Dit register is aangemaakt door Gerrit Gorter op 18 maart 2020 en blijft zichtbaar tot 18 juni 2020

Willem Jan Gorter

09 februari 1952 te Weesp 15 maart 2020 te Weesp

Wind en water wijd en zijd
houden dit eiland van verlangen
vreemd en glinsterend gevangen
binnen de tijd

A. Roland Holst

Willem is inmiddels niet meer binnen de tijd.

Volkomen onverwacht overleed mijn lieve maatje,
onze fijne broer, zwager en oom.

Zoveel jaren mijn zwager geweest , gelukkig is het contact gebleven. Nu veel te vroeg weggehaald, zo jammer er was nog zoveel te genieten. Sterkte zus en ook voor zijn hele familie.

Op 20 maart 2020 om 09:14 uur getekend door: Loes Koch-Frankenmolen

Lysette en verdere familie Geschrokken en met ongeloof hebben we kennis genomen van het plostselinge overlijden van Willem. Onze condoleance en wensen jullie veel sterkte toe met het verwerken van die grote verlies van een dierbare. Lody en Hans Schiereck

Op 20 maart 2020 om 10:11 uur getekend door: Lody en Hans Schiereck

Ik heb je slechts iets meer dan 12 jaar als zwager gekend. Jouw overlijden kwam heel plotseling en totaal onverwacht en met een grote klap binnen. Lieve (schoon)zus en verdere familie, heel veel sterkte!! Ruud en Loes.

Op 20 maart 2020 om 11:46 uur getekend door: Ruud Koch

Lisette en verdere familie van onze dierbare vriend Willem, helaas moeten wij na 48 jaar vriendschap afscheid nemen. Lief en leed samen gedeeld maar hij zal altijd in onze herinnering blijven als een fantastisch mens.

Op 20 maart 2020 om 13:13 uur getekend door: Ger en Nelly

Ik ken Willem sinds 2011 als vrijwilliger bij de klusgroep van Natuurmonumenten. Willem is een geweldig man om mee te werken, altijd bereid om te helpen met veel humor en enthousiasme. We zullen hem erg missen.

Op 20 maart 2020 om 13:26 uur getekend door: Jaap Mulder

Beste nabestaanden van Willem Gorter, wat een enorme shock en immens verlies. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen om dit plotselinge verlies te kunnen dragen. Willem heeft mij zien opgroeien en hij heeft altijd klaar gestaan als vriend van onze familie. Hij was altijd positief en straalde rust uit, geduld en humor. Hij belde vrijwel ieder jaar met mijn verjaardag omdat wij op dezelfde dag jarig zijn, of waren moet ik nu zeggen. Ik zal altijd met warme herinneringen aan je terug denken Willem dus rust zacht.

Op 20 maart 2020 om 13:57 uur getekend door: Marieke Smit

Willem was vrijwilliger bij mij op het bezoekerscentrum. Het zal stil zijn op de dinsdag zonder zijn humor en de goede gesprekken. Als zijn familie en naaste wens ik heel veel sterkte toe.

Op 20 maart 2020 om 14:18 uur getekend door: Samuelle van Deutekom

Willem, hij was er altijd als lid van ons klusteam. Ongelooflijk dat dit gebeuren kon. We zullen zijn inzet en gezelligheid erg gaan missen.

Op 20 maart 2020 om 14:51 uur getekend door: Herman Bleesing

Elke dinsdag was Willem aanwezig bij de klusgroep, altijd opgewekt en behulpzaam, wat gaan we je missen! Rust zacht, Willem. Heel veel sterkte gewenst voor zijn familie en naasten.

Op 20 maart 2020 om 15:13 uur getekend door: Christa Bruyn

Wat een groot verdriet voor jullie allemaal om Willem te moeten missen. Zo plotseling en onverwachts! We wensen jullie heel veel sterkte voor de komende tijd. We denken aan jullie.

Op 20 maart 2020 om 18:34 uur getekend door: Jos en Marry

Ik ken Willem via Natuurmonumenten. Ik heb hem mogen helpen bij zijn uilen excursie en van zijn enthousiaste genoten. Woensdag 11 maart heb ik hem nog ontmoet bij een diersporen excursie vol interesse deed hij mee. Ik zal je missen.

Op 21 maart 2020 om 14:13 uur getekend door: Marijke van Staveren

Willem bracht een tijd van zijn jeugd door in de Aetsveldse polder. daar leerde ik hem kennen als een buitengewoon aardige vent, werken bij een boer en kievitsnesten zoeken, vorig jaar werd Willem vrijwillige gids bij waternet, wat waren wij blij met hem, Willem had een enorme interesse, en daardoor, kennis van de natuur, een uitstekende natuur gids. maar bovenal een aardige geïnteresseerde vent. de rust die Willem uitstraalde had een positieve werking op mij. de manier waarop Willem overleed gun ik hem van harte, alleen het tijdstip was veel en veel te vroeg. Ik wens alle dierbaren en naaste van Willem, heel veel sterkte met dit gemis

Op 23 maart 2020 om 07:52 uur getekend door: Nico Bouman

Gecondoleerd met het verlies van Willem. Wij zullen hem missen. Fijne gesprekken en gezelligheid. De Aetsveldsepolder zal hem missen. Wij hebben dierbare herinneringen aan Wiilem, aan de jaren (vanaf zijn tienertijd) die hij op de boerderij en zorgboerderij werkzaam was. En waar hij tot en met vrijdag 13 maart meermalen per week in groentetuin en landerijen te vinden was. Heel veel sterkte met het gemis!

Op 24 maart 2020 om 10:33 uur getekend door: Marten en Hanneke van Harten

Gecondoleerd met het overlijden van Willem. Ik ken Willem als een rustige collega bij het voormalige Solvay. Daarna kwam ik hem nog geregeld tegen bij Natuurmonumenten. Altijd straalde Willem een weldadige rust uit. Wat een gemis in het bijzonder voor de nabestaanden. Veel sterkte toegewenst.

Op 24 maart 2020 om 21:37 uur getekend door: Norbert Lammers

Tja wind en water wijd en zijd, maar nooit meer voor Wim. Ik was nog een jong meisje toen Wim bij ons op de boerderij in het Aetsveld kwam werken. Altijd met veel plezier! Later bleef het contact met mijn vader en moeder, zij dronken nog vele koffies met Wim en Lisette, daar hoorde ik vaak van. En weer later werd Wim een vriend van onze huisvriend Frans, een bijzondere vriendschap. Ik zag Wim op de begrafenis van Frans voor het laatst. Ook veel te jong gestorven. En nu Wim, waarom? Veel te jong. Rust zacht Wim en doe de groeten aan die andere jonge kerels daarboven!

Op 24 maart 2020 om 22:38 uur getekend door: Wilma van Harten

Verschrikkelijk nieuws. Als oud collega bij Solvay zag en sprak ik hem veel, er ging altijd rust van hem uit. Na de sluiting van de research van Solvay werd het contact minder. Als ik hem sprak was dit meestal in de plaatselijke supermarkt. Ik wil de familie en vrienden van Willem condoleren met dit enorme verlies. Woorden schieten tekort.

Op 25 maart 2020 om 11:11 uur getekend door: adri van den hoogenband

Geschrokken van dit onverwachte en verdrietige bericht bied ik jou, Lisette en verdere familie , mijn oprechte condoleances aan.. Heel veel sterkte gewenst.

Op 25 maart 2020 om 18:23 uur getekend door: Jaap Jaarsma

Geschokt door het lezen van dit onverwachte bericht. Bij Solvay samen op dezelfde afd. gewerkt. Veel verre reizen verhalen gedeeld. Wij wensen de familie heel veel sterkte met dit enorme verlies. Netty en Jan-Willem Rengelink

Op 25 maart 2020 om 19:06 uur getekend door: Netty en janwillrm rengelink

Wij zijn geschokt door dit onverwachte verdrietige bericht. Heel veel sterkte bij de verwerking van dit verlies. We hebben een gezamelijke geschiedenis bij Solvay. Onlangs nog langdurig met Willem staan praten na een toevallige ontmoeting op straat in Weesp; Willem was gewoon Willem, rustig, intelligent, fief en met humor. Moeilijk te bevatten! Henriette & Hans Hamstra

Op 26 maart 2020 om 08:55 uur getekend door: Henriette & Hans Hamstra

Gecondoleerd met het overlijden van Willem. Ik ken Willem als collega bij het voormalige Solvay Pharmaceuticals. Door de reorganisatie heb ik hem sinds 2011 helaas niet meer gezien. Als ik hem tegenkwam op het werk was het altijd bijzonder, hij straalde inderdaad een zekere rust uit en oprechte interesse. Een gesprek met hem was altijd heel prettig! Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte toe met dit enorme verlies!! Willem rust zacht.

Op 27 maart 2020 om 07:19 uur getekend door: Stef Schouten-Wijsman

Wat een vreselijk nieuws! Wij kenden Willem pas kort, sinds wij plannen maakten om naar de Aetsveldseweg verhuisden. We hebben toen samen een van zijn uilenkasten veilig gesteld, waarbij we ook nog een prachtige velduil zagen. Hij was een ontzettend aardige kerel die Suze afgelopen maand nog geholpen heeft bij haar spreekbeurt over roofvogels en uilen die daardoor erg geslaagd was. Het plan was om in deze tijd met de kids op zoek te gaan naar kievitseieren, maar dat gaat helaas niet meer... Willem, we zullen jou en jouw liefde voor de natuur missen!

Op 27 maart 2020 om 08:18 uur getekend door: Sander, Simone, Dennis, Ilse en Suze Tas

Wat Schrok ik van de Advertentie in de Krant van Willem Gorter ik kon Willem al jaren hij Heeft bij mij op de Basis school gezeten, en zag hem vaak voorbij Fietsen, want hij woonde vlak bij ons. Ik wens de Familie en ook Lisette de komende tijd veel sterkte met dit verlies van Willem. Rust zacht Willem.

Op 28 maart 2020 om 14:10 uur getekend door: Corrie Schelling

Bij deze wil ik alle familie en vrienden condoleren met het zeer onverwachte overlijden van Willem.Ik heb Willem leren kennen bij de vrijwilligersgroep van natuurmonumenten in s'Graveland als een zeer fijne collega,Vaak kwam ik Willem tegen bij zijn tuintje op het Aertveldseweggetje.Ik zal je missen Willem Ik wens iedereen veel sterkte toe.

Op 30 maart 2020 om 10:16 uur getekend door: Ryszard Lok

Lieve Willem, Ik ga je ontzettend missen. Onze wandelingen, fietstochten, musea en de vele etentjes. Nog steeds kan ik het niet bevatten. De boeren en weidevogels zullen je ook enorm missen. Je hebt in ieder geval genoten van het leven maar helaas veel te kort. Ik ben blij dat ik bij je laatste afscheid kon zijn hoewel helaas met weinige en met veel afstand door de situatie. Wel mooi dat de roofvogel weg vloog na de dienst, die tijdens de dienst in een boom zat. Daar ging Willem. Ik wil iedereen sterkte wensen met het grote verlies van een altijd opgewekte goedlachse Willem.

Op 30 maart 2020 om 15:35 uur getekend door: Janny Troost

Lisette en familie Gorter. Wat een onverwacht verdrietig bericht,te horen dat Wim niet meer hier is. Een natuur- en muziek liefhebber in hart en nieren.Hij heeft er ten volle van genoten,zo kenden we hem al sinds de Duphar tijd in de jaren zeventig. We wensen jullie allen heel veel courage bij het verwerken van dit verdriet en kunnen alleen maar zeggen,dat wij Lange Willem,zoals we hem noemden (er waren drie Wimmen in de vriendenkring) ook zullen missen. Mooie herinneringen zijn er overgebleven. Hartelijke groet. Erik en Ria Wittevrongel.

Op 03 april 2020 om 15:50 uur getekend door: Erik en Ria Wittevrongel

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst