Dit register is aangemaakt door Dhr. G.A. Dazelle op 04 oktober 2019 en blijft zichtbaar tot 04 januari 2020

Alain Edmond Georges Dazelle

15 april 1940 te Tours 01 oktober 2019 te Naarden

Alain en Tiny heb ik leren kennen in de jaren zeventig. Alain was bij Philips-Duphar belast met de productie van de vaccinvirussen, zowel op bebroede kippeneieren als op celcultures die gebruikt werden voor de productie van veterinaire vaccins. Als toenmalig hoofd van het veterinair vaccin laboratorium had ik in die jaren een zeer intensief contact met Alain. Alain was een echte vakman op dit gebied en altijd zeer creatief in het bedenken van oplossingen voor voorkomende technische problemen. Ik heb heel goede herinneringen aan die tijd. Hij ruste in vrede.

Op 06 oktober 2019 om 06:35 uur getekend door: Chris Folkers

Achter elke traan van verdriet schuilt de glimlach van herinneringen.

Op 06 oktober 2019 om 08:08 uur getekend door: Stan en Nellie van Poelgeest

Afgelopen jaar reed Alain met mij mee naar zijn zo’n geliefde bridgeavond. Ik heb in deze korte ritjes Alain leren kennen als een aimabele, vriendelijke man. Moge de mooie herinneringen aan Alain een ieder tot troost zijn.

Op 07 oktober 2019 om 10:22 uur getekend door: Truus Smit

Beste familie, Alain en Tiny hebben we in Weesp leren kennen via Ans en Louw en Corry Moolhuizen. We hebben gezamenlijk leuke avonden gehad. De laatste tijd viel ons op met hoeveel warmte en betrokkenheid Alain altijd sprak over zijn zoons, schoonzoons en schoondochters maar vooral ook over de kleinkinderen. We wensen jullie veel sterkte bij het verwerken van het overlijden van Alain.

Op 09 oktober 2019 om 10:44 uur getekend door: Nico Pronk & Nol van den Berg

Mijn moeder Bea was een collega van Alain en Tiny. Daardoor kwam ik al vroeg bij hen over de vloer, zelfs nog voordat Guillermo en Luis hun leven verrijkten. Ik heb mij altijd welkom bij hen gevoeld. Als kind kon ik Alain niet altijd goed verstaan, maar dat ging op latere leeftijd beter ;) Ik wens Guillermo & Joram, en Luis & Magaly, alsook hun kinderen, veel sterkte nu zij naast hun (schoon)moeder en oma, ook hun (schoon)vader en opa moeten missen. Houdt de herinneringen levend, dan leeft ook Alain voort! Met lieve groet, Stefan

Op 09 oktober 2019 om 16:37 uur getekend door: Stefan Groenveld

Ik heb Alain leren kennen als een heel prettige bridgemaat op de club van Staymen Wens de familie heel veel sterkte toe

Op 21 oktober 2019 om 12:23 uur getekend door: Marjanne Spruit

Alain en Tiny wRen lieve zorgzame buren van mijn ouders

Op 20 november 2019 om 19:56 uur getekend door: Leopold en Saskia Hertzberger

Condoleance toevoegen

Je e-mail adres wordt niet getoond

Gedenktekst