijmaat, maar vooral als Bijmater, als mens, heb ik Jos leren kennen als een zachtaardig, vrolijk, sociaal betrokken mens. Ik ga hem ontzettend missen, ik ga zijn bevlogen spel missen, ik ga zijn humor missen, ik ga zijn gastheerschap als barcommissielid missen. Ik ga Jos missen, maar koester de mooie herinneringen aan hem. Jos is voor altijd gesloten in het hart van elke Bijmater. Jos, rust zacht.

Op 03 juli 2020 om 19:03 uur getekend door: Gerrie van Sunder

Gecondoleerd met het verlies. Hou de mooie herinneringen vast.

Op 03 juli 2020 om 20:21 uur getekend door: Vincent & Monique

Beste Jasper en nabestaanden, Jos vele malen bij de Bijmaat tegen gekomen; een vriendelijk, vrolijk en vertrouwd gezicht. Gecondoleerd en veel sterkte met het verlies.

Op 05 juli 2020 om 18:57 uur getekend door: Melvin Lucardie

Beste Jasper en dierbaren van Jos. Gecondoleerd met het overlijden van Jos. Jos is er niet meer, maar de herinneringen blijven ! Ik wens jullie veel sterkte.

Op 08 juli 2020 om 10:01 uur getekend door: Marcel Nieuwendijk

Familie Eijpe, dierbaren en vrienden van Jos, gecondoleerd met dit Grote verlies. Als vroegere buurjongen uit de Vogelpan, maar ook daarna, ken ik Jos als een buitengewoon vriendelijk en altijd tot hulp bereid mens. We zullen Jos missen. Heel veel sterkte.

Op 30 augustus 2020 om 18:21 uur getekend door: Dion Klinkhamer

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst