Dit register is aangemaakt door Hr. P.J.M. Verhappen op 13 december 2020 en blijft zichtbaar tot 13 maart 2021

Henk van Stiphout van Stiphout

11 februari 1935 te Helmond 13 december 2020 te Amsterdam

Mijn zus en ik hebben hele warme herinneringen aan lieve Henk en Terhorts, zo noemde wij hem altijd, anders was het te ingewikkeld voor ons! We hebben echt een toptijd met hun meegemaakt als ze op ons moesten passen als onze ouders op vakantie waren. Dan was het echt feest! Marianne en Caroline Blauw van de Weteringschans in Amsterdam.

Op 18 december 2020 om 13:48 uur getekend door: Caroline Boas

Afgelopen week speelde even een naam door mijn hoofd : Henk (van Stiphout) ! Was hier sprake van telepathie of iets dergelijks ? Vandaag hoorde ik via een nicht van hem, Anne van Melis, dat hij het aardse leven vaarwel heeft moeten zeggen, helaas ! In mijn gedachten sta ik nu even bij hem stil, de tijden van weleer herleven voor mij; met goede gedachten aan de jaren, die ik met hem en broer Frans regelmatige contacten heb gehad, blijft de herinnering aan Henk bij me leven. Vaarwel, a Dieu. wellicht. Voor de familie van Henk en die van zijn vriend: sterkte gewenst.

Op 18 december 2020 om 18:15 uur getekend door: T. van der Steen, Sweelincklaan 11, 5707RJ. Helmond

Lieve oom Henk, wij, mijn moeder Toos en ik, woonden een aantal jaren - begin jaren '70 - samen in de Hugo van de Goesstraat in Helmond nadat mijn vader, Steve, was overleden. Het was een klein huis. Oma van Stiphout, mijn moeder en ik, Truus, Henk en Gemma woonden er allemaal. Ik heb goede herinneringen aan Henk, en Henkie, toen ik vroeger naar Nederland kwam, herinneringen aan Carla, met wie ik trouwde. Herinneringen aan het verblijf op de Prinsengracht en ook aan de woonboot.

Op 19 december 2020 om 15:34 uur getekend door: Eddie Stevens

Met het overlijden van Henk is een gedenkwaardige periode van onze vriendschap met de Henken ten einde gekomen en resten ons alleen nog de mooie en warme herinneringen aan hen beiden. Vanaf het moment van onze eerste ontmoeting als medebewoners in het pand op de Prinsengracht tot aan hun laatste woning in de Watergraafsmeer hebben wij een innige vriendschap onderhouden met als hoogtepunt dat de Henken getuige waren bij ons huwelijk in het Grandhotel in Amsterdam. Prachtige tijden hebben we met elkaar beleefd, met zeker ook hier en daar een dip.. De gesoigneerdheid van (Oude) Henk en het Spring in het Veld gedrag van (Jonge) Henk zullen altijd in onze herinnering blijven. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ook in onze gedachten en In ons hart hebben zij een warme plek. Dankbaar zijn wij dat wij jullie hebben mogen kennen.

Op 20 december 2020 om 14:34 uur getekend door: Florence en Andre

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst