Dit register is aangemaakt door Suzanne Gerbscheid op 03 december 2020 en blijft zichtbaar tot 03 maart 2021

Herman Johan Christiaan Gerbscheid

11 juli 1957 te Utrecht 02 december 2020 te Amstelveen

Toch nog onverwachts is onze lieve Herman overleden. Alles wat in zijn macht lag, heeft hij gedaan om het
verloop van zijn ziekte te controleren.
Het heeft tot ons verdriet niet mogen baten.

We verliezen in hem een liefdevolle vader, opa,
zoon en broer,

Geachte familie, Herman heb ik meegemaakt als lid van de ledenraad van de VU vereniging. Altijd rustig, goed voorbereid en betrokken deelnemend aan de discussies. Een aimabele man. Ik wens u als achterblijvers de kracht om zijn overlijden te kunnen dragen op uw verdere weg door het leven. Herman de Boer

Op 05 december 2020 om 13:45 uur getekend door: Herman de Boer

Beste familie, Van harte gecondoleerd met het verlies van Herman. Als penningmeester van VUvereniging herinner ik me vooral zijn inbreng in de financiële commissie. Deskundig, en met oog voor detail. We hebben nu een erg inzichtelijke jaarrekening, en daaraan heeft Herman met zijn kritische opmerkingen zeker bijgedragen. We gaan hem missen. Veel sterkte voor jullie allen, Duco Stadig

Op 05 december 2020 om 14:48 uur getekend door: Duco Stadig

Lieve Suzanne en Annette en verdere familie, Onze condoleance met het verlies van jullie vader, zoon en broer. Ik herinner me Herman al van de tijd dat hij koster was in de Willem de Zwijger kerk, nauwgezet en betrouwbaar en vooral gewoon heel aardig. Talip en ik wensen jullie veel sterkte in de komende tijd. We zijn in gedachten bij jullie. Ida Demirhan

Op 05 december 2020 om 19:06 uur getekend door: Ida Demirhan-Timmerman

Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van Herman. Ik ken hem als een beminnelijk, degelijk en betrokken lid van de Ledenraad met goed oog voor financiën en de identiteit van de vereniging en de instellingen. We zullen hem missen. Sterkte in deze tijd, Marcel L. Bos

Op 06 december 2020 om 15:25 uur getekend door: Marcel L. Bos

Beste familie, gecondoleerd met dit verlies. Ik herinner me Herman als een betrokken lid van de ledenraad VUvereniging die zich inzette om de vereniging te laten groeien. Kundig, betrokken en aardig. We gaan hem missen.

Op 07 december 2020 om 08:02 uur getekend door: Wieneke Groot

Beste familie van Herman, als collega bij NN heb ik Herman als een erg vriendelijke collega mogen leren kennen. Ik ga hem zeker missen voor wie hij is en wat hij brengt. Ik wens u sterkte met dit verlies.

Op 07 december 2020 om 13:00 uur getekend door: Christiaan Roos

Beste familie van Herman, heel veel sterkte toegewenst bij het verwerken van dit verdriet. Namens NN Group Finance wil ik mijn dank aanbieden voor het werk dat Herman met ons gedaan heeft. Het was fijn hem als collega aan boord te hebben.

Op 07 december 2020 om 13:14 uur getekend door: Derk-Jan Stol

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Herman. De laatste jaren heb ik met Herman bij NN samengewerkt en hem leren kennen als een erg aardige en hard werkende collega. Iemand die je er graag bij hebt! Hij heeft veel betekend voor ons team en de rest van het project waar hij onderdeel van uitmaakte. Ik kan mij voorstellen dat jullie hem verschrikkelijk zullen missen en wens jullie alle sterkte toe.

Op 07 december 2020 om 14:30 uur getekend door: Martijn Fonville

Beste familie, Vandaag las ik de rouwadvertentie in de Trouw van Herman. Vele jaren heb ik samen met hem gekorfbald bij Oranje Nassau. Een altijd vriendelijke, geduldige teamgenoot en aanvoeder. Ik wens jullie heel veel sterkte.

Op 07 december 2020 om 19:20 uur getekend door: Tjesjen Kuiper-Douma

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Herman. Bij NN heb ik hem leren kennen als een toegewijde collega, vriendelijk en tot op het laatst betrokken. Ik wens jullie veel sterkte met dit grote verlies.

Op 08 december 2020 om 07:40 uur getekend door: Liset Vliegen

Beste familie, Het overlijden van Herman kwam voor mij onverwacht. In de laatste 2 jaar heb ik Herman ervaren als een zeer toegewijde, hulpvaardige, prettige collega. Ik wens jullie veel sterkte met dit verlies.

Op 08 december 2020 om 07:40 uur getekend door: Ron Hersmis

Geachte familie, gecondoleerd met het verlies van Herman. Hij viel bij onze (VU)vereniging op door zijn vriendelijkheid en toewijding, maar ook door zijn soms jongensachtig enthousiasme voor een leuk idee. Veel sterkte gewenst met het dragen van uw verlies.

Op 08 december 2020 om 09:03 uur getekend door: Eric van Rossum

Geachte familie, gecondoleerd met het verlies van ons allen dierbare Herman. Als collega van NN heb ik zeer prettig met hem mogen samenwerken. In september 2018 te Budapest wist hij de 136 aanwezigen, op de werkgerelateerde conferentie, zeer helder uit te leggen wat zijn visie en oplossing van het probleem was. Zijn kundigheid, collegialiteit en betrokkenheid heeft veel bijgedragen. Maar ook zijn vriendelijkheid heeft indruk gemaakt. Ik wens u allen veel sterkte met het grote verlies.

Op 08 december 2020 om 11:40 uur getekend door: Kwan Yuk Li

Beste familie, heel veel sterkte toegewenst bij het verwerken van dit verdriet en het verlies van jullie dierbare Herman. Voor mij kwam dit bericht heel onverwacht. Ik wist dat hij ziek was maar aan de beterende hand, dacht ik. Het mocht helaas niet zo zijn. Ik herinner mij Herman als een gedreven, vriendelijke en behulpzame collega die voor ons in het project bij NN veel heeft mogen betekenen.

Op 08 december 2020 om 12:10 uur getekend door: Jaco Dekker

Geachte familie, met Herman heb ik als kleine zelfstandige in het kader van twee projecten (bij het Solvency II project van Delta Lloyd en het IFRS17 project van Nationale Nederlanden) regelmatig contact gehad. Zijn deskundigheid en bereidheid om je direct te helpen bij vragen heb ik bijzonder gewaardeerd. Ik wens u allen sterkte bij de verwerking van dit grote verlies dat veel te vroeg komt.

Op 08 december 2020 om 13:31 uur getekend door: Marcel de Lange

Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van Herman. Herman ken ik vooral van in en om het korfbalveld bij Oranje-Nassau; niet opvallend maar heel betrokken en aanwezig door er te zijn voor anderen - in het team maar ook daarbuiten als scheidsrechter waar zijn rustige karakter goed van pas kwam. Ik wens jullie veel sterkte en mooie herinneringen.

Op 09 december 2020 om 09:06 uur getekend door: Roland Kaijen

Vol ongeloof hoorde ik van het overlijden van de vader van jouw kinderen, Julia, en jullie lieve vader, Suzan en Annette. Ik wens jullie zachte kracht en liefdevolle herinneringen aan hem, ondanks het grote verlies. Evenzo voor Hermans moeder en zijn zussen, dit ook een groot verlies. Mijn welgemeende condoleances aan jullie allen. Ik zie me nog staan, als getuige bij jouw huwelijk met Herman, Julia. In het AMC na de geboorte van Annette. Ook heb ik warme herinneringen aan ons samenzijn in Bussum en Engeland. Ja, en dan die treinen en de stoom in zijn ogen. Dat is wat ik koester. Dat een ieders verdriet verlicht moge worden door de warme herinneringen aan deze bijzondere man. Liefs, Saskia Ook jullie wens ik dat jullie verdriet verlicht mag worden

Op 09 december 2020 om 09:11 uur getekend door: Saskia van de Riet

Vol ongeloof hoorde ik van het overlijden van de vader van jouw kinderen, Julia, en jullie lieve vader, Suzan en Annette. Ik wens jullie zachte kracht en liefdevolle herinneringen aan hem, ondanks het grote verlies. Evenzo voor Hermans moeder en zijn zussen, is dit een enorm verlies. Mijn welgemeende condoleances aan jullie allen. Ik zie me nog staan, als getuige bij jouw huwelijk met Herman, Julia. In het AMC na de geboorte van Annette. Ook heb ik warme herinneringen aan ons samenzijn in Bussum en Engeland. Ja, en dan die treinen en de stoom in zijn ogen. Dat is wat ik koester. Dat een ieders verdriet verlicht moge worden door de warme herinneringen aan deze bijzondere man. Liefs, Saskia

Op 09 december 2020 om 09:18 uur getekend door: Saskia van de Riet

Ik bedoel uiteraard: Evenzo voor Hermans moeder, broers en zus, is dit een enorm verlies.

Op 09 december 2020 om 12:24 uur getekend door: Saskia van de Riet

Dear family, My heartfelt condolences for your loss. In the past 2 years at NN,I found him to be very friendly, incredibly knowledgeable and someone who loved his work. He meant a lot to our team and his passing has left an indelible impact on us. I wish you strength and courage during this tough times.

Op 09 december 2020 om 15:25 uur getekend door: Apurwa Parab

Beste Familie, heel veel sterkte toegewenst bij het verlies van Herman. Herman heeft over een periode van vele jaren en op zeer regelmatige basis zijn onuitputtelijke datamodellerings kennis over verzekeringen, pensioenen en financiën ingebracht. Zijn bijdrage is nog terug te vinden in veel IT oplossingen van Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd. Het was fijn om met Herman te werken. We gaan hem missen.

Op 09 december 2020 om 17:01 uur getekend door: John van Iersel

Lieve Suzanne en Annette en familie, van harte gecondoleerd en veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie vader Herman, die een lievelingsneef van mijn moeder 'tante An' Klarenbeek was. Jon van Lonkhuijsen

Op 09 december 2020 om 20:42 uur getekend door: Jon van Lonkhuijsen

Lieve suzanne, Annette en verdere familie, gecondoleerd met het grote verlies van Herman. Wij herinneren hem als een fijne aimabele man met een gulle lach. Wij wensen jullie heel veel sterkte.

Op 09 december 2020 om 20:51 uur getekend door: Anja en Edwin Mierop

Beste familie, gecondoleerd het het grote verlies. Herman heb ik leren kennen als iemand met passie, veel kennis van zaken tot vaak in de kleinste details (als hij het al niet direct wist, wist hij meestal wel waar hij het kon vinden), aandacht voor anderen en een kritische maar altijd positieve houding. Ik wens jullie veel sterkte. Herman was een fijn mens.

Op 10 december 2020 om 09:16 uur getekend door: Dirk Neuhaus

Als controller van de VUvereniging herinner ik mij Herman vooral als een trouw en secuur lid van de financiële commissie van VUvereniging. Hij zag alle inconsistente details in de jaarrekening van VUvereniging. Dit heeft zeker aan de verbetering van de jaarrekening van VUvereniging bijgedragen. Daarnaast was Herman een vriendelijke en toegankelijke man. Ik ga zijn bijdragen missen. Gecondoleerd en kracht om dit verlies te verwerken voor Hermans familie gewenst! Merel van Oldenbeek, controller VUvereniging

Op 10 december 2020 om 09:28 uur getekend door: Merel van Oldenbeek

Gecondoleerd met het verlies van Herman. Met hem heb ik prachtige hobbyreizen kunnen maken. Een betrouwbare, aardige en enthousiaste reisgenoot, zoveel jaren. Ik koester de herinneringen. Sterkte de komende tijd!

Op 10 december 2020 om 09:40 uur getekend door: Roelof Hamoen

Beste familie, zojuist de mooie afscheidsdienst van Herman bijgewoond (online). Ik heb in de periode eind 2014 tot en met halverwege 2018 zeer intensief samengewerkt met hem bij Delta Lloyd. Ik was helemaal nieuw op het gebied van informatie management, maar Herman nam mij aan de hand, zeer veel van hem geleerd niet alleen op werk gebied maar ook voor het dagelijks leven. Maar daarnaast ontzettend veel lol en mooie gesprekken gehad, over onder meer zijn vakanties (hij wilde eerst de taal van het land kennen), de Werelderfgoedlijst van Unesco (hij had ze bijna allemaal gezien) en mocht hij ooit een nieuwe vriendin vinden dan moest zij voldoen aan 3 voorwaarden (zoals genoemd in de dienst, wat hebben we daar een lol om gehad). Daarnaast sprak hij zeer liefdevol over zijn familie. Ik wens jullie veel sterkte met dit enorme verlies. Nienke Kluft

Op 10 december 2020 om 10:54 uur getekend door: Nienke Kluft

Dag, voorkomende en geïnteresseerde neef.

Op 10 december 2020 om 10:59 uur getekend door: Wouter

Beste familie, Als buurvrouw van verderop in de straat wil ik mijn deelneming met het overlijden van jullie vader, zoon, broer, opa, ex man en neef hier geven. Ik heb zojuist de afscheidsdienst online gevolgd en was zeer onder de indruk ervan. Wat een mooi beeld hebben jullie van Herman geschetst. Als geen directe buurvrouw zijnde zag ik hem alleen in het voorbijgaan waarbij we elkaar altijd even groeten en zagen we elkaar even op de jaarlijkse straatbarbecue. De term aimabel komt nog het dichtst bij hoe ik hem ken. Aimabel en belangstellend. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Suzan Bijleveld

Op 10 december 2020 om 11:34 uur getekend door: suzan bijleveld

Gecondoleerd met het verlies van Herman. In 2016 en 17 heb ik met hem samengewerkt in een project bij Delta Lloyd. Herman viel vooral op door zijn enorme intelligentie en een enigszins buitenwereldse, vriendelijke uitstraling. Een heel bijzondere man; ik ben blij dat ik hem heb gekend. Een groot verlies voor alle nabestaanden. Sterkte gewenst.

Op 10 december 2020 om 13:20 uur getekend door: Coen van den Berg

Wat een mooie dienst in de Willem de Zwijgerkerk, Herman heb ik in die omgeving als gemeentelid meegemaakt in zijn functie als koster en bewaar daar bijzonder goede herinneringen aan. Voor Tine moet het overleven van een kind een ondraaglijke gebeurtenis zijn. Haar en verdere familieleden wens ik sterkte met het verlies van een bijzonder mens, mooi verwoord in alle toespraken.

Op 10 december 2020 om 20:55 uur getekend door: Piet van der Zaken

Lieve Herman, bedankt voor al die jaren fijne samenwerking. We hebben nooit in hetzelfde team gezeten, maar we kwamen elkaar altijd wel weer tegen. Zowel bij Capgemini als bij Delta Lloyd en NN. Dat is vast geen toeval. Ik waardeer onze discussies over datawarehouses en datamodellen, maar ook onze persoonlijke gesprekken. Zelfs tot 2 weken geleden nog. Ik neem graag een voorbeeld aan je doorzettingsvermogen, optimisme en behulpzaamheid. Je inspiratie en ideeen zullen voortleven in onze manier van werken en mocht de tijd er weer rijp voor zijn om de Jacobite te bezoeken, dan maak ik deze treinreis ook voor jou. Lieve groet, ook voor je familie en vrienden.

Op 11 december 2020 om 06:43 uur getekend door: Danielle Verboom

Gecondoleerd met jullie onbegrijpelijke verlies. Met dankbaarheid denk ik terug aan kinder-/tienerpret. Onze ouders waren studievrienden. Theodora

Op 11 december 2020 om 14:37 uur getekend door: Theodora Rijks

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Herman, ik wens jullie veel sterkte toe voor de komende tijd, Peter

Op 12 december 2020 om 14:06 uur getekend door: Peter Wolters

Heel mooi en herkenbaar zoals jullie alle aspecten van Herman in de afscheidsdienst hebben gememoreerd. Herman en ik hebben samen jaren in hetzelfde korfbalteam gesport (vaak met Annette en Suzanne erbij), gesproken over (zijn kennis van) de pensioen automatisering, de fotografie van treinen en nog veel meer. Herman was een bijzondere jongen/man.

Op 13 december 2020 om 20:41 uur getekend door: Evert Meijer

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst