Dit register is aangemaakt door Lieka Fabries op 12 november 2020 en blijft zichtbaar tot 12 februari 2021

Ilonja Fabries

23 mei 1958 te Amsterdam 10 november 2020 te Hilversum

Haar hart klopte tot het laatst voor anderen,
maar had geen kracht meer voor zichzelf.

Met tranen in onze ogen delen wij u mede dat Ilonja
is overleden aan de gevolgen van corona.

Je was een liefdevolle dochter, moeder en vriendin, we houden van je.

De uitvaart is woensdag middag, als u bloemen wenst te sturen kan dit naar uitvaartcentrum Van Vuure.

Lieve Lieka, familie en vrienden, Toen ik het hoorde van het overlijden van Ilonja schrok ik mij een hoedje en was het niet te bevatten dat ze er gewoon niet meer is. Hierbij deel ik mijn oprechte deelneming. Ik wens jullie heel veel kracht in de komende tijd. Het zal niet makkelijk zijn want je kon altijd van haar op aan. Heel veel liefs, Monique, ook namens mijn man en zoon.

Op 13 november 2020 om 13:56 uur getekend door: Monique van Kooi

Gecondoleerd met jullie verlies. Ik heb Ilonja leren kennen tijdens de cursus van het UWV. Ook daarna nog contact gehad en weer later via de app. Ik heb Ilonja als een prettig, eerlijk en direct sprekende persoonlijkheid ervaren. Wens jullie vee sterkte met het verlies.

Op 13 november 2020 om 15:46 uur getekend door: Kees van Doorn

Lieve Lieka, Hella en al die anderen die om Ilonja geven. Ik ben erg geschrokken en ontdaan. Ilonja zie ik als een hartelijke, spontane, meelevende en gulle persoonlijkheid. Wij hebben in het verleden, werkverleden, ooit elke dag de kleine en grote dagelijkse persoonlijke 'dingetjes' uitgewisseld. En buiten werktijd ook het een en ander ondernomen. Ik wens jullie veel sterkte en leef met jullie mee, groetjes van Inge Ook condoleances van Alex natuurlijk

Op 13 november 2020 om 16:10 uur getekend door: Inge Hurwitz-Mecklenfeld

Lieve Tante Diny en Lieka, Allereerst gecondoleerd met het overlijden Uw dochter Ilonja en Mama en wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Sanneke informeerde mij gisteren en dat was een grote schok! Gelijk moest ik denken aan het bezoek van Ilonja en Lieka bij mij thuis tijdens jullie vakantie in de Verenigde Staten, maar ook als ik Tante Diny bezocht als in Nederland was. Het was altijd gezellig met Ilonja en was een erg lieve nicht van mij. Ik hoop dat zij nu weer samen is met haar vader, oom Jo.Ik leef met jullie heel erg mee!

Op 13 november 2020 om 16:37 uur getekend door: Peter Fabries

Lieve Lieka, Wij zijn zo geschrokken, wat een verlies. Wij zullen haar altijd herinneren als een lieve gezellige vrouw. Heel veel sterkte met dit verlies.

Op 14 november 2020 om 09:40 uur getekend door: Riki en Nico van Eede

Vol ongeloof kennis genomen van dit trieste nieuws. Een hartelijk en liefvolle vrouw is ons ontnomen. Het leven is soms hard. Er is nu verdriet en tijd om afscheid nemen. Maar koester daarna de vele mooie herrinneringen. Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

Op 14 november 2020 om 14:14 uur getekend door: Aalt van den Hazel

Ain't life unkind..... (Ruby Tuesday) Of all people.... Zomaar wat herinneringen: Zomerkade Camping Clara Sinterklaasfeest Free Way Herman van Veen in Carre Waterfietsen... Lieve Lieka, Diny, Hella: Heel veel sterkte.

Op 14 november 2020 om 16:23 uur getekend door: Eveline Ter Weijden

Lieve Lieka, Je moeder was een vrouw vol passie, energie en gezelligheid. Haar heengaan is een gemis voor ons allen. Heel veel sterkte in deze tijd.

Op 14 november 2020 om 17:48 uur getekend door: Max Kok

Dag Ilonja, ik heb je leren kennen bij Conimex en nu helaas vele jaren niet echt meer contact gehad. Je was altijd zeer prettig en luid aanwezig en ik denk met veel plezier aan je terug. Beste familie en vrienden van Ilonja, veel sterkte de komende tijd.

Op 14 november 2020 om 21:40 uur getekend door: Rene van Bruggen

Lieve Lieka, Wat een onverwachts verlies van je lieve moeder. Soms is het leven zo oneerlijkšŸ˜¢ Wens jou en alle mensen om je heen heel veel sterkte en kracht in deze verdrietige tijd. šŸ™šŸ»

Op 14 november 2020 om 22:07 uur getekend door: vivian landa

Lieve familie Fabries, gecondoleerd met het zo plotselinge verlies van Ilonja en veel sterkte de komende tijd. Wat een verdrietig nieuws. Het moet zo ongeveer eind jaren 70 zijn geweest, dat ik Ilonja heb zien binnenkomen bij Conimex. Vervolgens zijn we ongeveer 25 jaar collegaā€™s geweest. Ik heb heel veel leuke, dierbare en warme herinneringen aan haar. In gedachten zal ze voor mij voortleven, als een lieve, altijd vrolijke, behulpzame en heerlijk aanwezige meid.

Op 15 november 2020 om 10:35 uur getekend door: Piet de Graaf

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Ilonja , wij speelden vroeger samen als meisjes van 5-10jaar als buurkinderen in de Pieter Postlaan . Ik wens jullie veel energie toe om ditwegvallen te verwerken . caroline Rigter-Hermeler

Op 15 november 2020 om 16:22 uur getekend door: Caroline Rigter-Hermeler

Lieve Lieka en Buuf Fabries. Zo plotseling je moeder en dochter te verliezen , zo onwerkelijk.. Iedere dag was Ilonja en jij op de Pieter Postlaan, totdat de Buuf elders revalideren moest. Veel sterkte de komende tijd , een mooi afscheid voor Ilonja šŸŒ¹ Carla , Berry en familie van nr 32.

Op 16 november 2020 om 07:44 uur getekend door: carla ruijter

Beste Lieke en familie, Langs deze weg wil ik jullie heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies. Ilonja ken ik van de poli Cardiologie van het Tergooizkh, ze was altijd vrolijk en had een bijzonder optimisme. Zelfs als het niet goed met haar ging, bleef ze positief. Met mijn man Harry, heeft ze samengewerkt bij de Conimex, die is helaas in 2015 overleden. Lieve Ilonja ik ga je missen, niet alleen als patiƫnt, maar ook als een goed en bijzonder mens. Liefs Astrid, doktersassistente poli Cardiologie

Op 16 november 2020 om 17:19 uur getekend door: Astrid Jansen

Beste Familie en vrienden van Ilonja, allemaal heel veel sterkte gewenst met het verlies van een bijzonder mens. @eveline, uitstekende muziekkeus, Ruby Tuesday!

Op 17 november 2020 om 11:07 uur getekend door: Ruud

Lieve familie en vrienden van Ilonja, ik wens jullie heel veel sterkte met dit enorme verlies! Denk aan jullie. X Joop Withake

Op 17 november 2020 om 17:48 uur getekend door: Joop Withake

Lieve Lieka, familie en vrienden. Wat een schok om te horen dat Ilonja er niet meer is. Hier zijn geen woorden voor...... Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, Liefs Priscilla Withake

Op 17 november 2020 om 17:55 uur getekend door: Priscilla Withake

Een lieve vrouw met een groot hart is van ons afgenomen. Ilonja zal door vele gemist worden. Rust zacht Lieve Lieka, ik wens je heel veel sterkte en kracht met het verlies van je lieve mama. Dikke knuffel, Katja

Op 18 november 2020 om 07:31 uur getekend door: Katja van Garderen

Beste Lieka en familie. Gecondoleerd met het overlijden van Ilonja, wat ontzettend verdrietig voor jou en voor je familie. Ik ben erg geschrokken van haar onverwachte overlijden. Ilonja was een zeer betrokken bewoner in ons woongebouw. Met veel plezier organiseerde zij van alles voor haar buurtgenoten. In het voorjaar organiseerden we samen nog een mini concert voor de bewoners. Wat een gemis dat zij er nu niet meer is. ik zal haar ook erg missen. Ik wil jullie heel veel kracht en sterkte toewensen voor nu en in de toekomst. Met vriendelijke groet,

Op 18 november 2020 om 11:03 uur getekend door: Mirella Nieuwhof- Westra- de Alliantie

Wat een schok toen ik via de Whatsappgroep 'UWV-getraind' hoorde dat je moeder overleden was. Inmiddels is het afscheid van jouw moeder achter de rug. Ik hoorde dat het een heel mooi en 'Ilonja-waardig' afscheid was met veel bloemen. Ik heb je moeder gekend als een vrolijke en recht-door-zee-vrouw. Het was altijd goed vertoeven met je moeder in het gezelschap en ook koffie drinken bij Presto was heel gezellig. Ik wens je heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Als het weer kan dan gaat het UWV-clubje samen lunchen om jouw moeder te gedenken...

Op 19 november 2020 om 07:16 uur getekend door: Jonna van de Kam

Beste Lieka, Diny, familie en vrienden. Ik wens jullie allen heel veel sterkte toe de komende tijd bij het verwerken van het enorme verlies van Ilonja.

Op 25 november 2020 om 20:01 uur getekend door: Irma van der Meer

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst