Dit register is aangemaakt door Mw. W.T. Bolk-Bakker op 04 januari 2020 en blijft zichtbaar tot 04 april 2020

Hendrik (Henk) Bolk

15 januari 1925 te Rotterdam 03 januari 2020 te Blaricum

Waer werd oprechter trouw
Dan tusschen man en vrouw
Ter weereld oit gevonden?
Twee zielen gloende aen een gesmeed,
Of vast geschakelt en verbonden
In lief en leedt.

Joost van den Vondel
1587-1679

(trouwtekst)

Intens dankbaar voor de onvoorwaardelijke liefde die hij mij heeft geschonken, deel ik u verdrietig mede dat, na een afnemende gezondheid is overleden mijn lieve man.

Wat een mooie leeftijd, zelfde jaar als mijn moeder, die afgelopen november is overleden. Veel sterkte Wil met het verwerken. Ik zal jullie nu echt nooit meer samen kunnen zien. Groet van een ex collega van Solvay. Susan van de Meent.

Op 05 januari 2020 om 16:43 uur getekend door: Susan van de Meent

Gecondoleerd met het verlies van oom Henk. Tot zaterdag. Heel veel sterkte de komende tijd.

Op 08 januari 2020 om 16:44 uur getekend door: Frank en Carla Kwakernaak

Geachte mevrouw Bolk, Namens het hoofdbestuur van de Vereniging van Gepensioneerden van Solvay Pharmaceuticals en bestuur en leden van de afdeling Weesp condoleer ik U met het overlijden van uw echtgenoot. Wij hopen dat U steun en kracht zulkt vinden om dit grote verlies te verwerken en wij wensen U daarbij veel sterkte toe.

Op 08 januari 2020 om 19:39 uur getekend door: Jan Vaatstra

Wil, Intens verdrietig bij het vernemen van het overlijden van Henk.. zal dan ook in mijn herrinering blijven voortduren. Bij deze mijn intense medeleven met dit verlies. wens je heel veel sterkte. Ons contact zal blijven voortduren. Groet cor

Op 09 januari 2020 om 13:04 uur getekend door: cor schrijver

Geachte mevrouw Bolk, uw man zwaaide ooit de scepter over de kantine van Solvay. Veel contact met hem gehad vanwege de administratieve zaken. Die tijden waren gezellig en de heer Bolk een vriendelijke man had zijn zaken goed voor mekaar. Het zijn lang vervlogen tijden waar ik nu aan moet denken. Ik wens u mevrouw Bolk veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke dagen en de komende tijd. Gecondoleerd en hartelijke groeten Mirjam Eitjes

Op 11 januari 2020 om 23:41 uur getekend door: Mirjam Eitjes

Mevr Bolk , Wij condoleren U met het overlijden van Uw man , hij heeft een mooie leeftijd mogen bereiken , maar het verdriet om zijn verlies zal niet minder zijn. Het was nooit een straf om iets bij jullie te moeten doen , hij was altijd geinteresseerd in hoe ik iets ging maken . Wij wensen U de komende tijd heel veel sterkte . Monica en Henk van den Brink .

Op 12 januari 2020 om 15:28 uur getekend door: Monica en Henk van den Brink

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst