Dit register is aangemaakt door Marion Vrijdag op 04 april 2020 en blijft zichtbaar tot 04 juli 2020

Jan van Veenendaal

04 februari 1953 te Amsterdam 03 april 2020 te Amsterdam

Vandaag ontving ik de rouwkaart vanwege het overlijden van Jan. Of...eigenlijk Wil (Jansen), want daar was de kaart uiteraard aan gericht. Jan ken ik alleen van de verhalen. Het bizarre doet zich voor dat Wil zelf op 19 maart ook is overleden. Jan en Wil hebben in november nog even mailcontact gehad, omdat Jan had vernomen dat Wil ziek was. Wil heeft daarop nog wel geantwoord, maar heeft haar wereldje bewust of onbewust verder klein gehouden, omdat haar ziekteproces steeds meer kracht en energie van haar ging vragen. Ik denk dat ik ook namens Wil spreek, als ik jullie heel veel sterkte wens met het verlies van Jan. Net als Wil veel te jong om te gaan…. Groet, Peter Schaap (partner van Wil).

Op 06 april 2020 om 09:23 uur getekend door: Peter Schaap

Kippenvel toen ik de kaart opende met daarin het overlijden van Jan. Geen idee of hij ziek was of dat de Corona is toegeslagen. Wel hoop ik dat hij niet teveel heeft hoeven lijden. Kees en ik condoleren jou en de hele familie hierbij. Ik hoop binnenkort weer contact met je te hebben en bel je als je in rustiger vaarwater zit. Voor nu en in de toekomst heel veel sterkte! Lieve groetjes, tevens aan alle familieleden! Carla

Op 06 april 2020 om 11:43 uur getekend door: Carla Venzelaar

We hebben Jan leren kennen als een prettig en bescheiden mens. We wensen Marion en de familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Op 06 april 2020 om 11:46 uur getekend door: Evelyn en Jaap Martijn

Lieve Marion Op deze onpersoonlijke manier wil ik je toch heel veel sterkte toewensen. Mw. Schiks

Op 06 april 2020 om 12:45 uur getekend door: Mw. Schiks

We zijn erg ontdaan te moeten horen dat neef Jan is overleden. Wij wensen de familie veel sterkte. Jan en Anneke Swart.

Op 06 april 2020 om 13:15 uur getekend door: Anneke en Jan Swart

Gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik wens alle nabestaande, familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Op 06 april 2020 om 14:46 uur getekend door: Bruno Batenburg

Beste Jan Dank voor de mentor- en persoonlijke gesprekken bij pameijer. Veels te vroeg Jan, potverdorie, Rust zacht Timo voncken (Oud collega gedragsdeskundige)

Op 06 april 2020 om 19:35 uur getekend door: Timo Voncken

Lieve Jan, Dank voor je immer (eigen)wijze visie en denkwijze..! En bedankt voor al dat sparren bij Pameijer! Je bent veels te vroeg vertrokken.. Veel sterkte aan je familie en gezin! Liefs, Marlieke (oud collega Pameijer)

Op 06 april 2020 om 20:05 uur getekend door: Marlieke Hermans

Gisteren hoorde ik van Lex het vreselijke nieuws van Jan. Ik zat samen met Jan op de HBS in dezelfde klas met alleen maar jongens. Daarna ben ik hem uit het oog verloren maar heb hem later weer gezien op een verjaardag van Lex, een andere klasgenoot. Jan kon je aan het lachen maken. Hij heeft volgens mij eens een les verzorgd over Frank Zappa. Nu zie ik dat hij weer in Amsterdam woonde en vind het zonde dat ik hem sindsdien nooit meer heb gesproken. Ik wens Marion, Jarin, en de familie van Jan veel sterkte in deze zware tijd.

Op 06 april 2020 om 20:38 uur getekend door: Theo van der Woude

Een schok was het! Jan overleden. Ik wens jou Marion, Jarin, en alle familieleden veel sterkte. Wil je graag in een later stadium bellen. Veel liefs, Corinne van Duinen

Op 07 april 2020 om 08:03 uur getekend door: Corinne van Duinen

Lieve Jan, je was een fijne collega om mee samen te werken en nog maar kort met pensioen, tenminste bij Mozaik. Rust zacht Jan, ik zal je niet vergeten. Yvonne

Op 07 april 2020 om 08:11 uur getekend door: Yvonne de Wit

Wat een enorm triest bericht. Ik zal Jan altijd blijven herinneren als een warm mens met een groot gevoel voor humor. De prettige manier van samenwerken rond de jongeren van de Sjanghailaan zullen me bijblijven!!!

Op 07 april 2020 om 08:16 uur getekend door: Arjanne Huijgen

Rust zacht Jan.

Op 07 april 2020 om 08:33 uur getekend door: Mark Paak

Wat een verschrikkelijk verlies! Ik heb veel van Jan mogen leren binnen (oa) supervisie over ons vak en over compassie en medemenselijkheid voor de ander. Heel veel sterkte gewenst voor zijn vrouw, zoon en familie voor de tijd die komt. Hendrike Rietveld (collega Pameijer)

Op 07 april 2020 om 08:40 uur getekend door: Hendrike Rietveld

Wat een schok. Hoe kan dit? Woorden schieten tekort Zoveel mensen die hem kennen, zoveel mensen die van hem hebben geleerd en zoveel mensen die door hem zijn gegroeid. Zoveel kennis en kennisoverdracht. Een mooi mens van binnen en van buiten die we nooit zullen vergeten. Heel veel sterkte en kracht Those we love, don't go away, they walk beside us, every day. Unseen, unheard, but always here, still loved, still missed, still very dear.

Op 07 april 2020 om 08:49 uur getekend door: Marga de Wit - Manager bij Pameijer

Gecondoleerd met het overlijden van uw man, vader en familieleden. Ik heb de laatste tijd voor zijn pensioen regelmatig prettig met Jan samen gewerkt. Ik wens u allen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.. Margo van Dodewaard

Op 07 april 2020 om 09:25 uur getekend door: Margo van Dodewaard

Als directe collega van Jan heb ik een aantal jaren mogen genieten van zijn liefdevolle vakbekwaamheid. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte in deze tijd.

Op 07 april 2020 om 10:01 uur getekend door: Hella de Jong

Dag Jan, jij was diegene die onze dochter zag als een volwaardige bewoner en noemde haar iemand die echt betrokken was bij haar eigen zorgvraag. Een groter compliment had je me als moeder niet kunnen geven. Ook later als ik je op kantoor tegenkwam altijd even die groet en je wist precies nog wie mijn dochter was. Je was enorm betrokken en daar ben ik je reuze dankbaar voor. Rust zacht.

Op 07 april 2020 om 10:44 uur getekend door: Betty Prins

Wat een triest nieuws, heb Jan altijd enorm gewaardeerd vanwege zijn heldere inzichten. Gecondoleerd en sterkte aan alle mensen die dichtbij hem stonden.

Op 07 april 2020 om 10:45 uur getekend door: Michael

Bedroefd en geschokt dat Jan niet meer bij ons is. Al 16 jaar ken ik Jan als een zeer betrokken en lief collega. Ik zal hem ontzettend missen. Ik wens zijn familie, vrienden en collega's heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Marguarita Meijnckens-Berry

Op 07 april 2020 om 11:07 uur getekend door: Marguarita Meijnckens-Berry

Wat een schok: Jan overleden. Mijn collega die ik als sinds Maasstad ken; een bijzondere collega. Altijd stabiel, veel humor en warmte en bovenal heel deskundig en commitment bij de jongeren en hun ouders. Ik wens Marion en verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze onwerkelijke periode. Ik hoop dat jullie veel warmte en steun ontvangen.

Op 07 april 2020 om 11:48 uur getekend door: Neeltje Andeweg

Lieve Jan, wat voelt het nog onwerkelijk dat je er niet meer bent. Bedankt voor al het sparren, je wijze (en vaak ook nuchtere) woorden en scherpe blik en analyses tijdens de supervisiemomenten. Dit heb ik ontzettend gewaardeerd en ga ik zeker missen. Heel veel sterkte aan de familie en naasten bij dit enorme verlies. Sophie (collega Pameijer)

Op 07 april 2020 om 12:06 uur getekend door: Sophie

mooi mens en fijne collega is ons ontvallen, heel veel sterkte voor al zijn dierbaren.

Op 07 april 2020 om 12:55 uur getekend door: gabrielle moret

Heel veel sterkte. Het was een mooi en bijzonder mens. Hans Arons Mozaik

Op 07 april 2020 om 13:00 uur getekend door: Hans

Ruim 35 jaar geleden leerden we Jan op Amstelstad kennen. We bewaren heel goede herinneringen aan hem. Hij heeft veel betekend voor zowel bewoners als medewerkers. Vakbekwaam , makkelijk toegankelijk, analytisch en meelevend. We wensen Marion en Jarin heel veel sterkte.

Op 07 april 2020 om 13:34 uur getekend door: Ingrid en Mark Bent

Ongelooflijk, maar helaas waar. Jan was een geweldige collega, vakgroepgenoot en supervisor. Puur, eigenwijs en realistisch met een geweldige dosis humor. Hij kon door de juiste vragen te stellen je ontzettend goed op weg helpen bij vraagstukken. Rust zacht, lieve Jan. Veel sterkte voor je vrouw, zoon en overige familie. Mariëtte (oud-collega Pameijer)

Op 07 april 2020 om 14:04 uur getekend door: Mariette

Wat verdrietig om te horen dat Jan is overleden! Heel onwerkelijk. Jan heeft me 10 jaar geleden begeleid toen ik als stagiaire bij Pameijer kwam werken. Ik heb heel veel van hem geleerd en hij heeft me geholpen om een goede start te kunnen maken als gedragsdeskundige en als professional. Veel sterkte aan zijn familie, we zullen hem niet vergeten! Martha Lavooi, collega bij Pameijer

Op 07 april 2020 om 15:07 uur getekend door: Martha Lavooi

Lieve Jan, een prachtig mens is heen gegaan. Je kunt nu niet meer bij de mensen zijn waar je altijd vol liefde over sprak. Je nuchtere kijk, je humor en bescheidenheid maar vooral je wijsheid en kennis zullen worden gemist. De mooie observaties en je gerichte vragen om verder te kunnen denken, waar altijd de ander centraal stond om met zijn/haar (on)mogelijkheden te groeien. Dit heb je mij geleerd. Dank je wel hier voor. Lieve geliefden van Jan, Wat zullen jullie hem missen. Maar wat mogen jullie trots op hem zijn dat hij bij jullie hoorde.

Op 07 april 2020 om 15:27 uur getekend door: Nelly Kik

Marion en Jarin, Verlies van zo'n dierbaar iemand gaan jullie de komende tijd op allerlei verwachte en onverwachte plekken tegenkomen. Ik wens jullie veel sterkte op de moeilijkste momenten. Mijn goede herinneringen aan Jan gaan niet verloren. DAG JAN liefs Paula

Op 07 april 2020 om 16:17 uur getekend door: Paula van den Bor

Lieve Jan, Wat moeten we zonder jou. Jij was een van mijn eerste collega’s toen ik bij pameijer kwam werken en altijd met veel plezier mogen samen werken. Tijdens vergaderingen altijd te geinen en te klieren. En juist dat maakte dat ik mij snel thuis voelde in de groep. Je kon altijd alles goed in perspectief brengen en met de juiste vragen mij op weg helpen. Je stond altijd klaar en in je stoel achter leunend met je armen over elkaar kon je altijd met je wijze woorden mij weer gerust stellen. Lieve Jan hopelijk vindt jij je rust en ik wens je gezin, familie, vrienden en alle collega’s veel sterkte. Je zal gemist worden. Liefs Remonda (collega pameijer)

Op 07 april 2020 om 17:54 uur getekend door: Remonda

Wat ontzettend verdrietig... Wat ga ik Jan missen, en velen met mij. Ik heb Jan leren kennen als een collega die zich betrokken over mij ontfermde toen ik als ‘jonkie’ net startte met mijn werk als orthopedagoog. Met zijn kritische blik en grote gevoel voor humor, hielp hij me om zaken in perspectief te zien. Waar ik soms dreigde te verzuipen in dilemma’s, wist hij loepzuiver zaken te analyseren. Ook persoonlijk kon ik op zijn steun rekenen en gaf hij me de ruimte om - ook ongefilterd- mijn hart bij hem te luchten. Jan bleef een belangrijke raadgever. Jan sprak vol enthousiasme over zijn liefde voor het vak, zijn enorme cd collectie, zijn geliefde Amsterdam maar vooral ook over de familie die hij liefhad. Ik wens Marion, Jarin en de rest van zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe. Judith van Eekelen (collega Pameijer)

Op 07 april 2020 om 19:04 uur getekend door: Judith van Eekelen

Hallo Marion, Ik richt mijn woorden nu tot jou. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker bij Groeit Op in Vlaardingen. Jij weet dat Jan deze dagbehandeling heeft opgezet en dat dit als zijn kindje voelde. De kennis en het geduld in zijn werk zijn mij altijd zeer dierbaar gebleven. Al werk ik al jaren niet meer met Jan. Zijn manier van werken de adviezen die hij gaf spelen voor mij nog altijd een grote rol. Hij hoefde de kinderen op de groep niet te zien om te weten wat werkte. Hij viel op door zijn charismatische manier van in het leven staan. Voor altijd een plekje in mijn hart. Jullie heel veel sterkte toegewenst.

Op 07 april 2020 om 20:58 uur getekend door: Conny van den Enden

Onwerkelijk en nog niet te bevatten dat ik je nooit meer zal zien, wat ga ik jou missen, de humor, je kennis, het sparren en het even " slap ouwe..." ! 12 maart kwamen we elkaar spontaan even tegen en maakte we de afspraak of snel weer af te spreken helaas loopt het anders. Lieve Marion en Jarin heel veel sterkte en kracht, liefs Marian

Op 08 april 2020 om 05:35 uur getekend door: Marian Schenk

Sterkte met het dragen van dit grote verlies. Ik heb als muziektherapeut veel steun gehad aan Jan's enorme kennis, ervaring en zijn humorvolle relativeringsvermogen. Wat zal hij gemist worden!

Op 08 april 2020 om 07:50 uur getekend door: Jessica van Oeveren (Pameijer)

Een groot verlies! Gecondoleerd en sterkte aan al de mensen die naast hem stonden. hartelijke groet, Nicolet Tolenaars (Mozaik)

Op 08 april 2020 om 08:02 uur getekend door: Nicolet Tolenaars

Wat een schok! Ik wens iedereen die Jan lief was heel veel sterkte!

Op 08 april 2020 om 08:18 uur getekend door: Rene Lockhorst

Wat een verdrietig nieuws dat Jan is overleden. Jan heb ik leren kennen toen ik voor Maasstad de intakes deed en Jan dit deed voor het A.H. Frankenhuis. Ik heb Jan leren kennen als een humorvolle, bescheiden, evenwichtige, collegiale man met veel oog voor de positie van jongeren en hun ouders. Met Jan heb ik altijd fijne gesprekken gehad. Ik heb het bijzonder gewaardeerd dat Jan mij ondersteunde in een lastige periode in mijn werk. Ik wens de vrouw van Jan, zijn zoon en de verdere familie veel sterkte bij dit verlies. Dag lieve Jan. Wennie van Beelen

Op 08 april 2020 om 11:34 uur getekend door: Wennie van Beelen

Beste nabestaanden, Ik wil jullie allen veel kracht en sterkte toewensen met het immens grote verlies. Tijdens de intervisie-bijeenkomsten heb ik veel mogen leren van Jan zijn kennis, ervaring en standpunten over zaken. Hij zal ontzettend worden gemist door heel veel mensen. Lieve groet, Annika den Dunnen (collega Pameijer)

Op 08 april 2020 om 13:57 uur getekend door: Annika den Dunnen

De rouwkaart van Jan kwam als donderslag bij heldere hemel. Ik kende Jan uit de studententijd. We waren overburen op Uilenstede. Samen biertjes gedronken, gediscussieerd, naar muziek geluisterd en veel gelachen. Wat een drama dat hij er niet meer is. Zo triest om een mooi mens te moeten verliezen. We hopen dat hij niet geleden heeft en we wensen Marion, Jarin, broers, zus en andere familieleden heel veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.

Op 08 april 2020 om 15:28 uur getekend door: Daan Worm

Lieve Jan, wat onwerkelijk dat je er niet meer bent. Toen ik net in het werkveld kwam kijken 2,5 jaar geleden mocht ik van jou leren als mijn supervisor. Het afgelopen jaar heb je mij begeleid bij mijn OG opleiding. Afgelopen maandag verscheen nog onze afspraak voor werkbegeleiding in mijn agenda, waar ik in stilte naar heb gekeken. Je was mijn mentor en vertrouwenspersoon. Jou nuchtere, (eigen)wijze visie heeft mij geïnspireerd en een stapje hoger gebracht. Ontzettend veel dank dat ik van jou heb mogen leren. Heel veel sterkte en kracht toegewenst aan zijn familie en allen die hem dierbaar waren. Liefs Lotte (collega Pameijer)

Op 08 april 2020 om 15:56 uur getekend door: Lotte van Tol

Marion en familie, Wat een vreselijk bericht. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Op 08 april 2020 om 18:24 uur getekend door: Peter en Miranda den Hartog

Broer, nu op een andere plek, de wind blies je levenskaars in korte tijd uit. Onwerkelijk en nog niet te bevatten. We moeten het doen met de herinneringen aan jou. die gaan we koesteren. Dat het mooi mag zijn waar je nu bent. Rust zacht lieve broer. Liefs Peter, Esmeralda en Ilse.

Op 09 april 2020 om 09:15 uur getekend door: Peter van Veenendaal

Via onze dochter Tanja meegeleefd met Jan. Jan heeft zoveel betekend voor Tanja. Hij reed met ons mee naar diploma-uitreiking voor gz op 12 maart 2019. Hij was haar studiebegeleider. Wij vonden hem een sympathieke man. Wij wensen Marion en verdere familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Op 09 april 2020 om 13:16 uur getekend door: Margot Deden-van der Klei

Lieve Marion en Jarin, Van Toos kreeg ik het trieste bericht dat Jan is overleden. Ik heb Jan in 1985 op Amstelstad leren kennen en hoewel onze wegen zich daarna scheidden en het alweer 6 jaar geleden is dat ik hem voor het laatst heb gezien, kijk ik met een warm gevoel terug op de tijd dat we collega's waren. Ik heb Jan leren kennen als een gevoelige man, met oprechte interesse in de ander en met een groot gevoel voor humor. En ik vond hem een fantastische kinderpsycholoog. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Monique Jansen

Op 09 april 2020 om 13:58 uur getekend door: Monique Jansen

Beste Marion en verdere familie wat een verschrikkelijke schok! Ik heb als oud collega Jan nog recent bij het pensioneren van een andere collega gezien en hij zag er toen nog zo vitaal uit! Met dezelfde humor. Ik heb veel kunnen leren van Jan als gedragsdeskundige destijds. Heel veel sterkte met het gemis van Jan!

Op 09 april 2020 om 14:10 uur getekend door: wim reijerink

Beste familie, We hoorden het vreselijke nieuws van het overlijden van Jan. We zijn hierover erg aangedaan. Hij was, net als zijn neef Jan van Veenendaal, veel te jong. We wensen jullie allemaal, heel veel sterkte met het afscheid nemen en het verwerken van dit grote verdriet. Gezien de RIVM maatregelen en het feit dat het grootste deel van ons in het buitenland woont, kunnen we alleen in gedachten bij jullie zijn. Ook namens de rest van onze familie Piet en Ine van Veenendaal

Op 09 april 2020 om 14:27 uur getekend door: P.C. van Veenendaal

Wat een schok. Nog in oktober gesproken, levendig en vol plannen. Marion, veel sterkte, je mag trots zijn op hem. Hij was kundig en een warme persoon die veel betekend heeft voor kinderen en collega's. Wim Spierings

Op 09 april 2020 om 20:35 uur getekend door: Wim Spierings

Lieve Marion, Wat een schokkend bericht. Ik wens jou, de kinderen en beide families heel veel sterkte. Wat zullen jullie Jan missen. Jan ken ik als een bescheiden, betrokken en humorvolle man. Wat fijn dat ik jullie afgelopen oktober na lange tijd nog even gezien en gesproken heb. Nog onverminderd blij met elkaar en vol plannen. Wie had dat toen kunnen denken. Wat naar dat de crematieplechtigheid in besloten kring moet plaatsvinden. In gedachten ben ik bij jullie. Liefs, Conny

Op 10 april 2020 om 10:56 uur getekend door: Conny Formenoy

Lieve Marion, Jarin en Malou Wat is dit onwerkelijk! We hebben er geen worden voor. Maar hebben aan jullie gedacht, na dat we het nieuws te horen kregen. We hoopte op een goede afloop. Maar helaas heeft hij de strijd niet kunnen winnen. Maar in onze ogen ben je een strijder, en mag je nu rusten. We zullen je missen. En wensen jullie heel veel kracht en liefde toe in deze moeilijke tijd. Liefs van Wendy, Marco, Fenya en Elra Versluis - van Veenendaal

Op 10 april 2020 om 12:00 uur getekend door: Wendy Versluis - van Veenendaal

Wat een verlies van zo'n fijne en warme en deskundige collega, Marion veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Met veel gedachten aan die tijd van toen en aan jullie, Groet Piet Toet

Op 10 april 2020 om 13:27 uur getekend door: Piet Toet

Lieve Marion, geschokt en vol ongeloof las ik gisteren het bericht dat Jan er niet meer is. We hebben elkaar nog niet zo geleden gesproken. Wie had dit toen kunnen bedenken? Ik bewaar de fijne herinneringen aan de tijd van toen! Heel veel sterkte voor jou, Jarin, alle familie en dierbaren! lieve groet, Nel Klop

Op 11 april 2020 om 11:56 uur getekend door: Nel Klop

Verdoofd door het overlijden van onze lieve buurman. Totaal geschokt toen wij de kaart lazen. Een jonge man zo vroeg uit het leven genomen. Wij steken een kaarsje voor Jan en voor zijn nabestaanden aan. Ons hart gaat naar jullie uit in deze moeilijke tijd. Wij bidden voor kracht en steun. Dikke knuffels van ons allemaal. Liefs,van de oude buurtjes van nummer 10.

Op 12 april 2020 om 18:20 uur getekend door: Familie Klac/ nr 10

Condolences to Marion, Jarin and the whole family on the passing of our cousin Jan. Wishing you all strength at this time from your family in Australia. Glenn and Liz Wielemaker

Op 13 april 2020 om 01:20 uur getekend door: Glenn Wielemaker

Ik heb Jan leren kennen als een fijne en zeer deskundige collega. Ik wens alle familieleden, vrienden en naasten ontzettend veel sterkte toe. Gr Ilse Lokker (voormalig collega mozaik)

Op 13 april 2020 om 08:20 uur getekend door: Ilse

Langzaam begint het tot me door te dringen.. Jan is er niet meer.. Het is allemaal zo snel gegaan. Wat ga ik die man missen! De laatste 3 jaar van zijn leven hebben we een mooie band opgebouwd. Jan was mijn werkbegeleider tijdens de GZ-opleiding. Ik kende hem al wat langer maar hij begeleidde toen andere collega’s. Het was een man die niet op de voorgrond trad en we hadden daarvoor niet veel contact. Maar wat hebben we veel meegemaakt in deze afgelopen 3 jaar dat we veel contact hadden en wat ben ik blij dat we die band hebben gekregen samen! Hij was een mentor en een voorbeeld op mijn werk met zijn haarscherpe analyses heeft hij mij zeker een grote stap verder gebracht in mijn werk. Hij nam altijd de tijd voor me, luisterde, stelde vragen en was oprecht geïnteresseerd. Wat hebben we ook gelachen samen, dezelfde (zwarte) humor. Zoveel momenten blijven me bij als ik aan Jan denk. Na de opleiding, Jan ging toen met pensioen, bleven we contact houden, een soort vaderfiguur was Jan voor me. Een steun en hij kon ook veel vertellen hoe het met ging in zijn geliefde woonplaats Amsterdam. Hij was gek op mijn kinderen met name op mijn dochter Marit die vrijdag 1 jaar wordt. Hij ging zo op in een opa rol toen ze er was, zo lief! Ik zal hem missen, ik realiseer me goed dat ik een band zoals ik met hem had niet snel meer zal tegen komen. Hij was te kort in mijn leven maar hij blijft voor altijd in mijn hart en herinneringen. Marion, Jarin en Malou maar ook andere familie en vrienden veel sterkte gewenst met dit grote verlies! De wereld is een bijzonder man armer. Liefs, Tanja

Op 13 april 2020 om 15:20 uur getekend door: Tanja Deden

Geschokt door het overlijden van Jan. Nooit in het echt ontmoet, maar telefonisch altijd goed contact gehad met hem. Jan, rust zacht. Veel sterkte voor zijn vrouw, kinderen en familie.

Op 14 april 2020 om 07:04 uur getekend door: Cora

Wat fijn om Jan te hebben mogen kennen, betrokken, steunend, vriendelijk kritisch en vol droge humor. Als werkbegeleider heeft hij mij laten groeien. We hebben veel gelachen en serieuze gesprekken gevoerd, vaak onder het genot van een taartje. Zo liefdevol en trots over zijn gezin. Ik heb veel mooie herinneringen die mij dierbaar zijn. Ik ga hem missen! Veel sterkte gewenst voor zijn naasten.

Op 14 april 2020 om 15:25 uur getekend door: Paulien

Lieve Marion en Jarin, Wat is het moeilijk om je gevoelens op papier te zetten....bedankt voor jouw liefde, toen je in Jan je grote liefde vond. Inverdrietig is het dat je nu al afscheid hebt moeten nemen. Maar de herinneringen zullen blijven. En Jarin is jullie grote geluk, waar Jan ook zo gelukkig en trots op was. Lieve Marion en Jarin, heel veel kracht en sterkte gewenst en jullie blijven in mijn hart net zoveel als Jan dat blijft. Heel veel liefs van ma en oma van Veenendaal.

Op 15 april 2020 om 09:47 uur getekend door: Jannie van Veenendaal

Wat was dit bericht een enorme schok! Zo onverwacht. Jan was net met pensioen, zou met Marion oud worden. We kenden elkaar van de HBS. Onze vriendschap is in de jaren daarna steeds hechter geworden. De gesprekken gingen niet over koetjes en kalfjes, maar over onszelf, de dingen waar we mee zaten, onze persoonlijke ervaringen. Met Jan kon je alles delen. Ik zal hem missen! Ik wens Marion, Jarin en Malou de komende tijd heel veel sterkte.

Op 18 april 2020 om 23:10 uur getekend door: Lex Bruinsma

Lieve Marion, Jarin en Malou, Via onze Bart vernam ik dat jullie Jan is overleden. Wat een schok en wat een pijnlijk verlies. Ik wens jullie zoveel liefde, sterkte en houvast aan elkaar, en aan jullie familie en vrienden. liefs, Resie

Op 21 april 2020 om 16:27 uur getekend door: Resie

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst