Dit register is aangemaakt door Daisy Oerlemans op 05 mei 2020 en blijft zichtbaar tot 05 augustus 2020

Cisca Knipmeijer-van der Woert

21 mei 1946 te Amsterdam 03 mei 2020 te Hoofddorp

Ze heeft veel pijn geleden, maar ondanks haar ziekte
is ze altijd sterk en positief gebleven.
We zullen Cis missen en ze blijft voor altijd in ons hart.
Rust nu maar uit lieve schat…

De hemel is een engel rijker, wij zijn er een kwijt. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Ik blijf aan Cisca denken met veel bewondering.

Op 07 mei 2020 om 09:57 uur getekend door: Agnes

Beste Bertus, wij willen je heel veel sterkte toewensen met het grote verlies van Cis. Zij was een lief enhartelijk mens volgens mij voor iedereen. Rust zacht lieve Cis. Truus en Evert Ranson

Op 07 mei 2020 om 13:03 uur getekend door: Truus en Evert Ranson

heel veel sterkte met het verlies van Ciska

Op 10 mei 2020 om 09:35 uur getekend door: ineke niewzwaag

Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Wat zijn wij blij dat wij Ciska hebben mogen mee maken binnen onze dagbesteding. We zullen haar missen. Veel liefs en kracht toegewenst, Dagbesteding Bovenkerk Paula, Corinja, Tessa

Op 11 mei 2020 om 08:07 uur getekend door: Corinja, Paula en Tessa

Lieve Bertus, gecondoleerd met het verlies van Cisca. Jouw levens-maatje. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote. Je wordt fantastisch gesteund door jouw familie. Rust zacht Cisca.

Op 11 mei 2020 om 12:59 uur getekend door: Sonja Schipper

Lieve Bertus, gecondoleerd met het overlijden Cisca, jouw levens-maatje. Ze was sterk en bewonderswaardig in het accepteren van haar lange ziekteproces. Fijn dat jij zo wordt gesteund door jouw familie. Cisca, rust zacht.

Op 11 mei 2020 om 13:11 uur getekend door: Sonja Schipper

Lieve Bertus, We willen je heel veel sterkte wensen met het verlies van lieve Ciska. Vanuit Medemblik; Henk en Ina.

Op 12 mei 2020 om 07:14 uur getekend door: Karin van Holland

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Heel veel sterkte lieve Bertus met het grote verlies van jouw lieve Cis. ♥️ John en Karin. Mijdrecht.

Op 12 mei 2020 om 07:32 uur getekend door: Karin van Holland

Lieve Ciska Je bent van een mooi mens op aarde overgegaan naar een mooie vlinder in het universum. Ik hoop dat je heerlijk aan het rondfladderen bent zonder pijn en kom af en toe nog eens kijken. En Bert, als je een vlinder ziet weet je dat Cis nog aan je denkt. Gecondoleerd en veel kracht gewenst.

Op 12 mei 2020 om 08:52 uur getekend door: Amanda

Hallo Bert, Een kaart komt nog, maar wij wensen je heel veel sterkte vandaag en in de komende tijd. Helaas hadden wij te weinig contact en wij vinden het ook jammer dat wij er, door de nu gaande beperkingen, niet persoonlijk bij kunnen zijn om je te steunen. Te meer daar het bij de begrafenis van Ciska's moeder ook al mis is gegaan. Ciska leek veel op haar vader, haar zachtheid en vriendelijkheid. Wij hopen je gauw weer eens te zien. René en Yvonne ten Cate-Wijnberg

Op 12 mei 2020 om 08:53 uur getekend door: Yvonne Wijnberg en René ten Cate

Lieve Bertus, we willen je veel sterkte wensen de komende tijd met het verlies van je dierbare Ciska. We hopen je gauw weer te zien en een praatje te kunnen maken op de galerij. De buurtjes, Benno & Kati, Jordi en Shoval.

Op 12 mei 2020 om 10:11 uur getekend door: Benno Turk

Lieve Bertus, ik wens je heel veel sterkte met het verlies. Cisca zal altijd een plekje in mijn hart hebben. Liefs Rosanna Knipmeijer

Op 12 mei 2020 om 10:22 uur getekend door: Rosanna Knipmeijer

Wees niet bang voor tranen, stop angst niet weg. Laat 't verdriet maar komen want gevoelens zijn oprecht. Er komt een tijd dat de zon weer gaat schijnen. Er komt een tijd... Komt er een tijd, dat het verdriet helemaal zal verdwijnen....? Wij wensen je veel sterkte en kracht voor de komende tijd ,en zullen Cis niet vergeten! Ellen en Leo Knipmeijer Dino en Leif.

Op 12 mei 2020 om 11:34 uur getekend door: Ellen en Leo Knipmeijer

Bertus, Het was een mooie afscheidsdienst van Ciska, koester de mooie herinneringen aan haar. Veel sterkte en moed om door te gaan.

Op 12 mei 2020 om 17:16 uur getekend door: Anneke van Ackooy- de Hertog

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst