Dit register is aangemaakt door G. Rodenbecher op 21 maart 2020 en blijft zichtbaar tot 21 juni 2020

Jan Rodenbecher

14 oktober 1937 te Amsterdam 19 maart 2020 te Amsterdam

Er is een Amsterdammer doodgegaan.

Als het leven niet meer gaat zoals gehoopt, dan komt
de tijd dat het einde goed is.

Ik leef erg mee met de nabestaanden en wens hen alle sterkte toe. Ik zal Jan mijn bovenbuurman erg missen. Altijd in voor een gezellig praatje, met name over muziek. Een man met een warm en goed hart.

Op 22 maart 2020 om 11:38 uur getekend door: MPH Lemmens

Ome jan. Een boegbeeld van dé camping ik zal je nóóit vergeten.

Op 23 maart 2020 om 19:27 uur getekend door: Mike nouwens

Ome Jan, Jantje, Rodenbecher, zoals we je aanspraken op de camping. Je bent er niet meer, wat raar eigenlijk had nooit gedacht dit ooit over jou te moeten schrijven. Er is met recht een Amsterdammer dood gegaan, een markante timmerman met duizend en 1 verhalen die we waarschijnlijk allemaal wel een keertje gehoord hebben. De camping was jou lievelings plek waar je jammer genoeg afscheid van moest nemen. Playbackshows die jij fantastisch vond, de schuur en klaverjas avonden. Die ene film die we samen hadden gemaakt , "sneeuwen net een dag voor de playbackshow, hoe nu verder" de lol die wij bij jou in de caravan hadden om deze te monteren en een voiceover in te spreken. Zo zijn er er nog meer verhalen. Jan, ik vond het leuk je gekend te hebben en Gisela heel veel sterkte met het verlies. Groet Richard

Op 23 maart 2020 om 19:35 uur getekend door: Richard Wagenaar

Achter iedere traan van verdriet,schuilt een glimlach van herinneringen..

Op 23 maart 2020 om 20:03 uur getekend door: Wendy Leetz-Nouwens

Lieve Jan, wat hebben wij een mooie tijd gehad in Putten. Ik denk er nog vaak aan terug, het waren misschien wel de mooiste jaren uit mijn leven. De middagen bij Rood-Wit '58, de avonden in de schuur waar het klaverjassen net zo fijn was als de muziek en lol daarna. Onze passie voor muziek en Like A Rock in het bijzonder. Dat oktober-weekend in 2001, waar we met iedereen vierden dat we samen 100 jaar waren geworden: je was mij altijd net een dag voor. De herinneringen draag ik mee in mijn hart, zolang als ik leef. Dankbaar dat ik jou heb mogen kennen. Goede reis en rust zacht. Gisela, ik wens je (ook namens Daniëlle, Bob en Megan) heel veel sterkte toe bij het verwerken van het verdriet. Je vader was een uniek mens met een gebruiksaanwijzing. Maar met een hart van goud dat overstroomde van liefde voor jou.

Op 24 maart 2020 om 09:51 uur getekend door: Dennis Meyer

Lieve, Gisela. Gecondoleerd met het verlies van je vader en ik wens je alle sterkte toe. Ik zal hem best gaan missen met zijn humor en ik heb een hoop van hem geleerd op ons vakgebied. Rust zacht Jan.

Op 25 maart 2020 om 17:59 uur getekend door: Willem Keijzer

Lieverd, heel veel sterkte met het verlies van je vader. Helaas hadden we geen contact meer behalve de kerstkaart elk jaar. Ome Jan de laatste keer dat wij elkaar gezien en gesproken hebben is op de camping geweest waar we zomaar even langs kwamen omdat we in de buurt waren. Rust zacht ome Jan.

Op 25 maart 2020 om 22:11 uur getekend door: Ingrid de wit

Lieve Gies, Gecondoleerd met het verlies van je vader. Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode - ik denk aan je. Charlotte

Op 26 maart 2020 om 14:19 uur getekend door: Charlotte Dazler

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst