Dit register is aangemaakt door Mevr. S. Uijtenboogaard op 23 april 2020 en blijft zichtbaar tot 23 juli 2020

Johan Heinrich Jelke Uijttenboogaard

22 oktober 1957 te Amsterdam 20 april 2020 te Amsterdam

En als ik doodga, huil maar niet
Ik ben niet echt dood
Moet je weten
'T Is maar een lichaam
Dat ik achterliet
Dood ben ik pas
Als jij me bent vergeten

Tot ons grote verdriet is onze lieve Jo zeer onverwacht
overleden door een tragisch ongeval

Woorden schieten hierbij tekort, ik heb je mogen meemaken als een sociaal, rustig en een geliefd persoon. Rust zacht gewaardeerde collega. Gecondoleerd met dit groot verlies, ik wens aan de familie, dierbaren, collega's en alle andere nabestaanden veel sterkte.

Op 24 april 2020 om 14:51 uur getekend door: Nadia el Hamrani

Rust zacht, heel veel sterkte voor de fam, vrienden, kennissen en naaste collega's

Op 25 april 2020 om 04:44 uur getekend door: R.Braxhoofden

Lieve Jo, wat een enorme schok dat zo een tof persoon als jou dit moet overkomen. Wat zal ik onze gesprekken missen. Je was altijd geïnteresseerd in mij en we bespraken onze denkbeelden over van alles en nog wat. Veel sterkte voor de familie.

Op 25 april 2020 om 09:22 uur getekend door: Ingrid de Vries

Lieve Erna en dochter van Johan, Graag toon ik jullie mijn medeleven met dit ongelofelijk verdrietige lot dat jullie toevalt. Zo gelukkig heb ik Johan en Erna met elkaar zien zijn. Elkaar gevonden en zo in harmonie. Zo uit het leven weggerukt, te jong, te vroeg, te plotseling. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht wensen met het verwerken van dit abrupte verlies. Ik hoop dat jullie samen de gedachten aan Johan kunnen blijven vieren. Warme groet, Larissa Wladimiroff

Op 27 april 2020 om 08:25 uur getekend door: Larissa Wladimiroff

Lieve Jo, Verslagen, geschokt toen ik dit hoorde. We gingen periodiek met een groepje collega's eten en drinken in de Prins. Altijd gezellig en genoeg stof om over te praten . Jouw voorkeur voor speciale biertjes zal ik niet vergeten. Samen ook nog Popquizen gespeeld in Zaandam. Ik kwam je nu zo nu en dan tegen in de jan van Galenstraat en dan hadden we weer genoeg om over te praten. Altijd afscheid nemend met de opmerking"we moeten binnenkort maar weer een gaan eten en borrelen". Het doet pijn dat je er niet meer bent, ik ga je erg missen. Hans Sloot

Op 27 april 2020 om 08:43 uur getekend door: Hans Sloot

Beste Jo, Topcollega en fijn mens. Wij kennen elkaar van jouw Pantar tijd. Het ga je goed, sterkte aan de achterblijvers. Alphons

Op 27 april 2020 om 12:28 uur getekend door: Alphons

Beste familie en nabestaanden, Dit is een hele harde klap. Jo was een bijzondere mens en persoonlijkheid. Zijn verhalen over mensen, wat hij meemaakte en hoe hij altijd voor anderen klaar stond bleven je altijd bij als je hem weer eens mocht ontmoeten. Zijn humor ,wijsheid en veerkracht maakten hem kleurrijk. Veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Op 27 april 2020 om 19:37 uur getekend door: Victor

Een vakman in hart en nieren is niet meer. Je was was fijne een inlevende man met hart op de goede plek. Fijne sparring partner Dacht vaak mee in vele windrichtingen mee in oplossingen. Ik ga hem missen. Sterkte voor allen die Jo een warm hart toedroegen !

Op 28 april 2020 om 04:51 uur getekend door: Erik Haitsma

Jo dat was schrikken heb je nog gesproken over een cliënt aan de telefoon. Ik heb altijd fijn met je samengewerkt en ook vaak gelachen. Ik ga je missen aan de telefoon. Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte in deze zo moeilijke tijd met dit grote verlies van een fijne man.

Op 28 april 2020 om 06:36 uur getekend door: Silvia Naalden

Dag Jo. Wat een verschrikkelijk naar nieuws. Nu kunnen we nooit meer over je mooie schoenen praten. Maar als ik voor de winkel sta zal ik aan je denken en lachen. Wel uit het ook maar niet uit het hart. Je was een mooi mens. Het gaat je goed.

Op 28 april 2020 om 06:45 uur getekend door: Tineke

lieve Jo, maandag ochtend 20 april kwam je vrolijk als altijd binnen op kantoor, ik had je lang niet gezien door de corona maatregelen, we hebben een leuk en lang gesprek gehad, dit gesprek zal mij altijd bijblijven, We gaan je missen op de afdeling, je was een lieve en betrokken collega, het is niet te bevatten dat je er niet meer bent, Rust zacht ik zal je niet vergeten, Familie, vrienden en collega's van Jo heel veel sterkte met het verlies van Jo,

Op 28 april 2020 om 06:59 uur getekend door: linda van Ginkel

Jo kende ik uit mijn studententijd op de sociale academie. We trokken veel met elkaar op en spraken over mens en maatschappij. Jo had een kritische blik en was maatschappelijk betrokken. We wilden de maatschappij veranderen, lazen veel en wisselden van gedachten. Dat was een mooie tijd. Ik wil iedereen veel sterkte toewensen.

Op 28 april 2020 om 07:20 uur getekend door: Ton Weisz

Beste Jo, Wat een verschrikkelijk nieuws om te lezen. We kennen elkaar uit de Pantar tijd en hadden daar regelmatig leuke gesprekken met elkaar. Te vroeg, te jong......Heel veel sterkte voor de nabestaanden!

Op 28 april 2020 om 07:30 uur getekend door: Esmee van Beek

Enorm geschrokken toen ik hoorde, dat Jo niet meer zal zijn (Rust zacht Jo). Er is niets dat voorgoed verdwijnt als je de herinneringen kunt bewaren. Moge goede herinneringen het grote verlies verzachten. Ik wens de naasten heel veel sterkte toe. Meryem Durmus

Op 28 april 2020 om 07:47 uur getekend door: Meryem Durmus

Lieve Jo (de la Hitie, zoals je ooit door een andere collega aan me werd voorgesteld en ik je steevast noemde) Ik heb je leren kennen als een áltijd opgewekte man. Iemand die niet overal met z'n neus vooraan stond, maar er tegelijkertijd altijd was, daar in die kamer waar je een klein beetje minder geluidsoverlast had dan op onze drukke afdelingen. Je kwam langs voor een kort grapje maar ook voor lange uitleg over je LP verzameling, je oude blikken en andere spullen waarmee je op een vintage markt rijk zou worden. Je zal door alle collega's is Osdorp worden gemist. Misschien dat ik zou moeten zeggen: rust zacht, maar ik vermoed dat jij gewoon nog even verder geniet waar je ook bent! Veel liefs, Lotte Huising

Op 28 april 2020 om 07:54 uur getekend door: Lotte Huising

Wat een vreselijk en verdrietig nieuws! Ik kan het gewoon nog niet geloven! Het was een hele fijne en prettige zakelijke partner om mee te werken, betrokken, meedenkend en hulpvaardig. Ik wens zijn familie, collega’s en vrienden heel veel sterkte toe! Moge zijn ziel in vrede rusten….

Op 28 april 2020 om 08:42 uur getekend door: Marnie Bouterse

Geschokt en diep bedroefd ben ik door het plotselinge overlijden van Jo. Er zijn geen woorden voor. Rust zacht Jo! Ik wens een ieder die Jo kent heel veel sterkte in deze zware tijd.

Op 28 april 2020 om 09:17 uur getekend door: Aysel Baltaci

Beste familie en nabestaanden, gecondoleerd met het totaal onverwachte verlies van Jo. Ik wens jullie heel veel sterkte voor de komende tijd!

Op 28 april 2020 om 09:24 uur getekend door: Anneke Hoencamp

Wat een schok. Wat een fijne collega. Wat een warm mens. Wat een gemis. Sterkte aan alle familie en vrienden van Jo.

Op 28 april 2020 om 10:06 uur getekend door: Loes

Als Ria overdag belt dan is er iets... Ik kan nog maar amper bevatten dat Jo niet meer bij ons is. Geen gezellige etentjes meer, niet meer kletsen over muziek. 'Dood ben ik pas Als jij me bent vergeten' Een waar woord, ik weet dit uit eigen ervaring. Jo ik ga jou niet vergeten. Ik wens iedereen die hem gekend heeft en hem een warm hart toedraagt, heel veel sterkte met het een plekje geven van zijn of haar verdriet.

Op 28 april 2020 om 10:16 uur getekend door: Sabine Langereis

Grote vriend het was me een waar genoegen om met jou te mogen samenwerken.. ik zal je missen. Mijn medeleven gaat uit naar alle collega’s, familie en geliefden van Jo..Ik wens iedereen veel sterkte met het verwerken van dit tragische verlies...Rust zacht maatje...

Op 28 april 2020 om 10:33 uur getekend door: Faysal Yakubi

Lieve neef rust zacht en sterkte voor de familie.

Op 28 april 2020 om 10:59 uur getekend door: Bert en Jellie Linders

Lieve Jo, al ruim 20 jaar kennen we elkaar. Je hebt mij ingewerkt bij Start Kans en vanuit daar zijn we vrienden geworden. Niet wekelijks bij elkaar over de vloer maar af en toe even weer contact. Geschokt ben ik over je plotselinge heengaan. Wat een verdriet voor je vriendin, dochter en kleinkind. Jij trotse opa. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte met dit heftige verlies.

Op 28 april 2020 om 11:06 uur getekend door: Tanja Heideman

Lieve Jo, wat een ongelooflijk triest bericht...Ik herinner jou als een slimme, vriendelijke en rustige man die haarscherpe humor en opmerkingen had. Tijdens onze periode bij Pantar werkten we samen met Han. En noemde jij jezelf steevast Jo de Koek en Han was Hananas en ik kreeg de bijnaam Manonnaise. Wat hebben we gelachen in die periode! Iedere dag Turkse pizza's halen en daarna klagen over de kilo's die eraan vlogen....Mooie herinneringen Jo! Deze zal ik inderdaad nooit vergeten. Rust zacht lieve Jo. Veel sterkte aan de nabestaanden met dit verlies.

Op 28 april 2020 om 11:25 uur getekend door: Manon

Wat een vreselijk en verdrietig nieuws!, we konden het niet geloven wij wensen U heel veel sterkte toe We staan niet altijd stil bij het woordje Samen.Maar het is een groot gemis als Samen uit het leven is.

Op 28 april 2020 om 13:24 uur getekend door: Albert en Pieta Overberg

Lieve Jo, In de tijd dat ik vanuit Sezo bij WPI werkte, heb ik je leren kennen als een heel leuke, innemende man met veel humor. En altijd tip top gekleed, je wist me precies uit te leggen aan welke criteria een goed overhemd moest voldoen. Je liet niet na mij keer op keer te vertellen dat de Gemeente Amsterdam je paradepaardje was en je betrokkenheid was inderdaad goed merkbaar. Met oog voor de persoonlijke situatie van de klanten, voerde je een gesprek en hield je geen standaard verhaaltje. Meestal was je heel makkelijk en vond je alles best, maar op sommige punten had je zo je principes en daar viel dan echt niet aan te tornen..... Rust zacht, ik koester alle fijne herinneringen en wens je familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Op 28 april 2020 om 13:25 uur getekend door: Rolien de Jong

Lieve neef, veel te jong zo plotseling uit het leven weggerukt. Rust zacht en heel veel sterkte voor de nabestaanden

Op 28 april 2020 om 13:26 uur getekend door: Wim en Tineke van den Bosch

Lieve Jo, maandag 20 april kwam je vrolijk binnen op werk, door de corona tijd hadden we elkaar lang niet gezien, hebben een lang en leuk gesprek gehad, dit gesprek zal ik nooit vergeten, rust zacht. Heel veel sterkte voor familie, vrienden en collega's van Jo, mijn gedachten zijn bij jullie

Op 28 april 2020 om 14:38 uur getekend door: linda van Ginkel

Lieve Johan, Zo plotseling...... R.I.P Familie, vrienden en collega's heel veel sterkte gewenst. Jelle en Ennigje Sap

Op 28 april 2020 om 18:41 uur getekend door: Jelle Sap

Lieve Jo, We werkten in hetzelfde team bij Pantar. Ons werk was het om mensen weer aan werk te helpen. Ondanks hun afstand tot de arbeidsmarkt. Vanaf het eerste gesprek met jou was het duidelijk dat je een consulent was met kennis van en ervaring met uiteenlopende mensen. Juist ook met degenen die wat anders waren dan de rest. Jij had als geen ander oog voor hun kwaliteiten. Objectief, met empathie en realistisch. Met overtuiging en heel innemend. Toen we beiden een andere baan hadden bij de gemeente kwamen we elkaar nog wel eens tegen en praten we even bij. Na zo'n gesprek verwonderde ik me er over hoe vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd je weer was. Zoals altijd. Heel bijzonder. Fijn om je te hebben gekend. Onvoorstelbaar dat ik je nooit meer zal tegenkomen.

Op 29 april 2020 om 06:52 uur getekend door: Douwe Dijkstra

Beste Erna, familie, vrienden en collega's, Wat een enorm triest bericht om te moeten vernemen dat Jo door een tragisch ongeval om het leven is gekomen. Wij hebben Jo in een samenwerking tussen gemeente Amsterdam en Sociale Verzekeringsbank leren kennen als een vriendelijke behulpzame man die er was voor zijn klanten. Zijn betrokkenheid bij de projecten die we samen uitvoerden was zichtbaar. Heel sterkte de komende periode om het verlies van Jo een plek te kunnen geven. Ellen Atteveld, Sociale Verzekeringsbank

Op 29 april 2020 om 08:19 uur getekend door: Ellen Atteveld

Wat was dat schrikken zeg, zo een lieve Collega op zo een manier uit het leven gehaald. Lieve Jo ik heb je leren kennen als een betrokken, warme, gezellige man, die openstond voor de samenwerking tussen de gemeente en de SVB. Vanuit deze samenwerking heb ik namens de SVB regelmatig contact gehad met je. En jouw manier van klantgerichtheid zal ik nooit vergeten. Ook onze persoonlijke contacten zullen voor altijd een warm plekje in mijn hart vullen als dierbare herinnering. Lieve familie, vrienden en bekenden van Jo, allemaal veel sterkte met het verlies van een zo bijzonder en mooi persoon.

Op 29 april 2020 om 08:37 uur getekend door: Yvonne Pool

rust zacht Jo, ga je gesprekken missen. Familie, vrienden, kennissen en collega's ontzettend veel sterkte toegewenst.

Op 29 april 2020 om 09:08 uur getekend door: Aylin Karagoz

Beste Jo, Wat een schokkend nieuws. Je was een prettige en kundige collega, maar bovenal een fijn persoon. Het is dan ook moeilijk te bevatten dat: wij elkaar niet meer (zo nu en dan) zullen tegenkomen, voor zomaar een praatje, een gesprek over een klant of over de gemeente Amsterdam. Maar die momenten waarop dat gebeurde zullen in mijn herinnering blijven. Het ga je goed. Ik wens de familie, vrienden, kennissen en collega’s van Jo veel sterkte met dit grote verlies.

Op 29 april 2020 om 12:54 uur getekend door: Edwin Meyer

Met je heengaan heb je een leegte achtergelaten bij hen die jou lief hadden. Moge de tijd die wonden heelt en herinneringen bewaart zich zacht over hen ontfermen.

Op 29 april 2020 om 13:19 uur getekend door: Marcel Uijttenboogaard

Dear Jo, Jouw overlijden heeft bij mij een enorme schok teweeg gebracht, ik kan het nog nauwelijks bevatten. Zo abrupt bij ons weg. Ik wil je heel erg bedanken voor je eerlijkheid, belangstelling, fijne gesprekken en bovenal je humor. Dit in combinatie met je integere houding maakte van jou een mooi, puur mens. In mijn herinnering hou ik je vast. Dag lieve Jo. Mijn medeleven gaat uit naar mijn beste vriendin Erna, familie en andere nabestaanden.

Op 29 april 2020 om 14:27 uur getekend door: Ria Langereis

Lieve Jo. 2004 kom je hier in de Jan de witte straat wonen,16 jaar lief en leed samen gedeeld. Door jou is de liefde voor Vaals en belgië ontstaan,je nam ons overal mee en liet al jou geliefde plaatsjes zien. Altijd in voor gezelligheid,een borrel met lekkere hapjes en een goed muziekje erbij. Klaverjassen en vooral samen veel lol en veel gelachen. Kletsen daar waren we goed in,februari was je hier de hele middag lekker kletsen over alles en nog wat. Altijd vroeg je naar Kjeld en je bewonderde hem in hoe hij was. Ik zal je missen en nog vaak terug denken wat we met zijn alle toch hebben mee gemaakt. Ik schrijf met een traan over mijn wangen,ik mis je,je was een fijne vriend.Ooit komen we elkaar weer tegen. Ik wens Erna,Suzan en Vera en de rest van de familie heel veel sterkte met het verlies van Jo.

Op 29 april 2020 om 18:13 uur getekend door: M A Talsma Loor

Beste Johan, jouw heen gaan is voor mij moeilijk in woorden uit te drukken. Zo plotseling en zo tragisch. Ik wens alle nabestaanden, daarbij in de eerste plaats denkend aan je moeder, je dochter, je vriendin, je broer en zusters, veel sterkte toe in de komende tijd. Vaar wel Johan met een laatste groet van je oom Willem.

Op 29 april 2020 om 18:21 uur getekend door: Willem Uijttenboogaard

Heel bijzonder, heel gewoon. Gewoon een heel bijzondere man. Lieve Jo, ik ga jou bijzonder erg missen.

Op 30 april 2020 om 13:11 uur getekend door: Inez Ferdinandus

Ik kan het nog steeds niet bevatten dat je op zo'n vreselijke manier uit het leven bent gerukt neef. Helaas is het waar. Ik ga je afscheid via live stream volgen vanuit Noord Ierland, met toestemming van mijn manager. Als key worker ben ik namelijk op mijn werk tijdens jouw laatste afscheid. RIP Until we meet again.

Op 30 april 2020 om 19:59 uur getekend door: Ingrid Linders

Jo, via Erna kwam je bij ons het leven binnen wandelen. Wat een lieve man was jij. Altijd attent, een fijne toevoeging aan onze gekke vrienden/familiekring. Het leven is te kort voor lieve, zachte zielen.

Op 01 mei 2020 om 10:06 uur getekend door: Iris Langereis

I came to Holland from New Zealand in 1975 when very young and met Jo in 1976 at Jacob van Wassenaar Obdam Straat, Amsterdam. We spent a lot of time in each others company until I left to return to New Zealand When I came back to Holland in 2012 I met with Jo again and we had a lovely afternoon and evening talking about old times, and our lives since. He was in 2012 as he was as a young man. Good company! He always had a positive view of life, was enthusiastic about what he was doing and his plans, was kind, thoughtful, had a good sense of humour and was both a good listener and a good story teller. I am so very sorry for all his family and friends that he has been taken so prematurely and so quickly. Many thoughts, my friend, go well. Heel veel liefs, Marianne

Op 01 mei 2020 om 11:13 uur getekend door: Marianne Levy/van de Weijer

Lieve Jo, Het mooie van herinneringen is, dat niemand ze van je af kan nemen, want ze blijven voor altijd in je gedachten en in je hart. We zullen je nooit vergeten! We wensen Susan, Vera en alle andere familieleden en dierbaren heel veel sterkte! Liefs, Henk en Martha

Op 01 mei 2020 om 11:42 uur getekend door: Henk en Martha

Jo, Toen ik hoorde dat je er niet meer bent, schrok ik ontzettend. Ik zal jou en onze gesprekken erg missen. Rust zacht lieve vriend. Ik zal je nooit vergeten. Jeroen Hilbrands

Op 01 mei 2020 om 12:08 uur getekend door: Jeroen Hilbrands

Heel veel sterkte en kracht voor alle dierbaren van Jo. Ik ga Jo enorm missen op de gangen van WPI Nieuw West. En met een glimlach zal ik af en toe naar boven kijken.

Op 01 mei 2020 om 12:35 uur getekend door: Sherley Löwe

Lieve Erna, familie, vrienden en collega's van Jo, wat triest en verschrikkelijk dat Jo jullie ontnomen is. Heel veel sterkte met het verlies.

Op 01 mei 2020 om 15:58 uur getekend door: Suzanne Overberg

Tot mijn schrik hoorde dat Jo is overleden. Ik heb hem vrijdag nog gezien in Osdorp ! Het pand was leeg ivm corona. He mevr. Jozefzoon, jij ook hier? Zo noemde hij mij. S'ochtends nog een kopje koffie voor hem gebracht. Zwart niets erin. Hij vertelde over de schilderij die in zijn kantoor hing en dat de plek waar hij opgegroeid was, erop stond. Langs de kade. Smiddags vertelde hij trots dat hij eindelijk in dienst van de gemeente zou komen per 1 mei. Na zoveel jaren. Hij keek er naar uit om zijn eed af te leggen. Hij vertelde mij dat hij naar kantoor kwam omdat het thuis zo stil is. Als ik uit huis ga heb ik nog het idee dat ik leef zei hij met zijn typische Jo glimlach en pretogen.Tegen 5 uur kwam hij nog binnen lopen, voordat hij naar het fietshok liep, om mij en Badr te groeten. Zijn laatste groet... Veel sterkte aan zijn familie, vrienden, en collega's. Yvette

Op 01 mei 2020 om 20:53 uur getekend door: Yvette Albertzoon

Lieve Jo, rust zacht fijne collega, leuke vent, wijze man.. moeilijk te bevatten wat er is gebeurd maar de herinneringen aan jou zullen er alleen maar sterker door worden. De vele etentjes aan de Prinsengracht met jou en 'ons groepje collega's', alles wat we daar gedeeld hebben met elkaar, het vele lachen en soms ook een traan, we zullen het nooit vergeten.. Alle sterkte voor de familie, vrienden en collega's gewenst. Niels

Op 02 mei 2020 om 08:52 uur getekend door: Niels Kraaijenhof

Een jaar of 10 geleden kwam je met je collega’s Han en Manon een paar keer per week op ons werkplein van toen nog DWI op de Jan van Galenstraat werken als Pantar consulent om de klantmanagers te adviseren bij klanten met een beperking. Later kwam je voor het trede 2 project terug en daarna kwam je bij Activering Nieuw-West werken. Jarenlang werkten we dagelijks met elkaar. Je was een fijne, vriendelijke, heel sociale collega. Altijd bereid een ander te helpen. Lange gesprekken tijdens de dagelijkse lunch over eigenlijk alles in het leven, over vroeger, over muziek, over onze kinderen, je kleindochter, over je huis, de kat en heel vaak over eten. Je noemde mij een wandelend receptenboek. En ja, je kon ook wel lekker mopperen over de gemeente. Altijd dacht je er aan als je naar buiten ging, om mij even te vragen of je iets voor me kon meenemen, wetende dat de winkels voor mij net even te ver lopen waren. Heel attent. Dank daarvoor. Je bent er nu niet meer. Dat is heel onwerkelijk en dat zal het voorlopig blijven. Als we straks weer op kantoor kunnen gaan werken, zal het vreemd zijn dat je niet meer op je kamertje zit. We gaan je heel erg missen, Jo. We weten niet wat er na het leven is, maar ik hoop dat het er goed is. Heel veel sterkte gewenst aan je dochter, kleindochter, Erna en alle anderen die jou gekend hebben.

Op 02 mei 2020 om 11:43 uur getekend door: Carolien Verhoeven

Wat een vreselijk nare boodschap ontving ik van Erna en wat was het onverwacht toen ik het bericht ontving dat Jo was overleden door een tragisch ongeval. Zo vol nog in het leven en veel te vroeg weg gehaald. Ik leerde Jo kennen als een heel prettig, oprecht, positief en vrolijk persoon die altijd interesse had in andere mensen. Ik heb een aantal jaren heel fijn met hem mogen samenwerken en altijd zaten we op 1 lijn met wat wij dachten dat het beste was. Dat maakte het moeiteloos en altijd vruchtbaar. Dank Jo voor deze tijd! Ik wens alle nabestaanden heel veel sterke met dit vreselijke verlies.

Op 03 mei 2020 om 10:00 uur getekend door: Jella Smorenburg

Ik kan het nog steeds niet geloven. Je had nog zo veel plannen. Ik zal onze fijne en leuke gesprekken missen. Rust zacht Jo. Sterkte toegewenst aan alle nabestaanden.

Op 06 mei 2020 om 20:24 uur getekend door: Hanane Ahadach

Leven brengt een lach, een traan en herinneringen De lach vervaagt De traan droogt op Maar herinneringen blijven altijd bestaan Jo ik zal je nooit vergeten en wat we allemaal mee hebben gemaakt. Sterkte voor iedereen

Op 07 mei 2020 om 16:46 uur getekend door: Inge Koopmans

Nog steeds voelt het niet echt....Iemand waar je jaren mee samenwerkt is er opeens niet meer. Ik kende Jo als een vrolijke man die passie had voor zijn werk. Eerlijk en rechtvaardig. Rust zacht Jo. Ik wil Erna en de rest van zijn familie en vrienden heel veel sterke wensen.

Op 08 mei 2020 om 07:58 uur getekend door: Natascha de Groot

Lieve Jo, Wat was je een behulpzame, lieve en gewaardeerde collega. Het was altijd heel fijn samenwerken met jou. Wat zullen we je missen. Heel erg veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden, familie, vrienden, kennissen en collega's. Veel liefs, Faiza

Op 11 mei 2020 om 08:25 uur getekend door: Faiza Magai

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst