Dit register is aangemaakt door Gea Redemeijer op 03 mei 2020 en blijft zichtbaar tot 03 augustus 2020

Netty Redemeijer - van Leeuwen

13 oktober 1932 te Bussum 02 mei 2020 te Weesp

Met intense droefheid, maar vol bewondering voor haar wilskracht, hebben wij afscheid genomen van onze moeder, schoonmoeder,
oma, mijn grote oma en mijn schoonzus

lieve oma, plots kwam ik in uw leven als nieuwe klein dochter. plots verliet u de aarde als moeder, oma. ik hoop dat u uw plekje bij opa heeft gevonden. weer samen zijn met opa, wat zou dat fijn zijn. ik ben blij u te mogen leren kennen. voor familie en vrienden, gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. veel liefs imke.

Op 04 mei 2020 om 11:29 uur getekend door: Imke

Ik denk met een fijn gevoel terug aan u en Oom Jan. Ik herinner mij u als een warme en lieve vrouw, Ben blij dat jullie nu weer samen zijn. Rust zacht. Voor de Familie: Gecondoleerd en heel veel Sterkte.

Op 05 mei 2020 om 16:08 uur getekend door: Frits Bode

Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder en oma .

Op 06 mei 2020 om 04:49 uur getekend door: Ellen Bergsma

Gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Ik zal me tante Netty blijven herinneren als een lieve, hartelijke en meelevende tante.

Op 06 mei 2020 om 16:37 uur getekend door: Nettie Morreau

Heel veel sterkte met het verwerkingen van dit verlies. Er zijn gelukkig veel mooie herinneringen te koesteren. Veel liefs.

Op 06 mei 2020 om 19:25 uur getekend door: Jacqueline Lammes

Gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. De buren, Wil en Mathé

Op 06 mei 2020 om 20:31 uur getekend door: Mathé Snoek en Wil Oudshoorn

Geachte familie Redemeijer-van Leeuwen, Wij vernamen tot onze grote ontsteltenis het droevige bericht van het overlijden van onze nicht Netty, jullie moeder, grootmoeder en overgrootmoeder, waarmee wij jullie met dit grote verlies onze oprechte deelneming willen betuigen. Mijn eerste herinneringen met haar dateren nog vanuit de oorlogsjaren in Bussum, waar zij opgroeide in de bovenwoning van het PEN-gebouw waar haar vader werkte. Vaak na de kerkdienst in de Vredekerk aan de Huizerweg, schuin tegenover de woning gingen we even op bezoek bij oom Anton en tante Geertje, waar we Nettie en haar zus Corrie ontmoetten. Na de uitvaart van Corrie hebben we nog even bijgepraat over ‘toen’, dat was ons laatste contact met haar. Juist in deze dagen zullen jullie weer terugdenken aan de fijne momenten die je met haar hebt beleefd. Herinneringen toen je opgroeide, herinneringen met moeder en uw kinderen en later met kleinkinderen. Fantastisch, wat een zegen om op deze wijze afscheid van haar te mogen nemen. Veel sterkte wensen wij jullie toe in de komende tijd en ontvang onze hartelijke groeten. Lida en Chris van Leeuwen. Cassédonk 15, 6218 GL Maastricht.

Op 07 mei 2020 om 13:52 uur getekend door: Lida en Chris van Leeuwen.

Gecondoleerd en veel sterkte. Mooie en warme herinneringen zullen me altijd bijblijven.

Op 07 mei 2020 om 18:01 uur getekend door: Ton Renes

Lieve Hanneke, Verhalen over je moeder. Momenten van jullie samen zijn. Vaak momenten dat je voor haar zorgende. Voorafgegaan door het zorgen voor je moeder en je vader samen. Altijd vanuit een warm en liefdevol hart. Dat samenzijn is nu te vroeg gestopt Blijf aan haar in mooie herrinneringen denken.

Op 08 mei 2020 om 09:16 uur getekend door: Roly Kok

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst