Dit register is aangemaakt door Dhr. C.L. Gruijters op 17 maart 2020 en blijft zichtbaar tot 17 juni 2020

Jurjen Jakob van der Heide

26 juni 1939 te Zwolle 17 maart 2020 te Almere

Ons hart huilt
Om zijn voorbije nacht vol tranen
Zoals een natte boom
Die glinstert in de zon
Als de regen heeft opgehouden

Na een intens en vol leven, positief tot het einde, is overleden
mijn lieve partner, onze zorgzame vader, opa en vriend

Heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Anita, Peer, Rianne, Mark, Maya

Op 19 maart 2020 om 10:21 uur getekend door: Peer Gruijters

Heel veel kracht en sterkte met het verlies van een bijzondere man. In gedachten denk ik terug aan de mooie ontmoetingen met John en Cor.

Op 19 maart 2020 om 12:19 uur getekend door: Betty de Jong en Auke de Bruin

Cor, Yongyuth en alle (klein)kinderen veel sterkte. We missen onze vriend en bijzondere, culturele, lieve, vrolijke levensgenieter.

Op 19 maart 2020 om 16:50 uur getekend door: Henk en Peter

Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen... Cor, Wieneke, Aafke en Sanne -en verdere familie. Heel veel sterkte gewenst voor de toekomst.

Op 19 maart 2020 om 19:54 uur getekend door: Coenraad en Aaltje Rietman van der Wolde

Steve en ik zijn erg bedroeft door het overlijden van John.Wij wensen Cor en de familie heel veel sterkte.

Op 20 maart 2020 om 10:25 uur getekend door: Ton van Zutphen

Mijn deelneming bij het overlijden van John. Ik wens Cor en alle andere nabestaanden sterkte bij dit verlies. Ik heb John in 1973 leren kennen toen ik collega van hem werd bij de toenmalige Verzekeringskamer.en bewaar goede herinneringen aan hem.

Op 20 maart 2020 om 13:30 uur getekend door: Roel de Boer

Wij waren collega’s bij de VK. John was een prettige, vrolijke en deskundige collega. De herinneringen aan hem zijn waardevol. Voor alle nabestaanden: veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Op 20 maart 2020 om 15:50 uur getekend door: Ton Mulder

Beste Cor, Wieneke, Philine en verdere familie en vrienden. Wij willen jullie heel veel sterke en kracht toe wensen in deze zware tijd.

Op 20 maart 2020 om 18:40 uur getekend door: Annie, Gerrie en Leon van de Vossenberg

Bijna 50 jaar geleden hebben Ada en ik, John, Bea, Wieneke en Philine leren kennen en zowel als collega’s als privé lang fijne contacten onderhouden. Het contact is na het pensioneren van John minder intens geworden, maar zijn spontane en sociale karakter blijven onuitwisbaar in onze herinnering. Cor, Wieneke, Philine en alle anderen die hem nastonden, veel sterkte toegewenst.

Op 20 maart 2020 om 21:04 uur getekend door: Rein en Ada van Dam

Ken John en Cor nog niet zo lang. Maar ben blij dat ik ze beiden heb mogen ontmoeten. Cor veelal familie veel sterkte. Frans.

Op 21 maart 2020 om 09:05 uur getekend door: Frans Brouwer

Veel herinneringen van lang geleden komen boven.. Samen met Philine, Wieneke en jullie vader te schaatsen, te wandelen. Zijn pianospeldat door het hele huis klonk en de vrolijkheid en het optimisme. Er was altijd iets te doen of te beleven! In mooie en moeilijke tijden. Voor jullie allemaal heel veel sterkte gewenst in deze en komende tijd, gecondoleerd en we hopen elkaar snel te spreken. Chris en Viola Berends- Stadhouder

Op 21 maart 2020 om 16:10 uur getekend door: Viola Berends

Cor,Wieneke en Hans, Aafke en Sanne, Philine en Paul, Lente en Heather. Wij condoleren jullie met het verlies van je partner en jullie vader en opa. We zijn dankbaar, dat we John maandag voor zijn overlijden nog hebben kunnen bezoeken. We herinneren ons John als een fijne, spontane broer en zwager. Joop en Ge Goselink - van der Heide.

Op 22 maart 2020 om 10:33 uur getekend door: G.Goselink-van der Heide

Beste Cor, Wieneke, Philine en verdere familie en vrienden. Wij willen jullie heel veel sterke en kracht toe wensen in deze zware tijd. Ik ken John heel goed uit de tijd bij de Verzekeringskamer. Toen ik daar kwam werken heeft John veel moeite voor ons gedaan om een geschikt huis te vinden. Hij was altijd heel enthousiast.

Op 23 maart 2020 om 11:17 uur getekend door: Wiebe Okkema

Lieve Cor , Wieneke, en Philine. Wij wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies. Ook wij zullen John missen.Vorige zomer zat hij nog hier bij ons in de tuin. Hij vertelde dat hij ziek was.Bij het afscheid maakten we de afspraak elkaar gauw weer te zien Dat gaat niet meer maar de herinnering aan zijn hartelijke belangstelling en zijn spontaniteit blijven ons voor altijd bij.

Op 23 maart 2020 om 14:09 uur getekend door: Klaas en Grietje Krijgsheld.

Als oud medewerker van de Verzekeringskamer wens ik alle nabestaanden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies. Ik heb John altijd als een hele fijne collega gezien en meegemaakt.

Op 24 maart 2020 om 18:30 uur getekend door: Alfred Olthuis

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst