Dit register is aangemaakt door Mw. W.C Nak - Eding op 05 februari 2020 en blijft zichtbaar tot 05 mei 2020

Frans Nak

25 juni 1934 te Den Helder 05 februari 2020 te Weesp

Weg
is de weg
die wij samen
hebben gelopen.
Nu loop ik
alleen
opnieuw op weg
naar het onbekende.
Met jou,
heel licht,
mooi naast mij
in gedachten.


Roel Brakenhoff

Tot ons groot verdriet is vredig ingeslapen mijn liefste man,
mijn pappie en onze opa. We gaan hem zo enorm missen!

Lieve Wil, Marcella, Suzanne, Lennaert en Merlijn, Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie liefste man, je pappie en jullie opa. We zijn diep onder de indruk van het overlijden van Frans. Hij was zo'n lieve man, we hebben veel mooie herinneringen aan hem. Altijd lief en van alles het beste zien, altijd hulpvaardig en positief en optimistisch. Mooie herinneringen, ook aan de schooltijd, waarin hij altijd hielp. En later, toen we echte vriendschap kregen, waarin we heel wat gezellige uurtjes gezamenlijk hebben gehad. Hij was altijd heel lief tegen iedereen, en blij met alles en vriendelijk tegen iedereen. Zo zullen we hem altijd blijven herinneren. We zijn erg onder de indruk van de mooie kaart en het mooie gedicht. We wensen jullie voor de toekomst heel veel sterkte met dit grote gemis. We zullen Frans altijd in ons hart meedragen. Heel veel liefs en sterkte, Cor en Mirjam en kinderen

Op 07 februari 2020 om 20:23 uur getekend door: Cor en Mirjam, Rhido, Maryluz

Lieve Wil, Marcella, Suzanne, Lennaert en Merlijn. Gecondoleerd met het overlijden van Frans, je echtgenoot, je pappie en jullie opa. Ik (Carola) heb jullie (Frans en Wil) leren kennen in 1961, toen ik 8 jaar was. Het begon op de dorpsschool in Krimpen aan de Lek in de derde klas bij meester Nak. Het klikte tussen Frans en mij gelijk en hadden ook privé contact. Ik deed regelmatig in de pauze boodschappen voor Wil toen zij zwanger was van Marcella. Tussen de middag at ik vaak een boterham bij jullie, omdat mijn beide ouders werkte. Ook vierden wij, als gezinnen, samen sinterklaasavond, dus gezellig pakjes uitpakken. Ik mocht ook mee naar de ouders van Wil in Amsterdam, zij woonden vlak bij de Albert Cuyp. Nadat jullie zijn verhuist naar Weesp is het contact altijd gebleven en dus ook de vriendschap. Jullie waren altijd op de belangrijke momenten in mijn leven aanwezig. EEN TRAAN VAN VERDRIET EN EEN TRAAN VAN MOOIE HERINNERINGEN. Heel veel liefs en sterkte, Fred en Carola Martinius.

Op 10 februari 2020 om 16:48 uur getekend door: Fred en Carola Martinius

Lieve Wil, gecontroleerd met het overlijden van Frans. Ik heb mooie herinneringen aan hem vooral wanneer wij samen een rol hadden in een stuk bij toneelvereniging “Ons Clubje”. Heel veel sterkte!

Op 11 februari 2020 om 10:34 uur getekend door: Branca

Beste Wil en Marcella gecondoleerd met het verlies van je geliefde Frans en je vader. Wij zullen hem herinneren als een lief en een mooi persoon. Heel veel sterkte de komende tijd. Veel liefs Herman en Paula Bouman .

Op 11 februari 2020 om 17:27 uur getekend door: Herman bouman

Ik herinner mij Frans als een mooi mens en bewaar goede herinneringen aan de tijd bij de toneelvereniging. Samen met de andere spelers hebben we altijd veel plezier gehad. Ik wens Wil en de kinderen sterkte en kracht om het verlies te kunnen verwerken.

Op 11 februari 2020 om 21:16 uur getekend door: Inge de Mos

Afscheid van alles wat mooi was Afscheid van alles wat nog had moeten zijn Wat achterblijft is leegte Die nooit meer kan worden gevuld.

Op 24 maart 2020 om 12:10 uur getekend door: Winfred Nak

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst