Dit register is aangemaakt door Ben de Graaff op 04 december 2020 en blijft zichtbaar tot 04 maart 2021

Truus de Zeeuw

07 november 1941 te Amsterdam 03 december 2020 te Amsterdam

Toen kwam er een olifant met een lange snuit
die blies haar leven uit.

Gecondoleerd met dit enorme verlies. Een heel mooi mens is helaas van ons heen gegaan. Truus we gaan je erg missen en wensen Ben en de familie heel veel sterkte toe. Rachel en Ferry (Ferienpark Eifellux)

Op 08 december 2020 om 09:23 uur getekend door: Rachel en Ferry

Gecondoleerd Ome Ben en alle fam. Een traan op mijn wang. Een traan van verdriet. Een traan vol van liefde. Een traan van vergeten zal ik je niet. Lieve Truus ik wens jou een mooie en vredige laatste reis. Wens Ome Ben en alle fam sterkte voor nu en zeker voor de toekomst Alie Bokhoven.

Op 08 december 2020 om 17:00 uur getekend door: ALIE BOKHOVEN

Gecondoleerd met het verlies van Truus. Wij zullen onze fijne gesprekken in de supermarkten alsmede het vakantie gebeuren missen. Wij wensen je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Op 09 december 2020 om 14:14 uur getekend door: Ronald en Roeli Ubben

Lieve Truus, Toen ik je een tijdje geleden sprak op de jeu les boules, vertelde je dat je niet goed voelde en zo veel gewicht verloor. Daarna heb ik je niet meer gezien of gesproken door Corona. De zondagmiddagen waren altijd gezellig als jij er was. Ik moest vaak lachen om je gemopper. Jeu les boulen kon je als de beste: soms ook erg leerzaam. Ik wens je man en familie heel veel sterkte. Matty van Schaick-Root.

Op 10 december 2020 om 07:19 uur getekend door: Matty van Schaick-Root

Lieve Truus, wat hebben we vaak gelachen op de “Baan”. Yes, Yes, dan ging het goed met jou, Lieve Ben. Het deed ons goed in juni van jullie te horen dat we gemist werden, dat deden wij jullie ook heel erg. Nog geen half jaar later moeten we jou voorgoed missen, weggeblazen door de door jou zo geliefde olifant. Truus een mooie laatste reis en Ben jij ongelofelijk veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Heel veel liefs, Reijer en Corry Reijerse

Op 11 december 2020 om 12:19 uur getekend door: Corry en Reijer Reijerse

Gecondoleerd met het verlies van Truus. en Ben ik hoop je weer gauw op boules baan te horen want je Yes Yes, willen ik nog niet missen ik wens je veel sterkte ook voor haar kinderen.

Op 12 december 2020 om 10:56 uur getekend door: Hans Roozendaal

Lieve Truus, wat fijn dat we jou hebben mogen leren kennen. We kennen jou en Ben van de vakanties in Körperich waar we gezellige tijden doormaakten. We gaan je nooit vergeten. Veel sterkte voor Ben en de familie. Liefs Herman & Marsha

Op 12 december 2020 om 11:16 uur getekend door: Herman & Marsha

Beste Ben, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Truus. Ik wens je heel veel sterkte toe in de komende tijd. Wij hopen natuurlijk dat je weer je gezicht laat zien op de jeu de boules baan. Hopelijk kunnen we samen nog herinneringen ophalen. Lieve Truus, rust zacht.

Op 12 december 2020 om 16:01 uur getekend door: Gerard Peelen

Goede reis (buurvrouw) Truus. Lily, Manon, Marley

Op 12 december 2020 om 16:10 uur getekend door: L.M. Andriesse

Lieve Truus, ik ben met jou begonnen met kaarten maken op het Holendrechtplein. Jij werkte nog bij de bakker. Dat stopte en toen gingen we samen naar de creaclub van Astrid. Wat hebben we daar veel meegemaakt. Ik stopte tijdelijk, omdat Denise kwam. Daarna kwam ik jou en de anderen veelvuldig tegen. Steeds weer: kom je weer terug, Astrid is weg. Dat heb ik gedaan en wat hebben we de laatste jaren gelachen. Wat zal ik je missen, vooral je Amsterdamse humor. Gelukkig ben ik nog een paar keer op bezoek geweest en hebben we elkaar regelmatig telefonisch gesproken. Je overlijden kwam voor mij toch nog onverwachts. Ben, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

Op 12 december 2020 om 16:11 uur getekend door: Geertje Mollet

Beste Ben en kinderen We vonden het fijn dat we op deze wijze bij de uitvaart konden zijn. Het was een mooie dienst, we zullen Truus missen. Wij wensen Iedereen veel sterkte met het verlies. Marga en Evert

Op 12 december 2020 om 17:21 uur getekend door: Marga en Evert Gerbrands

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst