Dit register is aangemaakt door Tirzah Jansen op 04 mei 2020 en blijft zichtbaar tot 04 augustus 2020

Lissy de Nijs

04 juni 1949 te Jakarta 03 mei 2020 te Bussum

Niets zal ons kunnen scheiden van de liefde van God.
Rom. 8:38

In dankbare herinnering aan alles wat zij voor ons heeft betekend en gedaan, geven wij u kennis van het overlijden van onze lieve moeder,
mijn partner, onze schoonmoeder en trotse oma

Lieve Lissy,na lange strijd heb jij nu rust. Ik zal je nooit vergeten hoe strijdbaar je was. Lieve Lissy,rust zacht. Selamat djalan. Hans.

Op 05 mei 2020 om 21:29 uur getekend door: Hans Kuypers

Innige deelneming aan gans de familie en voelen met jullie mee.We herinneren ons de mooie tijden in Spanje,de buitenlandse reizen en de gezellige tijd samen met familie en vrienden.Lissy we wensen je het beste op deze laatste reis. Marietje en Gaby.

Op 06 mei 2020 om 08:20 uur getekend door: Mamiaja Maria.Stas Gabriel.

Innige deelneming aan gans de familie vanwege Marietje en Gaby. Bedankt Lissy voor de mooie tijd samen met ons in Spanje en andere reizen,het gezellig samenzijn met familie en vrienden.We wensen je het beste tijdens deze laatste reis.

Op 06 mei 2020 om 08:30 uur getekend door: Mamiaja Maria en Stas Gabriel.

Lieve familie in rouw. Gecondoleerd met het verlies van onze lieve Lissy. Gelukkig hebben wij haar nog een paar keer in Bussum mogen bezoeken. Met het verlies van Lissy zijn we een lieve nicht kwijt geraakt. Helaas kunnen wij ivm de corona niet op de condoleance aanwezig zijn. In gedachten zijn we bij jullie. Veel sterkte toegewenst. Met vriendelijke groet, Oeli en Jim de Nijs-Latuheru

Op 06 mei 2020 om 08:57 uur getekend door: Oeli & Jim de Nijs-Latuheru

Lieve familie en dierbaren van Lissy. Onze innige deelneming met het verlies van jullie lieve mamma, partner, schoonmoeder en oma. Ik ben heel erg geschrokken van dit bericht, denk vaak aan onze mooie jeugdjaren terug. Selamat jalan lieverd (R.I.P. lieve Lissy).

Op 06 mei 2020 om 11:37 uur getekend door: James en Linda Baron-Lubach

Lieve familie en dierbaren van Lissy. Als jeugdvrienden en overburen in Slotermeer hebben wij veel samen beleefd. Het bericht dat Lissy is overleden deed ons schrikken Wij wensen de familie alle sterkte toe om dit verdriet te verwerken. Lissy rust zacht.

Op 06 mei 2020 om 18:02 uur getekend door: Glen Lubach

Rust zacht Lissy. Wij wensen de familie heel veel sterkte in deze ontzettende moeilijke tijd. Paul en Wilma

Op 06 mei 2020 om 21:01 uur getekend door: Paul en Wilma Oldenzeel

Lieve familie en vrienden, Met groot verdriet hebben wij het bericht van het overlijden van Lissy ontvangen. Wij kijken met dankbaarheid terug op de gelukkige jaren uit onze jeugd. Lissy bedankt daarvoor. Rust in vrede en voor altijd in ons hart. Familie en vrienden, veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Op 07 mei 2020 om 16:56 uur getekend door: Wim en Hetty Vogel

Lieve Lis. Goede reis en rust zacht. Dank voor jouw hartelijkheid, gastvrijheid, vriendschap en genegenheid. In onze jonge jaren was ik bijna elke avond bij jullie. Dank voor die mooie jaren, ook dank aan Peter, die als vriend ook altijd klaar stond. Zo zullen we altijd aan jou denken. En natuurlijk ook aan Peter. Veel liefs van ons.

Op 08 mei 2020 om 16:24 uur getekend door: Winifred, Ed en Familie

"Schenk haar rust in het eeuwige, O Heer ! En moge het eeuwige licht op haar schijnen".

Op 08 mei 2020 om 17:01 uur getekend door: Ruth Kuijten-Lumunon

Innige deelneming aan heel de familie. Ik ben blij je te hebben ontmoet, herdenk de mooie momenten! Lissy, rust in vrede en sterkte voor de familie.

Op 09 mei 2020 om 19:08 uur getekend door: Georgette (Stas) - Lampaert

Lieve Lissy , Peter en alle grote en kleine dierbaren. We wensen jullie veel sterkte, energie, moed en liefde in deze moeilijke tijden. We herinneren de mooie momenten , de fijne gesprekken, je gastvrijheid en wensen je rust en stilte toe. Zorg goed voor elkaar allemaal en geniet van de dingen die op jullie pad komen. Liefs .

Op 10 mei 2020 om 07:01 uur getekend door: Yolanda en Johan Da Raes - Stas , Ben, Jordi, Sam, Phyllis en partners

Peter, Van mijn moeder kreeg ik het overlijdensbericht bericht van Lissy. Simone en ik kunnen Lissy nog herinneren als een lieve en zachtmoedige vrouw. Wij wensen jullie een mooie uitvaartdienst met fijne en dierbare momenten. Simone en Gomery Willemstad Curaçao

Op 10 mei 2020 om 14:18 uur getekend door: Simone en Gomery

Lieve familie, gecondoleerd met met verlies van jullie lieve zus Lissy. Heb mooie herinnering dat ik een paar keer een Bussum ben geweest met mijn neef en nicht . We wensen jullie veel sterkte en liefde in deze moeilijke tijden. In gedachten zijn we bij jullie. Fam. de Nijs (Waalwijk)

Op 10 mei 2020 om 20:11 uur getekend door: Johan de Nijs

hierbij willen wij jullie heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd .gr Jimmy /tonia de nijs

Op 11 mei 2020 om 07:39 uur getekend door: Jimmy /Tonia de Nijs

Dag lieve Lissy. Vandaag zijn we in gedachten bij je. Nu, het laatste afscheid van jou, onze lieve vriendin kunnen we helaas niet persoonlijk bijwonen. We danken je voor alle gezellige tijd en vakanties, die we samen met jou beleefd hebben. Jouw hartelijkheid, gastvrijheid en oprechte interesse in iedereen zullen we koesteren. Voor altijd in ons hart. Dikke knuffel voor iedereen die jou lief heeft.

Op 11 mei 2020 om 08:23 uur getekend door: Huib en Joke

Dear Lissy, After some difficult years, now it is time for you to rest in peace. Unfortunately, Coronavirus situation did not allow us to be closer to you and your beloved family in these hard moments. However, we had the priviledge to follow the beautiful ceremony thanks to technology and your nice family who made it possible. We are very grateful for that. As we always say, you are like family for us and you will always have a piece of our hearts with you💚💚. We will never forget you and the nice times we had in Spain and in the Netherlands. We love you and your family. Jordi & Lydia.

Op 11 mei 2020 om 16:11 uur getekend door: Jordi & Lydia

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst