Dit register is aangemaakt door Marco de Groot op 23 oktober 2019 en blijft zichtbaar tot 23 januari 2020

Ineke Verhagen

12 maart 1943 te Delft 22 oktober 2019 te Amsterdam

De sneeuwgans hoeft niet te baden om wit te worden.
Jij hoeft niets te doen om jezelf te zijn.

Na een mooi leven gevuld met liefde, zorg, zonnige momenten maar ook strijd, hebben wij onze lieve moeder laten gaan

Lieve familie, Gecondoleerd met het verlies van lieve Ineke. Ik heb mooie en warme herinneringen aan Ineke en haar familie. Na zoveel jaren is altijd het contact met de familie Verhagen gebleven. Mede namens Jacqueline ( mijn dochter) wens ik jullie allen heel veel sterkte. Liefs van Toos.

Op 27 oktober 2019 om 12:18 uur getekend door: Toos van der Stap - Sosef

Lieve familie en dappere Ypsilon, wat zullen jullie Ineke missem, Zij was altiijd zo opgewekt en niet te beroerd om wat voor klusje ook te doen.De foto hier boven is prachtig gekozen.zo echt Ineke Hoewel ik door mijn Parkinson niet zoveel contact meer had met Ypsilon . kan ik mij moeilijk Ypsilon voorstellen zonder de opgewekte aanwezgheid van Ieneke. Hoewel wij altijd zeggen dat niemand onmibsaar is, lijkt het mij toch heel moeilijk om zonder ieneke, de draad weer op te pakken, behalve als je er aan denkt iets van haar persoonmlijkheid te bezitten ofwel na te kunnen doen.Hoe dan ook ;ik wens jullie allen veeel sterkte met dit verlies. heleen van Os

Op 28 oktober 2019 om 09:54 uur getekend door: Heleen van Os-Roscam Abbinig

Lieve Ineke, dankjewel voor je lieve aandacht en steun, hoop dat je kinderen en familie en vrienden dat ook kunnen vinden bij elkaar . Je vriendelijk glimlach neem ik in mijn hart op. Sterkte voor alle mensen die haar voortaan moeten missen. Hartelijke groet, Alicia Dupouy , Ypsilon moeder.

Op 29 oktober 2019 om 09:18 uur getekend door: Alicia Dupouy

Lieve familie van Ineke, Hierbij mijn condoleances met het verlies van Ineke, waarmee ik jullie alle sterkte toewens. Ineke en ik ontmoetten elkaar regelmatig bij de astrologieclub in Den haag, Na afloop reisden wij dan samen terug met de trein. en bespraken dan van alles, en ook het wel en wee van onze astroclub. Ineke: Jij stapte altijd over in Leiden om de trein naar Amsterdam te nemen. Dan draaide je je om en zwaaiden we nog even naar elkaar. Als ik had geweten dat deze zomer de laatste keer was, dan had ik je nog kunnen omhelzen. Roel

Op 29 oktober 2019 om 11:02 uur getekend door: Roel des Bouvrie

Lieve Ineke, ik kan het nog niet bevatten dat je niet meer op aarde bent. Onze vriendschap was zo hecht, je was mijn klankbord voor zelfs mijn intiemste gedachten. En ik weet dat jij ook veel bij mij kwijt kon, dat heb je ook gedaan. Je was mij heel dierbaar, een -moederlijke- vriendin en zus. Ik ben het universum heel dankbaar dat je in mijn leven was. Ik weet niet of ik je verteld heb hoeveel je voor mij betekend hebt en hoeveel ik van je hield/hou. Ik mis je zo. Lieve Marco en Sander, en familie van Ineke, gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.

Op 29 oktober 2019 om 11:07 uur getekend door: Truus Ghisaidoobe

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst