Dit register is aangemaakt door Clemens Hageraats op 05 november 2020 en blijft zichtbaar tot 05 februari 2021

Maria Josephina (Mia) Snijders

23 april 1924 te Amsterdam 04 november 2020 te Weesp

lieve neven en nicht. Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder.

Op 09 november 2020 om 14:09 uur getekend door: eva meddens

Lieve neven en nicht. Jullie moeder heb ik lange tijd niet meer gezien, maar ik herinner me haar als een zachte lieve vrouw. We wensen jullie sterkte met het verlies van haar. Joop en Rose-Rie Roding-Jansen

Op 10 november 2020 om 08:39 uur getekend door: Joop Roding

Via mijn broer Mainse hoorde ik dat jullie moeder is overleden. Ik kwam vroeger natuurlijk geregeld op de F.C. Donderstraat langs. Ik heb daar goede herinneringen aan, al heb ik toen nooit veel contact met jullie moder gehad, ze was bescheiden op de achtergrond aanwezig was mijn indruk. Ik weet wel nog dat ze een keer zei dat Bohemian Rhapsody van Queen kon waarderen (die was toen net uit). Dat vond ik leuk om te horen van iemand die zelf aan opera deed. Sterke met het verwerken van dit verlies.

Op 10 november 2020 om 19:09 uur getekend door: Sjoerd Rijpkema

Lieve nicht en neven, Jullie moeder Mia blijft in onze herinnering voortleven als een vrolijke, lieve vrouw. Wij waardeerden het zo dat zij met Clemens mijn moeder Lon nog heeft bezocht in Velp. Vooral in de periode dat zij in Arnhem woonde, lang geleden, hebben wij veel contact gehad met haar en Anton. Ik paste toen op de kleine jongens (Esther was er nog niet). Natuurlijk zouden wij graag samen met jullie afscheid van Mia nemen, jammer dat dit in deze moeilijke tijd niet kan. Veel sterkte de komende tijd. Paul & Lida

Op 10 november 2020 om 20:15 uur getekend door: Paul & Lida Laarman

Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder. Koester de mooie herinneringen. Veel sterkte gewenst.

Op 11 november 2020 om 10:48 uur getekend door: Ria en Wim van Wijngaarden

Gecondoleerd met het overlijden van Tante Mia Ik kan me haar nog goed voor de geest halen. Sterkte

Op 11 november 2020 om 13:46 uur getekend door: Jos Laarman

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. Wij kenden Mia als de lieve oma van Koosje, schoolvriendinnetje van onze zoon Jaap. We hebben fijne gesprekken met haar gehad. Veel sterkte. Loes en Maarten.

Op 11 november 2020 om 18:52 uur getekend door: Maarten

Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van Mia. Wij wensen jullie en de kleinkinderen veel sterkte met het gemis . Wij vonden Mia een leuke eigenzinnige vrouw en hopen dat jullie veel fijne herinneringen aan haar mogen hebben. Vandaag in gedachten bij jullie. Warme groet van Els en Marga (vriendinnen van Hennie enRutger)

Op 12 november 2020 om 12:16 uur getekend door: Marga Bakx

Wat een mooie bijeenkomst. Ik vond het fijn om alle verhalen te horen van de kinderen en kleinkinderen van Mia. Veel sterkte.

Op 12 november 2020 om 14:33 uur getekend door: Martijn Metzing

Beste familie, Gecondoleerd met het overlijden van Mia. In jullie omschrijving; vrolijk en eigenzinnig en genietend van het leven waar het kon, kan ik me goed vinden.

Op 12 november 2020 om 17:23 uur getekend door: Frans Laarman

Lieve familie, Via mijn broer Joop hoorde ik van het overlijden van jullie (schoon)moeder en oma. Ik wil jullie condoleren met het overlijden van tante Mia. Weer iemand van de generatie voor ons, die is overleden. Als familie hebben wij over de jaren heen niet veel contact gehad. Eigenlijk geen idee waarom niet. Ik wens jullie veel sterkte.

Op 13 november 2020 om 11:49 uur getekend door: Thom Roding

Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van Mia. We zullen haar blijven herinneren als een leuke en lieve vrouw, overal in geïnteresseerd . Veel sterkte. Gelske en Jan

Op 14 november 2020 om 14:39 uur getekend door: Jan Broer

Wil lullie condoleren,met het verlies van jullie moeder en oma Ze was mijn gidsenleidster. Die lieve Mia, wat heb ik veel van haar geleerd. Mieke van Haarlem

Op 22 november 2020 om 10:56 uur getekend door: Mieke van Haarlem

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst